Roger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ενα πιστολι περασε και αφησε σιλικονη,αυτη θα πασαλειψει και αντιστασεις και διοδακια και πολλα αλλα. Αστο μην το παλευεις,αγορασε ενα καινουργιο. Το ποδια των μεγαλων πυκνωτων στην φωτο ακομπανε απο κατω στο σασι του τροφοδοτικου.Αν ειχανε κρατησει,θα την ειχες φαει απο το σασι.
Exwapories Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 αρα εσυ λες οτι δεν ειναι σιλικόνη αυτο αλλα οντως εχουνε χαλάσει οι πυκνωτες ετσι? επισης παιδια αν ειχαν σκασει η χαλασει οι πυκνωτες θα μου εδειχνε σωστες τασεις οταν δουλευε το μηχάνημα?
madtaz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 αρα εσυ λες οτι δεν ειναι σιλικόνη αυτο αλλα οντως εχουνε χαλάσει οι πυκνωτες ετσι? Ακριβώς το αντίθετο σου λέει, απλα οτάν μπήκε η σιλικόνη στο εργοστάσιο έπεσε λίγο παραπάνω από οτι έπρεπε και λογω ζέστης μπορεί να απλωσε λιγακι. Βγάλε μια φωτο ολόκληρη την πλακέτα απο πάνω να δούμε. επισης παιδια αν ειχαν σκασει η χαλασει οι πυκνωτες θα μου εδειχνε σωστες τασεις οταν δουλευε το μηχάνημα? συνήθως δε δείχνει σωστές τάσεις όταν εχει σκασμένους πυκνωτές, εκτός και αν το πρόβλημα εμφανιζεται μόνο όταν μπαίνει φορτίο στο τροφοδοτικο!
partblah1990 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παιδια αυτα το άσπρο συμπαγές πράγμα πλάι στους πυκνωτές του τροφοδοτικού μου , τι ακριβώς είναι ;
Roger Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ενα πιστολι περασε και αφησε σιλικονη,αυτη θα πασαλειψει και αντιστασεις και διοδακια και πολλα αλλα. Αστο μην το παλευεις,αγορασε ενα καινουργιο. Το ποδια των μεγαλων πυκνωτων στην φωτο ακομπανε απο κατω στο σασι του τροφοδοτικου.Αν ειχανε κρατησει,θα την ειχες φαει απο το σασι.
partblah1990 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 δε καταλαβα καλα τι θες να πεις .... αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει καποιο προβλημα ή είναι εντάξει ;
WalkerSW Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πάρε ένα τροφοδοτικό ρε αγορουδι μου να τελειώνεις... Έτσι και αλλιώς χαλασμένο η όχι το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι για πέταμα!
WalkerSW Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Απο που συμπερενεται αυτο? Εσύ συγκεκριμένα μόνο και μόνο από την πλακέτα θα έπρεπε να καταλάβεις για τι ποιότητας τροφοδοτικό μιλάμε! Διαφορετικά σε παραπέμπω στο πρώτο ποστ, τελευταία γραμμή για να δεις πιο ακριβώς είναι και να μου πεις αν θα το εμπιστευόσουν ποτε πνω σε δικό σου σύστημα!
Roger Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η τελευταια γραμμη στο πρωτο post λεει εχω το T&P-TOP POWER SUPPLY P4-420 W (πληροφοριακά) και ειναι γραμμενη απο τον χρηστη exwapories, Στο 19 post ρωταει ο χρηστης partblah1990 για τις σιλικονες στο τροφοδοτικο του,χωρις να αναφερει μαρκα και ανεβαζοντας μια μονο φωτογραφια. Μηπως εχεις μπερδευτει λιγο? Που θελω να καταληξω τελικα?Βλεπεις μαπα ποιοτητα πυκνωτων και θεωρεις αυτοματα οτι ειναι μαπα τροφοδοτικο?
WalkerSW Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως αναφερόμουν στον TS και σε εκείνου την φωτογραφία!
Fubar.gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Παιδια αυτα το άσπρο συμπαγές πράγμα πλάι στους πυκνωτές του τροφοδοτικού μου , τι ακριβώς είναι Αυτό λέγεται Silicone rubber ή Silastic ή RTV Silicone. Ενδεικτικά: http://www.intek-uk.com/non_corrosive_silicone_adhesive.html Οι πυκνωτές λόγω του σχετικά μεγάλου βάρους χρειάζονται επιπλέον στήριξη, αλλιώς απο τους κραδασμούς θα σπάσουν οι κολλήσεις στα ποδαράκια με τον καιρό. Αυτή η σιλικόνη κολλάει πολύ γερά, αλλά ταυτόχρονα έχει ελαστικότητα οπότε απορροφάει τους κραδασμούς και έχει και άλλα χαρακτηριστικά, όπως αντοχή στη θερμοκρασία, αντοχή σε υψηλές τάσεις κτλ. 1
looproll Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Κατ αρχήν το ποσταρισμα αυτό είναι χαωτικό, για να αποφανθείς ότι το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό σου θα έπρεπε να το μετρήσεις με ενα πολύμετρο να δείς τις τάσεις που βγάζει, αν άνοιγε το πω θα μπορούσες να δεις τα ρεύματα του μέσω του bios κατ ελάχιστο, και αν δεν είχες πρόβλημα με το τροφοδοτικό να δείς μήπως είναι ή η μητρική κλπ Εσυ (απο τον τρόπο που ρωτάς) μην γνωρίζοντας βασικά πράγματα άνοιξες το τροφοδοτικό χωρίς να ξέρεις τι βλέπεις , είναι σαν να λύσεις κεφαλή κινητήρα και να ρωτάς τι είναι αυτά τα στρογγυλά δαχτυλίδια γύρω απο τα έμβολα. Πρώτα μαθε και μετά πιάσε το κατσαβίδι εκτός του να καρβουνιάσεις το hardware μην κυνδινέψεις και εσύ ο ίδιος
mastoras007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 οι πυκνωτες σου φαινοντε μιά χαρά, Αλάζω μόνος μου πυκνωτές σε οθόνες που χαλάνε στο μαγαζί,θές εργαλεία για να λιώσεις το καλάι και καλάι για να βάλεις τον καινούριο,πρόσεξε όμος άν τον βάλεις ανάποδα ο πυκνωτής σκάει,κάνει μπάμ δηλαδη κανονικά και σκάει, συγκεκριμένα στο τροφοδωτικό πιστευω δέν αξίζει να αλλάξεις πυκνωτες αφου έφτασε στο σημείο να χαλάσει (εφόσον το έχεις κάποια χρόνια) σου έδωσε ότι είχε να σου δώσει και το αλλάζεις κανένα τροφοδοτικό δέν κρατάει για πάντα,δέν αξίζει να κάνεις πειράματα με πράγματα που έχουν άμεση επαφή με το ρευμα και είναι η κυρια λειτουργεία τους,πχ σε οθόνες αξίζει να αλλάξεις πυκνωτες,σε μητρική άν είναι καμένος κάποιος,σε κάρτα γραφικών άν πάλι έχει καει κάποιος πχ αλλά όχι σε τροφοδωτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα