Προς το περιεχόμενο

Βάση Ψύξης Για Laptop 15.6

Kostas360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά θέλω να πάρω μια βάση ψύξης για το laptop μου (HP Pavilion των 15.6 ιντσών) περίπου κοντά στα 20 ευρώ...

Έχετε να μου προτείνετε κάποια εύχρηστη και αθόρυβη που να ψύχει καλά και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε επιφάνειες εκτός γραφείου όπως στο κρεβάτι ή στα πόδια μου?

Υ.Γ το laptop έχει διαστάσεις 37 Χ 25 cm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά ντάξει δεν ήθελα και κάτι ιδιαίτερο σαν τους αποσπόμενους ανεμιστήρες της U2...

Αφήστε κιόλας που αν προσθέσουμε τα μεταφορικά η τιμή ανεβαίνει κοντά στα 10 ευρώ...

Και δεν περισεύει :cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε Κώστα την παρέλαβες :) ?
Πως σου φαίνεται αποδίδει,ρίχνει καθόλου τις θερμοκρασίες,αν βάλεις το χέρι σου από πάνω νιώθεις το ρεύμα του αέρα ?

Επεξ/σία από giannisv6

Φίλε Κώστα την παρέλαβες :) ?

Πως σου φαίνεται αποδίδει,ρίχνει καθόλου τις θερμοκρασίες,αν βάλεις το χέρι σου από πάνω νιώθεις το ρεύμα του αέρα ?

Φίλε σήμερα την παρέλαβα και νομίζω πως κάνει αρκετά καλά όλα αυτά που λες!!!

• Like 1

Μια χαρά,αν μπορεις να κανεις τον κοπο και να κάνεις μερικες δοκιμές θα ηταν πάρα πολύ χρήσιμο!

Δηλαδή να παιξεις κάμποση ωρα(30-45 λεπτά Minimum )ενα βαρή παιχνίδι πρωτα χωρίς, και μετά με την βάση,έχωντας ταυτόχρονα στο backgroung ενα πρόγγραμα να παρακολουθεί την μεγιστη θερμοκρασια CPU,σκληρου δίσκου, και κάρτας γραφικών (προτείνω HWMonitor  σε υπερκαλύπτει).

Μια χαρά,αν μπορεις να κανεις τον κοπο και να κάνεις μερικες δοκιμές θα ηταν πάρα πολύ χρήσιμο!

Δηλαδή να παιξεις κάμποση ωρα(30-45 λεπτά Minimum )ενα βαρή παιχνίδι πρωτα χωρίς, και μετά με την βάση,έχωντας ταυτόχρονα στο backgroung ενα πρόγγραμα να παρακολουθεί την μεγιστη θερμοκρασια CPU,σκληρου δίσκου, και κάρτας γραφικών (προτείνω HWMonitor  σε υπερκαλύπτει).

εγω λεω ολα αυτα να τα δει οταν ζεστανει ο καιρος, το καλοκαιρακι δηλαδη, οχι τωρα που μεσα στα σπιτια παιζουν θερμοκρασιες γυρω στους 20 βαθμους! θα ειναι τελειως πλασματικα τα αποτελεσματα. και το βλεπω και απο τον δικο μου...πανω στη βαση που ειναι (που παντα τον δουλευω με αυτην), το δικο του ανεμιστηρακι δεν παιρνει καν...κατσε να ερθει καλοκαιρι ομως παλι!!!

εγω λεω ολα αυτα να τα δει οταν ζεστανει ο καιρος, το καλοκαιρακι δηλαδη, οχι τωρα που μεσα στα σπιτια παιζουν θερμοκρασιες γυρω στους 20 βαθμους! θα ειναι τελειως πλασματικα τα αποτελεσματα. και το βλεπω και απο τον δικο μου...πανω στη βαση που ειναι (που παντα τον δουλευω με αυτην), το δικο του ανεμιστηρακι δεν παιρνει καν...κατσε να ερθει καλοκαιρι ομως παλι!!!

Μωρέ δεν αμφιβάλω οτι δεν την χρειάζεται τώρα την βάση,απλά ήθελα να μάθω αν όντως είναι αποτελεσματική με αυτό το ευνοϊκό κλίμα γιατί τώρα μου χει μπει εμενα το μικροβιο για να φτιάξω μια ή να αγοράσω αυτην που πηρε ο Κώστας (εαν βλεπει λογική διαφορά στις θερμοκρασίες) :mrgreen:

Μωρέ δεν αμφιβάλω οτι δεν την χρειάζεται τώρα την βάση,απλά ήθελα να μάθω αν όντως είναι αποτελεσματική με αυτό το ευνοϊκό κλίμα γιατί τώρα μου χει μπει εμενα το μικροβιο για να φτιάξω μια ή να αγοράσω αυτην που πηρε ο Κώστας (εαν βλεπει λογική διαφορά στις θερμοκρασίες) :mrgreen:

Φίλε δεν δοκίμασα το πρόγραμμα με το θερμοκρασίες που μου έστειλες αλλά θα σου πως χωρίς τη βάση το laptop μετά από περίπου 45 - 60 λεπτά gaming ενεργοποιεί τον ανεμιστήρα του και δουλεύει σαν τρελός!!!Αντιθέτως με την βάση δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα και όλα κυλάνε μια χαρά ενώ οι διαφορά στις θερμοκρασίες είναι κοντά στους 4-5 βαθμούς( το έλεγξα με SpeedFan)!!!

:-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Μπράβο διαφορά!
Εμένα (i5 - GT 620M) με το Crysis2 στο δεκάλεπτο βγάζει φωτιά ο ανεμιστήρας δουλεύει στο τέρμα με 75 περίπου βαθμούς στα γραφικά,που να πιάσουν και οι ζέστες δηλαδή :unsure: ,μαλλον θα την φτιάξω μόνος μ.

• Like 1

• 8 μήνες μετά...

ΚΟΙΤΑΓΑ ΓΙΑ ΜΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟ E-BAY Κ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ http://www.ebay.com.au/itm/Super-USB-Mini-Octopus-Laptop-Notebook-Fan-Cooler-Cooling-Pad-w-LED-Light-17-/131026169535?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 ΜΟΛΙΣ 3 ΕΥΡΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ......ΔΥΟ ΑΝΕΜΥΣΤΗΡΕΣ Κ ΨΥΧΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...