simone44 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 παιδια για οποιον ενδιαφερεται να το παρει απο ελλαδα σφραγισμενο με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπιας και να μην το πληρωνει χρυσο απο αμερικες και αγγλιες σε διαφορες αγγελιες εδω μεσα.......κατοπιν παραγγελιας βεβαια ακομα αλλα μαλλον θα γινει συντομα διαθεσιμο.................. http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=25678&category_id=15&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&ref=bestprice.gr
giorginho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μου θυμιζει τις πρωτες τιμες παραεισαγωγης του nexus 7 εδω που εσκασε στα 299/369 για 8/16GB τον ... Ιουλιο-Αυγουστο. Το εφεραν επισημα 3-4 μηνες μετα (Νοεμβριο) και μολις 2 μηνες μετα ειδαμε 199/222 για 16/32GB! Κατι μου λεει λοιπον οτι συντομα το 4αρι θα χτυπησει το 300αρι.
agapitos44 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μου θυμιζει τις πρωτες τιμες παραεισαγωγης του nexus 7 εδω που εσκασε στα 299/369 για 8/16GB τον ... Ιουλιο-Αυγουστο. Το εφεραν επισημα 3-4 μηνες μετα (Νοεμβριο) και μολις 2 μηνες μετα ειδαμε 199/222 για 16/32GB! Κατι μου λεει λοιπον οτι συντομα το 4αρι θα χτυπησει το 300αρι. φιλε μου συμφωνω απλα το συγκεκριμενο δεν ειναι παραεισαγωγης.......γραφει ελληνικης αντιπροσωπιας απο οτι βλεπω και επειδη τυγχανει να μενω στο ηρακλειο κρητης που ειναι το συγκεκριμενο μαγαζι και ειναι παρακλαδι της wind με οτι σημαινει αυτο και εχω ψωνισει απο εκει ξερω οτι αγοραζει απο ελληνικες αντιπροσωπιες.......μπραβο στον φιλο που ανεβασε το ποστ........για να χαλαρωσουν τις τιμες καποιοι εδω μεσα..............
giorginho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 A, ok ναι ειχα διαβασει οτι θα το φερει η Wind... καλο αυτο πιστευω αμα συνεχισουν οπως περσι θα το δουμε τον Μάιο δωρεαν με καμια 200-250ευρη ανανεωση σε καρτοκινητο (με τα λεφτα εννοειται να πιστωνονται ως χρονος ομιλιας :P )
agapitos44 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Διευκρίνυση: armaos = wind Σωστος.............20 ευρο κατω ομως............και μια προβλεψη πολυ συντομα πιστευω θα το δουμε κατω απο 400 το 16αρι.............οσο για το 8αρι αν το φερει καποιος 350 πιστευω......
kalogk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 To συγκεκριμένο κατάστημα το γνωρίζει κανένας?Κι επίσης πρόκειται για την έκδοση με τα 16gb έτσι?
mpokwsths Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει πολύ καλή φήμη. Το ίδιο το Nexus έχει θέμα. Έχει θέμα με την ευαισθησία του Touchscreen: http://gc.codehum.com/p/android/issues/detail?id=40445 Χάνει αγγίγματα, θέλει πίεση για να αντιληφθεί το άγγιγμα, κτλ κτλ. Πολύ ενοχλητικό όπως λένε όλοι που το έχουν. Όποιος το πάρει να το έχει υπόψη του. Υπάρχει λύση αλλά χρειάζεται root ή custom rom, κτλ κτλ.
malaperda Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Εγω το παρηγγειλα απο Αγγλια με γνωστο μου που μου το εφερε και ηδη το εχω στην κατοχη μου. Γαμ...κα λεφτα δεν δινω να το παρω απο την Ελλαδα. Μου ειχε πει οτι παρολο που λενε 1-2 εβδομαδες παραδοση θα ερχοταν σε 2-3 μερες οπως και εγινε. Ιδου: 5
mikegad Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Άντε μπας και ηρεμήσουν λίγο με τις αγγελίες μερικοί
kalogk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει πολύ καλή φήμη. Το ίδιο το Nexus έχει θέμα. Έχει θέμα με την ευαισθησία του Touchscreen: http://gc.codehum.com/p/android/issues/detail?id=40445 Χάνει αγγίγματα, θέλει πίεση για να αντιληφθεί το άγγιγμα, κτλ κτλ. Πολύ ενοχλητικό όπως λένε όλοι που το έχουν. Όποιος το πάρει να το έχει υπόψη του. Υπάρχει λύση αλλά χρειάζεται root ή custom rom, κτλ κτλ. Εγώ έχω διαβάσει ότι έχει πολύ κακή αυτονομία μπαταρίας.Συν το ότι δεν παίρνει επέκτασης μνήμης και έχει χειρότερη οθόνη απο note 2, s3 και one x δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει η αγορά του στα 469 που θα το φέρει η WIND.Στις 249 λίρες όμως που το πήρε ο φίλος πιο πάνω σίγουρα είναι vfm!
skatopaido Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 παιδια με ενα 20αρικι παραπανω η wind θα δινει και τον ασυρματο φορτιστη,επιπλεον ειναι γεματος ο τοπος καταστηματα wind σε περιπτωση που παθει κατι
achilles_g_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Αν θέλετε μπαταρία samsung galaxy note ii. Δεν υπάρχει καλύτερο. Ειδικά τις γιορτές που έπαιζε στα 450 ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν φοβερή ευκαιρία.
giorginho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 παιδια με ενα 20αρικι παραπανω η wind θα δινει και τον ασυρματο φορτιστη,επιπλεον ειναι γεματος ο τοπος καταστηματα wind σε περιπτωση που παθει κατι Aυτο παλι ειναι κατι που δεν μπορω να καταλαβω... Μου το ελεγε κι ενας φιλος με το σκεπτικο οτι "ο ασυρματος φορτιστης εχει τιμη καπου 170$"!!! Παμε καλα;;; Θα σκασω για αξεσουαρ κινητου τετοιο καπελο; Ουτε οι iphonακηδες δε θα τα εσκαγαν ευκολα για κατι αντιστοιχο. Καλυτερα με 300 σαν τον παραπανω απο Αγγλια και τα +170 να τα κανω σουβλακια και να του βαζω το βυσμα για να φορτιζει (που με το στανταρ προτυπο micro-usb πλεον φορτιζει σχεδον απο παντου), τι θα προσφερει το 170αρι δηλαδη που να αξιζει τα λεφτα του;
skatopaido Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Aυτο παλι ειναι κατι που δεν μπορω να καταλαβω... Μου το ελεγε κι ενας φιλος με το σκεπτικο οτι "ο ασυρματος φορτιστης εχει τιμη καπου 170$"!!! Παμε καλα;;; Θα σκασω για αξεσουαρ κινητου τετοιο καπελο; Ουτε οι iphonακηδες δε θα τα εσκαγαν ευκολα για κατι αντιστοιχο. Καλυτερα με 300 σαν τον παραπανω απο Αγγλια και τα +170 να τα κανω σουβλακια και να του βαζω το βυσμα για να φορτιζει (που με το στανταρ προτυπο micro-usb πλεον φορτιζει σχεδον απο παντου), τι θα προσφερει το 170αρι δηλαδη που να αξιζει τα λεφτα του; οτι να ναι.εγω λεω για την διαφορα του 20αρικου,οχι για διαφορες εξωτερικου.και ενοειτε οτι καποιος ειναι τσιπης οταν εχει σκασει 4μισι κατοσταρικα για ενα τηλεφωνο αυτη την εποχη,να μην δωσει 20 ε για τον φορτιστη και για οτι εχει εγγυηση απο τη wind που ειναι παντου.ξαναδιαβασε τι λεω.εγω τετοιες τιμες για κινητο τις βλεπω με τα κυαλια,δεν εκανα φιγουρα .edit επιπλεον η αυτονομια του ειναι αθλια πραγμα που παει να πει οτι οταν λιωνεις στο pc, το ακουμπας απλα πανω στο φορτιστηρι του οταν δεν το χρησιμοποιεις και εισα αρχοντας ,αποτι εχω δει ουτε μεχρι το απογευμα δεν αντεχει η μπαταρια ,με σκληρη χρηση ps.45ε κανει ο φορτιστης οχι 170
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα