Exwapories Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα,λοιπον ανοιξα το τροφοδοτικο επειδη ειχα προβλημα στο pc και είδα οτι εχουνε χυθεί υγρα απο τους πυκνωτες (τους 2 μαυρους κύλυνδρους των 200V) οποτε τι κάνω?σημαινει οτι τα έφτυσε το τρφοδοτικο και παω για αλλο? μηπως γίνεται απλά να αλλάξω τους 2 πυκνωτές? η απλά να καθαρίσω τα υγρά που εχουνε πάει και σε εναν αντιστατη και να δω αν δεν θα παρουσιάζει ξανά το ίδιο πρόβλημα?(το προβλημα ήτανε οτι δεν μου έδειχνε εικόνα ή απλα επευτε το pc μετα απο κάποια δευτερόλεπτα? εχω το T&P-TOP POWER SUPPLY P4-420 W (πληροφοριακά)
axl3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 τους αλλαζεις.ειναι αχρηστοι και δεν ξαναχρησιμοποιουνται 1
Exwapories Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 καταρχήν ευχαριστω για το αμεσο reply σου...δηλαδή γίνεται να γίνει αυτή η αλλαγή απο οτι μου λες... πυκνωτες που βρήσκω? υπαρχουν στα μαγαζια (media , πλαισιο, κοτσοβολος) και τους πουλάνε μονους τους χωρις δηλαδή το τροφοδοτικο?επισης η αλλαγη ειναι τιποτα δύσκολο?πως γίνεται? απο που τους ξεβιδώνω?
Chris92 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καταρχας προσεχε παρα πολυ,διοτι οι συγκεκριμενοι πυκνωτες κρατανε μεγαλο φορτιο και αν σε χτυπησει ρευμα θα το νιωσεις πολυ καλα(δεν νομιζω ομως να παθεις τπτ).Απο εκει και περα: πρωτον αν μπορεις ανεβασε μια φωτο να δουμε το προβλημα δευτερον οι πυκνωτες αλλαζουν ευκολα και με μικρο κοστος αλλα δεν σου εγγυαται κανεις οτι αν τους αλλαξεις το τροφοδοτικο θα παιξει αψογα τριτον αν εχει οντως χαλασει το τροφοδοτικο,μπορει να εχει παρει μαζι του και αλλα εξαρτηματα,οποτε πρεπει να τα ελενξουμε ολα τεταρτον το συγκεκριμενο τροφοδοτικο δεν ειναι απο τα ποιοτικα(διορθωστε με αν κανω λαθος) οποτε θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις περαιτερω και αν μπορεις να παρεις καποιο καινουργιο και ποιοτικο.αυτα απο εμενα Ανεβασε για αρχη μια φωτο απο το τροφοδοτικο και στα υπολοιπα θα σε καθοδηγησουμε φιλικα Χρηστος
madtaz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ότι κάνεις κάντο με προσοχή, οι 200αριδες μπορούν να σε κοπανήσουν καλά , πρέπει να τους εκφορτίσεις πρώτα!
Roger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Αυτοι οι πυκνωτες οι 200αρηδες ειναι ακριβουτσικοι.Μηπως αντι να εδινες ενα δεκαπενταρι περιπου να τους αγορασεις,να εβαζες κατι παραπανω και να αλλαζες τροφοδοτικο? Και τι θα γινει στην περιπτωση που τους αγορασεις ,τους βαλεις ,και εχει κι'αλλο προβλημα? Μπορεις να βαλεις μια φωτο μηπως ξεγιελιεσαι απο τις σιλικονες του εργοστασιου?
