amra01 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Aide na pw kai egw thn gnwmh mou.... exw PS2 kai XBOX apo tote pou vgikan kai tha eimai apolyta eilikrinhs: osa paixnidia exw dei sto cube einai APSOGA' date=' me ekplhktiko Gameplay kai apistefta prosegmena. H Nintendo einai palia karavana ston xwro kai kserei kala ti kanei. Den thelw na to sygrinw me tis ypoloipes konsoles "evreias katanalwshs" giati tha einai adiko mias kai logw tou mikrou meridiou agoras pou exei oi etairies paixnidiwn den asxoloudai eksisou mazi tou. Par'ola afta einai kati efxarista diaferetiko, kai h aisthisi tou na paizw proswpika sto cube mou thymizei palies kales epoxes pou ta paixnidia koitazan na se magnhtisoun me to gameplay kai ta kartounistika (kyriws) grafika tous. An epaize kopies (efkola) tha xe paei poly kalytera... ( kai tha xa parei kai egw ena! )[/quote'] gia sou file mou bon afto akrivos leo kai ego sto forum apo tin arxi, alla den katalavainoun pithanon giati den exoun asxolithei me to cube i me ti nintendo pote.....de peirazei.....de doulevo sti nintendo oute pairno pososta apo to poses konsoles poulioudai apla leo oti tha prepei na dokimasete kai ta paixnidia tis einai mia teleios diaforetiki empeiria ekso apo ta tetrimena ton allon konsolon....
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Amra κανε κανενα φροντιστηριο μηπως καταφερεις και συνταξεις καμια προταση της προκοπης.Αλλιως ζωγραφισε το...
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 BlizardBill μπορει το PS2 να βελτιωνεται (ας μην ξεχναμε οτι η πρωτη φουρνια παιχνιδιων ηταν απογοητευτικη) αλλα μπορει να βελτιωθει μεχρι εκει που του επιτρεπουν οι δυνατοτητες του.Οσο για το Nfs ,οι ομαδες δεν δουλεψαν παραλληλα.Απλα η μια ομαδα μετεφερε την PS2 version στο ΧΒΟΧ.Αλλα μην κολλαμε στο Nfs, υπαρχουν πανω απο 80 κοινα παιχνιδια που στην χειροτερη περιπτωση ειναι ελαχιστα πιο ομορφα στο ΧΒΟΧ.Οσο για το Splinter Cell ανεφερες οτι οι διαφορες ειναι ελαχιστες.Εδω διαφωνω καθετα.Το συγκεκριμενο παιχνιδι αποδεικνυει οτι ενω τα ports απο PS2 σε ΧΒΟΧ ειναι υποθεση ρουτινας το αντιθετο ειναι πολυ δυσκολο με σιγουρα χειροτερα αποτελεσματα (Παντα απο αποψη γραφικων και ηχου, το gameplay ειναι αλλη ιστορια).Αλλο μια αποδειξη πως το PS2 εφτασε τα ορια του ειναι οτι ολα τα επομενα απαιτητικα παιχνιδια (βλεπε Half Life 2, Doom III) θα βγουν μονο στο ΧΒΟΧ.Οχι προφανως γιατι οι κατασκευαστες τους δεν θελουν να τα κυκλοφορησουν σε μια κονσολα με μια βαση 50εκ χρηστων αλλα γιατι δεν γινεται.Αλλα εκει που δεν τιθεται συγκριση ειναι τα exclusives.Ακουγα τελευταια για αυτο το Primal μεχρι που το ειδα στο Village στο Μαρουσι και τα γραφικα μου φανηκαν σαν απο τα παιχνιδια ''της σειρας'' στο ΧΒΟΧ.Και απο την αλλη η SEGA σου βγαζει Panzer Dragoon με κορυφαια γραφικα και τον δεικτη των frames κολλημενο στο 60. Τελος θεωρω οτι η Sony ειναι ''μανουλα'' στο marketing.Πριν βγει το PS2 εβγαζε τον Spielberg να λεει πως με το PS2 οι χρηστες θα εχουν γραφικα σαν αυτα του Jurasic Park στην τηλεοραση τους ,μεχρι (και αυτο ειναι το κορυφαιο) διερεε δηθεν ειδησεις οτι η Αμερικανικη κυβερνηση φοβοταν την κυκλοφορια του PS2 επειδη λογω της τεραστιας ισχυος του θα το χρησιμοποιουσαν τρομοκρατες για το χειρισμο βαλιστικων πυραυλων...
BlizardBill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 BlizardBill μπορει το PS2 να βελτιωνεται (ας μην ξεχναμε οτι η πρωτη φουρνια παιχνιδιων ηταν απογοητευτικη) αλλα μπορει να βελτιωθει μεχρι εκει που του επιτρεπουν οι δυνατοτητες του. Eγω νομιζω οτι αυτο ισχυει για το ΧBox περισσοτερο , και οχι τοσο για το Ps2... To Ps2 δουλευει με software πολλα πραγματα, και ειναι και πολυ πιο ευελικτο. Αυτο σημαινει,οτι μπορει να βελτιωθει και αυτο, με την βελτιωση του πραγραμματος στα σημεια που το xbox εχει hardware υποστηριξη. Βαλε το οτι δεν υπαρχουν ορια ευκολα στην βελτιωση ενως προγραμματος, συν την ευελιξια που για καποια ειδη παιχνιδιων μπορει να ειναι πολυ βοηθητικη ,και οι δυνατοτητες του ps2 οσο πουλαει ακομα, ειναι μεγαλες. Οσο για το Nfs ' date='οι ομαδες δεν δουλεψαν παραλληλα.Απλα η μια ομαδα μετεφερε την PS2 version στο ΧΒΟΧ. [/quote'] Αυτο να το πουμε για το SS, οι αλλα που βγηκαν πρωτα σε xbox και μετα καθησαν και τα εκαναν port ναι...το nfs βγηκε μαζι και στις δυο κονσολες. Ασε που η εκδοση για xbox ειναι πολυ καλη σε σχεση με αλλα παιχνιδια, για να ειναι μια αστραπιαια μετατροπη απο το ps2!!!! Αλλα μην κολλαμε στο Nfs' date=' υπαρχουν πανω απο 80 κοινα παιχνιδια που στην χειροτερη περιπτωση ειναι ελαχιστα πιο ομορφα στο ΧΒΟΧ.Οσο για το Splinter Cell ανεφερες οτι οι διαφορες ειναι ελαχιστες.Εδω διαφωνω καθετα.Το συγκεκριμενο παιχνιδι αποδεικνυει οτι ενω τα ports απο PS2 σε ΧΒΟΧ ειναι υποθεση ρουτινας το αντιθετο ειναι πολυ δυσκολο με σιγουρα χειροτερα αποτελεσματα [/quote'] Ομως στα τελευταια παιχνιδια (10 μηνες) οι εκδοσεις ειναι συνηθος ιδιες, και το ps2 εχει αρκετα καλυτερα( δες την λιστα που εβγαλα απο gamespot). Οντος, μολις βγηκε το Xbox, τα παιχνιδια του ηταν καλυτερα απο τα τοτε του ps2, γιατι ηταν ευκολο στον προγραματισμο και εδινε το 95% αμεσως. Απο τοτε, τα πραγματα αλλαζουν συνεχος και το ps2 καλυπτει την διαφορα. Αλλη μια αποδειξη πως το PS2 εφτασε τα ορια του ειναι οτι ολα τα επομενα απαιτητικα παιχνιδια (βλεπε Half Life 2' date=' Doom III) θα βγουν μονο στο ΧΒΟΧ.Οχι προφανως γιατι οι κατασκευαστες τους δεν θελουν να τα κυκλοφορησουν σε μια κονσολα με μια βαση 50εκ χρηστων αλλα γιατι δεν γινεται. [/quote'] Μαλλον αυτο ειναι δειγμα καλου marketing που λεγαμε ,απο την Microsoft. Ασχολητε ολος ο κοσμος με παιχνιδια που θα βγουν στο τελος του 2004, ισως 2005!!!! Και βγαζει και συμπερασματα απο αυτα για το xbox...για τις δυνατοτητες του Ps2 κλπ. Αν ολα πανε καλα, και βγουνε τα παιχνιδια τελικα, εχω δει τοσα που φαινονται τρομερα αλλα ειναι μουφες, που δεν φανταζεσε. Αλλα εκει που δεν τιθεται συγκριση ειναι τα exclusives.Ακουγα τελευταια για αυτο το Primal μεχρι που το ειδα στο Village στο Μαρουσι και τα γραφικα μου φανηκαν σαν απο τα παιχνιδια ''της σειρας'' στο ΧΒΟΧ.Και απο την αλλη η SEGA σου βγαζει Panzer Dragoon με κορυφαια γραφικα και τον δεικτη των frames κολλημενο στο 60. Θα ελεγα για μερικα σε αυτο τον τομεα' date=' αλλα αν θες, πεστα με τον amra εδω...να χαρει και αυτος επιτελους. Τελος θεωρω οτι η Sony ειναι ''μανουλα'' στο marketing.Πριν βγει το PS2 εβγαζε τον Spielberg να λεει πως με το PS2 οι χρηστες θα εχουν γραφικα σαν αυτα του Jurasic Park στην τηλεοραση τους ,μεχρι (και αυτο ειναι το κορυφαιο) διερεε δηθεν ειδησεις οτι η Αμερικανικη κυβερνηση φοβοταν την κυκλοφορια του PS2 επειδη λογω της τεραστιας ισχυος του θα το χρησιμοποιουσαν τρομοκρατες για το χειρισμο βαλιστικων πυραυλων... Ενταξη...αυτο εγινε για να φαει το dreamcast...και θα ξαναγινει για να φαει το xbox2, αν η microsoft το βγαλει πρωτη.(η sony δεν βιαζεται). Αλλα μετα, δεν ισχυει αυτο το πραγμα, ολοι βλεπουνε τη περνουνε. Οσο για το δευτερο, το ps2 εχει υπερδιπλασια υπολογιστικη ισχυ απο τον επεξεργαστη του xbox, πανω απο 1 χρονο νωριτερα. Ειναι μικρο, θελει λιγο ρευμα,πολυ φτηνο σε κοστος(ενω η microsoft χανει 50-70ευρω για καθε xbox), και αρα δεν θα ηταν παραξενο την εποχη που ο P3 ηταν πανακριβος, να γινει οτιδηποτε. Και πιο βασικα ακομα ειναι και τα 128 bits, και οι γρηγορες μνημες για αυτες τις δουλειες. (εξαλου ο ΟΗΕ, απαγορευσε την πωληση ps2 στο Ιρακ)
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Blizard η λιστα που ειχες δωσει ειχε 10 παιχνιδια επιλεγμενα απο εσενα.Ουτε το 10% των κοινων παιχνιδιων δεν ειναι αυτο.
BlizardBill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Ειχα κοιταξει ολα τα reviews στην gamespot με καλες βαθμολογιες(Top rated).... Απο ολα αυτα τα reviews, υπηρχαν τουλαχιστον 40-50 κοινα παιχνιδια, και η gamespot εβαζε διπλα σε αυτα το BEST, αν θεωρουσε οτι καποιος εχει λιγο καλυτερη εκδοση . Αυτα ειναι ΟΛΑ τα best που υπηρχαν για xbox-ps2 (13)... (δες gamespot.com, και στο link "top rated" και κοιτα στα κοινα παιχνιδια για "best" και την ποιοτητα τους στα reviews για καθε κονσολα.)
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Στον πινακα που εχεις δωσει εκανες το λαθος να συγκρινεις κατ ευθειαν τις βαθμολογιες.Αν πας και κοιταξεις αναλυτικα τα reviews θα δεις πως καλυτερα γραφικα εχουν παντα οι εκδοσεις για XBOX. Θελω να πω πως αν ενα παιχνιδι εχει ακριβως τα ιδια γραφικα και στις δυο πλατφορμες στο PS2 θα παρει μεγαλυτερη βαθμολογια απο οτι στο ΧΒΟΧ γιατι οι βαθμολογιες εχουν να κανουν με τις δυνατοτητες καθε μηχανηματος. Αλλο το 9 στα γραφικα ενος PS2 τιτλου και αλλο το 9 ενος ΧΒΟΧ τιτλου. Οταν βγηκε το Dreamcast, στα reviews των παιχνιδιων του PSone εμπαιναν ακομα 9αρια και 10αρια στα γραφικα αλλα ο βαθμος εμπαινε λαμβανοντας υπ οψιν τους περιορισμους του μηχανηματος.Αν τα συγκριναν με τα γραφικα του DC τοτε ο υψηλοτερος βαθμος θα ηταν το πολυ 3. Για ξαναδες τον ετσι τον πινακα...
BlizardBill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δεν καταλαβες.... Πηγα στο link "Top rated", που εχουν σκορπια ολα τα παιχνιδια με καλη βαθμολογια. Μετα μπηκα σε ΟΛΑ, και στου ps2, και στου Xbox, (περιπου ιδιος αριθμος ειναι και στις δυο κονσολες) Οταν μπεις σε ενα παιχνιδι, σου λεει αμεσως σε ποιες εκδοσεις υπαρχει, και αν σε καποια απο αυτες ειναι καλυτερο γενικα, σου εχει BEST. (Το best σημαινει, οτι αν καποιος εχει 3 κονσολες και ενα καπως καλο pc, που πρεπει να παρει το παιχνιδι για καλυτερο αποτελεσμα) Πχ, ετσι ειδα και τα καλυτερα ps2, και τα καλυτερα xbox, και ειδα σε αυτα που εχουν βγει σε ολες τις πλατφορμες που ειναι καλυτερα να τα αγορασεις.... Νομιζω ειναι οτι πιο αντικειμενικο μπορω να βρω, αφου ειναι αδυνατον να εχω ΟΛΑ τα παιχνιδια και στις 2 κονσολες(ασε που εμενα μου φανηκε σχεδον ιδιο το SS, που μαλλον δεν ειναι, και αρα ισως δεν ειμαι αντικειμενικος) Αν θες, πες μου εσυ κανεναν αλλο τροπο, η καμια αλλη site με καλα reviews, και πως μπορουμε να κανουμε την συγκριση.
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Εγω προσωπικα μπαινω στα γνωστα sites (κυριως ign) και στα review οι συντακτες απογοητευονται οταν δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες στην ΧΒΟΧ εκδοση.Ειλικρινα μεχρι τωρα δεν εχω δει ουτε ενα review (και εχω δει πολλα) που να λεει οτι η εκδοση για ΧΒΟΧ εχει ιδια ή χειροτερα γραφικα.Το χειροτερο που εχω διαβασει ειναι να υπαρχουν απλα μικροβελτιωσεις.
privateer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Tha symfwnhsw me ton Stormwatch.An se kati yperexei to xbox enanti tou antagwnismou (ektos tou online gaming) einai ta grafika.
BlizardBill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 H ign εχει τις ιδιες εικονες και για τις δυο κονσολες,(και αυτες που εχουν στα reviews πολλες φορες, ) Και τα ιδια τα reviews ειναι πολλες φορες ολοιδια, δεν κανουν ουτε τον κοπο να επιλεξουν αλλες εικονες να βαλουν σε αυτα. Σε ελαχιστα παιχνιδια εχουν διαφορετικες εικονες για ps2 και xbox... ελπιζω να μην βλεπεις απο εκει πιο αγριες τις εικονες του ps2, απλος εχουν σκουρινει λιγο τις ιδιες. Δες το hulk, nba live 2003 κλπ και στις 2 κονσολες να γελασεις... Σπανιοτατα κανουν συγκρισεις στα review, τις εχουν βαλει με συνδρομη,αλλα αμφιβαλω αν εχουν κανει τον κοπο να δουν και τις δυο version για να τους τα δωσω.... Πες μας εσυ αν θες, τι λενε εκει... η απο που αλλου περνετε πληροφοριες(αν οχι απο gamespot) για τις διαφορες στις versions ps2-xbox.
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δεν κοιταζω ποτε τις εικονες.Εκει οντως βαζουν τις ιδιες.Εγω σου ειπα με βαση τι λενε συνηθως τα review και τι εχω δει με τα ματια μου (Εχω καμια εκατοστη παιχνιδια στο ΧΒΟΧ και ο κολλητος μου εχει PS2).
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Για να δεις τα review στο IGN δεν χρειαζεσαι συνδρομη.Απλα τα βλεπεις μετα απο λιγες μερες.
BlizardBill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Για να δεις τα review στο IGN δεν χρειαζεσαι συνδρομη.Απλα τα βλεπεις μετα απο λιγες μερες. Δεν ενοουσα τα review... ενοουσα τα συγκριτηκα τεστ που κανουν σε καποιους τιτλους, και συγκρινουν διαφορες μεταξυ Ps2-XBOX-GC. Παντος γενικα δεν ειναι site για να καταλαβεις αυτο που θελουμε...τα reviews ιδιων παιχνιδιων σε διαφορετικες κονσολες γινονται απο διαφορετικα ατομα συνηθος, και μπορεις να δεις 9.0, η 7.0 στο gameplay, επειδη απλος του ενως δεν του αρεσε... Ασε που και οταν κανει το ιδιο ατομο και τα δυο review, νομιζω πως ειναι γιατι τα παιχνιδια εχουν βγει ταυτοχρονα και πρεπει να μπουν μαζι,και μου δινει και την εντυπωση οτι δεν εχει δει και τις 2 version, κανοντας το 2 σε 1. Παντος συνηθος οι εκδοσεις για xbox ειναι καλυτερες, αλλα οπως ειπα νομιζω αυτο εχει μειωθει παρα πολυ με τον καιρο, και αν ξερει κανεις καμια καλυτερη site να βλεπουμε τι γινεται ας το πει.
whiteman7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 file blizzardbill eilikrina den katalabaino...pou exoun meiothei oi diafores?pes mou en apaixnidi pou epoaixes kai stis 2 konsoles kai den katalabes poia itan tou xbox?paidia yparxei simantiki diafora toso sta grafika oso kai stin genikoteri kinisi mesa sto game...einai emfanestato auto...ti namou pei emena to gamespot kai to ign????afou ta paixnidia ta paizo o idios opos kai eseis re paidia....pou eidat ekalitero to ps2????to leo me kathe eilikrinia afto,peste mou sas parakalo.... kai parakalo min xanakouso oti to tony hawk 4 einai kalitero sto ps2,an einai dynatos file mou..diafores pantou exei to paixnidi...poli kalitero sto xbox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.