Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης

djkokalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο media player της συγκεκριμένης LG δεν κάνει αναπαραγωγή DTS.

Και δεδομένου ότι πάρα πολλές ταινίες πλέον στα 720 και στα 1080p έχουν ήχο DTS (εντάξει, ορισμένες έχουν 2 κανάλια ήχου AC3 και DTS αλλά είναι η εξαίρεση), αν δεν θέλεις να "μπλέξεις" με διαδικασίες τροποποίησης του ήχου μέσω κάποιου προγράμματος, τότε πας για την Samsung.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε ευχαριστώ που μου απαντάς και με βοηθάς. Κάποια άλλη LG που να παίζει όλες τις μορφές υπάρχει ή θα έχω πρόβλημα. Αυτό με την επιστροφή που ανέφερα και με αλλαγή με καινούργια τηλεόραση με βάζει σε σκέψεις.... είναι πολύ καλό θεωρώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα ξανά. Το ξέρω ότι το έχω κάνει θέμα αλλά επισκέφτηκα το πλαίσιο το Σάββατο και υπάλληλος μου πρότεινε την Link.png Site: http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE40EH6030-3D-LED-TV-40-UE40EH6030WXXH.htm">Samsung UE40EH6030 η οποία είναι και 3d! Με τον media player της δεν θα έχω κάνενα θέμα έτσι; Και 3d ταινία να γράψω σε στικάκι θα παίζει κανονικά; Εξωτερικούς υπότιτλους παίζει κανονικά;

Αυτό είναι και το τελευταίο μου post. Δεν θα σας πρήξω άλλο.

Ευχαριστώ!

ΧΒ

Έχει πολύ καλό media player και φυσικά αναπαράγει και ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι πολύ καλή πρόταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...