kasiarakos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 γεια σας θέλω να κάνω install από το cd rom ένα παιχνίδι και πρέπει να το κάνω run as administrator, ξέρει κανείς πώς μπορώ να το τρέξω στα windows 8?
tasos555 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 το βαζεις μεσα πας στο φακελο που εχει κατω αριστερα μετα υπολογιστης και τελος πας στο cd-rom και πατας δεξι κλικ και πας στην επιλογη run as administrator
kasiarakos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ποιο βάζω στον φάκελο? δεν κατάλαβα? δεν μου βγάζει την επιλογή Run as administrator
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 βαζεις το cd κανονικα...πηγαινεις στο "ο υπολογιστης μου" πηγαινεις στο cd δεξι κλικ και πατας εξερευνηση η ανοιγμα οτι σου βγαλει τελος παντων..και θα σε βαλει μεσα στα αρχεια απτο cd...πηγαινεις στο setup.exe που θα εχει μεσα λογικα...δεξι κλικ και μετα run as administrator και λογικα θα στο κανει.
kasiarakos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 !!! τόσο απλό? και εγώ καιγόμουν τόση ώρα άδικα... ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα