runner69 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Με βαση την ΕΕ ναι το καταστημα υποχρεουται να δινει 2 χρονια εγγυηση ειτε αυτο εχει απο το κατασκευαστη ειτε οχι αλλα ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο. Κλασικο παραδειγμα με τα προιοντα της apple με το 1 ετος εγγυησης. Μην πιασεις αυτη την κουβεντα φιλε δεν ισχυει. Τα εχουμε γραψει αρκετες φορες εδω μεσα. Η εγγυηση ειναι οσα χρονια σου δινουν. ---------------------- Η εγγυηση που δινουν, εκτος απο τα καταστηματα με εμπορευμα παραεισαγωγης, ειναι κατασκευαστη και αρα απευθυνεστε κατευθειαν σε αυτον. Η wind ειναι απλα ενας μεσαζων που μονο καθυστερηση θα σας προκαλεσει.
malaperda Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Η εγγυηση που δινουν, εκτος απο τα καταστηματα με εμπορευμα παραεισαγωγης, ειναι κατασκευαστη και αρα απευθυνεστε κατευθειαν σε αυτον. Η wind ειναι απλα ενας μεσαζων που μονο καθυστερηση θα σας προκαλεσει. Ακριβως ετσι. Ενα αλλο review εδω: http://www.whathifi.com/review/google-nexus-4 και εδω: http://www.pcpro.co.uk/reviews/smartphones/378625/nexus-4
giorginho Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Ξαναλεω μην γραφετε ανακριβειες. Επειδη ισως για καποιους οι νόμοι ειναι λιγο δυσνόητοι, ξεκινηστε διαβαζοντας σε "απλη" μορφη το τμημα 'πωλησεις καταναλωτικων αγαθων' εδω και για οσα εχετε αποριες καντε μια προσπαθεια να διαβασετε τα αρθρα τα οποια επικαλειται.
giorginho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 (δεν γινεται πλεον εντιτ) Ειχα ξεχασει να αναφερω οτι 2-3 μερες μετα περασα απο καταστημα wind οπου ειχαν το 4αρι για... προβολή... το "δωρο" που λεγαμε πριν "εχει" 70 ευρω συμφωνα με το ταμπελακι του αν το αγορασεις ξεχωριστα (οποτε ισως ειχα απλα ψιλοκουφαθει και εκανα το 70 -> 170). Ετσι σαν διευκρινιση αυτο. Τραγικη εντυπωση μου εκανε οτι μου ζητησα χρηματα (3 ευρω) για να μου κοψουν την sim να χωραει στα νεα κινητα. Καποτε η Q οταν ηταν στην βοντα μου εστελνε σπιτι μου δωρεαν νεα σιμ οταν τους ελεγα οτι χαλασε λογω φθορας (εμ εχω και το ιδιο νουμερο 11+ χρονια)! Τωρα κι αυτο θελει ενα 5ευρω, οταν κατα τ'αλλα σου δινουν νεες σιμ χωρις καμια χρεωση και μεχρι και 30 ευρω δωρο...! Τι να πεις..
Angeldust Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Σε όλες τις εταιρείες η αντικατάσταση κάρτας sim στοιχίζει 5 ευρώ και δεν σου κόβουν την παλιά, σου δίνουν καινούργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα