Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
καλησπερα παιδες! εβαλα που λετε τα W8 στο καινουργιο μου pcακι, και στη αρχη δουλευαν οι εγκατεστημενες εφαρμογες . αυτες δηλαδη στην εναρξη!

κατι εγκαταστασεις απο δω κατι απεγκαταστασεις απο κει σταματησαν να δουλευουν!ολες!και δεν προλαβα καν να τις δω καλα καλα.

το μονο που με προβληματιζει ειναι οταν εκανε εγκατασταση του eset nod32 ενας ξαδερφος της γυναικας, επειδη δε μ'αρεσε καθολου το'βγαλα και εβαλα το τελευταιο avast!  δεν ειμαι και 100% σιγουρος αλλα παιζει απο τοτε να μην δουλευουν οι εφαρμογες!!!

μηπως ξερει καποιος τι μπορουμε να κανουμε?

και για να καταλαβετε οταν πατησω σε μια εφαρμογη π.χ. store η χαρτες η καιρος...ακομα και παιχνιδια  music video κτλ!. δειχνει να πατιεται το παραθυρακι αλλα δεν ανοιγει κατι. επισης μπορω να τα επιλεξω με δεξι κλικ και να δω το μενου που εμφανιζεται απο κατω αλλα μεχρι εκει!

αυτα! 

Επεξ/σία από georod7
Δημοσ.

Πηγαινε settings-change pc settings-general και κατω κατω θα δεις εκει που λει Refresh PC και πατα get started.

Στην ουσια ειναι ενα soft reset που πολλες φορες βοηθαει.

Αλλιως το απο ακριβως απο κατω που στην ουσια ειναι hard reset αν δεν βοηθησει με το refresh

Δημοσ.

To avast ευθύνεται  που δεν λειτουργούν οι εφαρμογές έχει αναφερθεί και στο φόρουμ τους http://forum.avast.com/index.php?topic=103987.15

Γενικά υπάρχουν αρκετά πρόβλημα με αυτό το antivirus και win 8 σύντομα βεβαία θα βγάλουν τε νέα έκδοση που λύνει τα περισσότερα θέματα   όποτε για την ώρα θα πρότεινα  να χρησιμοποιείς αυτό που έχει  το λειτουργικό.

Δημοσ.

Πηγαινε settings-change pc settings-general και κατω κατω θα δεις εκει που λει Refresh PC και πατα get started.

Στην ουσια ειναι ενα soft reset που πολλες φορες βοηθαει.

Αλλιως το απο ακριβως απο κατω που στην ουσια ειναι hard reset αν δεν βοηθησει με το refresh

δεν μπορω ουτε αυτο να ανοιξω! αν υπαρχει να το ανοιξω απο καπου αλλου πες μου!

To avast ευθύνεται  που δεν λειτουργούν οι εφαρμογές έχει αναφερθεί και στο φόρουμ τους http://forum.avast.com/index.php?topic=103987.15

Γενικά υπάρχουν αρκετά πρόβλημα με αυτό το antivirus και win 8 σύντομα βεβαία θα βγάλουν τε νέα έκδοση που λύνει τα περισσότερα θέματα   όποτε για την ώρα θα πρότεινα  να χρησιμοποιείς αυτό που έχει  το λειτουργικό.

ναι αλλα το ζητημα ειναι οτι ουτε οταν απενεργοποιησω το avast δουλευει!!!

Δημοσ.

θα σας πω τι εχω κανει μεχρι τωρα για να ξερετε!
και καλα κυκλοφορει στο δικτυο οτι φταιει το avast για αυτο το προβλημα.κατι με την ασπιδα συμπεριφορας και το firewall. εγω εχω κανει τα παντα που λενε αλλα δεν εχει φτιαξει.το απεγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια! 
μεχρι και επαναφορα του συστηματος εκανα αλλα δεν εφτιαξε.
μετα εκανα ενα καινουριο user και ξαφνηκα ολες οι εφαρμογες( τις λενε και tiles ή metro apps)δουλευαν εκτος του shop!!! τελικα τα παρατησα και γυρισα εκει που ημουν!!!

αν βρει καποιος κατι διαφορετικο ας μου πει παρακαλω.
ευχαριστω.

Δημοσ.

Η παρακάτω λύση είναι για το πρόβλημα όταν οι  εφαρμογές δεν κάνουν update δοκίμασε την όμως μήπως και ξεκολλήσει πότε δεν ξέρεις πριν δοκιμάσεις  κανε ένα restore point και backup τα αρχεια σου

Πατάς Windows + X και ανοίγεις
το  command line σαν Administrator

γράφεις με την σειρά

net stop wuauserv

rename c:\windows\SoftwareDistribution softwaredistribution.old

net start wuauserv

μετά τσέκαρε πάλι αν λειτουργούν οι εφαρμογές και αν ξεκόλλησε το store

Γενικά υπάρχει μεγάλη συζήτηση στο επίσημο φόρουμ της Microsoft γύρω από αυτό το πρόβλημα από ότι φαίνεται είναι πολλοί  που το αντιμετωπίζουν σου παραθέτω το Link.png Site: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/windows-8-apps-not-working/01014156-fee4-4cbe-9744-47c8e07b3314">link αν θέλεις να ρίξεις μια μάτια

Προτείνουν κάποια πράγματα δεν ξέρω βεβαία αν λύνουν το πρόβλημα. κάλο είναι πριν δοκιμάσεις το οτιδήποτε από αυτά να πάρεις ένα backup των αρχείων σου και να δημιουργήσεις ένα restore point

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...