axl3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 σε μαγαζια με ηλεκτρονικο υλικο.αν δεν ξες πως καλυτερα να το πας σε εναν ειδικο.αν δεις οτι δεν σε συμφερει τοτε παρε καινουριο
Exwapories Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 οχι δεν ήτανε σιλικόνες...χημικά πρεπει να ήτανε.. το χρώμα τους ήτανε μαυρο με κόκκινο...(δεν ειμαι 100% σίγουρος οτι ειναι το μοναδικό προβλημα) επισης η πυκνωτες ειναι χωνευτοί? μπαινουν και βγένουν? γιατι δεν βλέπω καμια βίδα...(επισης το τροφοδοτικό το εχω βγαλει εντελως απο την πριζα αρα δεν μπορει να με βαρέσει το ρευμα..)
axl3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 οι πυκνωτες φορτιζονται και εκφορτιζονται.αν εχουν κρατησει μεσα ταση θα σε τσιμπισει αλλα δε θα σε σκοτωσει βεβαια.βαλε μας φωτο.εχουν 2 ποδαρακια + και - που μπαινουν στην πλακετα
Roger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνα με αυτα που μας λες,αν δηλαδη οι πυκνωτες εχουν βιδες ή ειναι χωνευτοι,συγγνωμη που θα στο πω,αλλα μην μπεις στον κοπο καν να λυσεις τις βιδες της πλακετας για δεν γνωριζεις καν τα βασικα. Χρειαζεσαι κολλητηρι ,καλαι,τρομπα και μια σχετικη,εστω τεχνικη ικανοτητα να τους αλλαξεις. Αν ειναι σκασμενοι μαλλον δεν εχουν κρατησει ταση,αν δεν ειναι,μπορεις να φας ταση και μετα απο μερες,αν εχει βλαβη και δεν αποφορτιζονται.Θα πιασεις rock fm κατευεθειαν. Προσωπικη αποψη,βρες καδο μπλε.
profi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 για αρχή τα υγρά αυτά είναι τοξικά οπότε πρόσεχε....μην τα πιάσεις,πλύνε καλά τα χέρια σου πρίν φας καπνισεις κτλ!! επίσης αποφόρτισέ τους πρώτα γιατί αλλιώς πονάει χαχα πυκνωτές βρίσκεις σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών....αλλά δεν είναι τόσο απλό,δηλαδή αλλάζω μόνο ό,τι με το μάτι φαίνεται χαλασμένο...μπορεί να έχουν αρπάξει κ άλλα μέρη!! κ τώρα είδα όσα σου είπαν οι απο πάνω που είναι σωστά!! καλύτερα να πάρεις ένα καινούργιο...που θα είναι κ καλύτερο,με 50 ευρώ περίπου,λιγότερα δηλαδή από μία σοβαρή επισκευή!!
Exwapories Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 εχω ήδη ξεκολήσει τα υγρά φαίνονται καποια απομηνάρια (κατι κιτρινο δίπλα στους πυκνωτές..)
Roger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Βλεπεις λοιπον οτι αυτα δεν ειναι υγρα απο πυκνωτες αλλα η αφρωδη σιλικονη που βαζει το εργοστασιο να εχει σταθερους τους πυκνωτες? Αλλες φορες ειναι ασπρη,αλλες μαυρη,και αλλες εχει αυτο το καφετι χρωμα οπως στην δικη σου περιπτωση. Προσεχε μην ακουμπησεις απο κατω.
Chris92 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 P160213_14.280001.JPG εχω ήδη ξεκολήσει τα υγρά φαίνονται καποια απομηνάρια (κατι κιτρινο δίπλα στους πυκνωτές..) αν δεν κανω λαθος αυτο δεν ειναι ηλεκτρολυτικο υλικο απο τους πυκνωτες αλαλ κατι σαν κολλα που βαζουν γυρω απο τους πυκνωτες,συνεπως δεν εχουν σκασει ή χαλασει
Exwapories Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ποοοο και εγω πιστευα οτι ειχα βρει το προβλημα.... ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΜΩΣ.. ΕΙΣΤΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΙ??? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΓΡΟ Η ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΖ ΚΑΠΩΣ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα