djkokalis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.Αποφάσισα να πάρω μια καινούργια τηλεόραση στους γονείς μου γιατί η παλιά μας όλο χαλάει και πληρώνουμε συνέχεια τσάμπα λεφτά.Έχω αποφασίσει ότι το μέγεθος της τηλεόρασης θα είναι 32".Έριξα μια ματιά στο πλαίσιο και είδα της παρακάτω: Site: http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-32LS5600-LED-TV-32-32LS5600.htm">LG 32LS5600 LED TV Πηγή: http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE32EH5000-LED-TV-32-UE32EH5000.htm">Samsung UE32EH5000 LED Είναι και οι 2 Full HD. Θα ήθελα να με συμβουλέψετε και να μου προτείνετε και κάποια άλλη λύση. Αυτό που θα ήθελα περισσότερο από την τηλεόραση που θα αγοράσω είναι τα εξής: Να έχει 1 scart για να συνδέσω το παλιό μου dvd να έχει εννοείται αποκωδικοποιητή να έχει usb με δυνατότητα να παίζει που ταινίες με υπότιτλους (είτε srt είτε ενσωματομένους) που αντιγράφω από τον υπολογιστή μου. Οι παραπάνω τηλεοράσεις έχουν τις πιο πάνω δυνατότητες; τουλάχιστον για την υποστήριξη αρχείων βίντεο. Για βοηθήστε λίγο. Δεν θα έλεγα όχι και σε μια 3d απλά να μην φύγω πάνω από 450 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Θεωρώ ότι η EH5000 είναι πολύ καλή πρόταση και καλύπτει απόλυτα αυτά που έχεις βάλεις ως προϋποθέσεις. Η συγκεκριμένη LG δεν αναπαράγει DTS, για θέαση ταινιών μέσω usb, ενώ o media player της Samsung δεν έχει πρόβλημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Θεωρώ ότι η EH5000 είναι πολύ καλή πρόταση και καλύπτει απόλυτα αυτά που έχεις βάλεις ως προϋποθέσεις. Η συγκεκριμένη LG δεν αναπαράγει DTS, για θέαση ταινιών μέσω usb, ενώ o media player της Samsung δεν έχει πρόβλημα. Η samsung αν κατάλαβα καλά αναπαράγει περισσότερες μορφές βίντεο; Και με τους εξωτερικούς υπότιτλους; Τους αναπαράγουν οι παραπάνω τηλεοράσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Γενικά η Samsung έχει τους καλύτερους ενσωματωμένους media player. H 5000 αναπαράγει χωρίς πρόβλημα ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πάμε για samsung λοιπόν... Ευχαριστώ πολύ! κάτι τελευταίο. Υποστηρίζει η samsung 2.5" σκληρούς; Fat 32 να τον φορμάρω ή ntfs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς καλύτερα εξωτερικούς με δική τους τροφοδοσία. Άμα κάνεις διαμόρφωση του δίσκου σε Fat 32, έχεις τον πολύ σοβαρό περιορισμό του να μην μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μεγαλύτερα απο 4GB, με ότι αυτό συνεπάγεται στην ποιότητα των ταινιών. NTFS επομένως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς καλύτερα εξωτερικούς με δική τους τροφοδοσία. Άμα κάνεις διαμόρφωση του δίσκου σε Fat 32, έχεις τον πολύ σοβαρό περιορισμό του να μην μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μεγαλύτερα απο 4GB, με ότι αυτό συνεπάγεται στην ποιότητα των ταινιών. NTFS επομένως. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Και μια τελευταία ερώτηση. Η 5020 τι διαφορές έχει με την 5000? Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157231">SAMSUNG UE32EH5020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μου φαίνεται πως είναι προϊόν παραεισαγωγής απο Πολωνία. Διαφορές στα χαρακτηριστικά δεν είδα, αλλά θα σου πρότεινα καλύτερα την 5000. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 μια τελευταία ερώτηση παρακαλώ. O player της samsung παίζει bluray rips? Γνωρίζετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Και 720p και 1080p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Όντως η samsung είναι ανώτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 djkolakis, αν τελικά αγοράσεις την συγκεκριμένη, ποστερε εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) τελικά αποφάσισα να πάω σε 40αρα ή 42αρα. Είδα τις αντίστοιχες Samsung 40 " και lg 42" Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157138">Samsung UE40EH5000 Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169680">LG 42cs460 Μου είπαν ότι για την LG οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις έρχονται και στην παίρνουν και σου την αντικαθιστούν με καινούργια; Ισχύει; Νομίζω ότι κλείνω περισσότερο προς LG μιας και είναι περισσότερες ίντσες και με λιγότερα λεφτά. Ο media player της πως είναι; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2013 από djkokalis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα