Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Λοιπόν έψαξα στο forum αλλά δε βρήκα κάτι που να μοιάζει στο πρόβλημά μου, οπότε άνοιξα καινούριο θέμα. Συνήθως αφήνω ανοιχτό το pc για 4-5 μέρες ωστόσο κάποιες φορές το κλείνω για κάποιες ώρες και το ξανά ανοίγω. Το πρόβλημα είναι ότι με το που θα ξεκινήσουν τα windows μετά από ένα λεπτό περίπου και όσο το αφήνω να ανοίξει, ο υπολογιστής παγώνει στην επιφάνεια εργασίας (ακόμα κ ο δρομέας μένει ακίνητος) οπότε αναγκάζομαι να κάνω reset. Με ρωτάει αν θέλω να ξεκινήσω με safe mode η κανονικά, πατάω κανονικά κ ξεκινά χωρίς πρόβλημα. Όσες μέρες το έχω ανοιχτό δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά όταν τον κλείσω και τον ξανα ανοίξω θα κολλήσει στην επιφάνεια εργασίας. Το σύστημα είναι 5 μηνών και έιναι το εξής:

Λειτουργικό: Windows 7 ultimate 64

Επεξεργαστής: Amd fx 4100

Μητρική: Asus Sabertooth 990fx

Mνήμες: Corsair Vengeance 8GB (2 x 4 GB)

Κάρτα γραφικών: svga pci-e twintech 9800gt 512mb HDMI

Σκληροί Δίσκοι : Έναν SSD OCZ 120gb Agility 3 για το λειτουργικό κυρίως και δύο παλιούς έναν Western digital 160gb και έναν Seagate 120gb

Δημοσ.

Συνηθώς αυτά τα προβλήματα προκαλούνται απο τις μνήμες RAM λόγω ασυμβατότητας ή λόγω ελλατώματος. Θα σου πρότεινα αρχικά να τρέξεις ένα διαγνωστικό πρόγραμμα για τις μνήμες και να δοκιμάσεις και άλλες μνημες να δεις αν υπάρχει η ίδια συμπεριφορά. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Λοιπόν έτρεξα το διαγνωστικό των windows για τις μνημες και έδειξε οτι είναι μια χαρα. Και το παράδοξο είναι ότι αφου τελείωσε το τεστ και έκανε επαννεκίνηση, δεν πάγωσε αυτη τη φορα..! Δε ξερω μήπως είναι θέμα software και θέλει κάποιο φορματ. Πάντως γενικά ούτε σε παιχνίδια ούτε αλλού υπάρχει πρόβλημα...οπότε μάλλον βλέποντας και κάνοντας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...