Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνετε μου ένα player, να είναι φτηνο, να εχει value for money, σχετικα καλη ποιότητα ήχου δηλαδη και να είναι βολικό για αθλητική δραστηριότητα

Δημοσ.

οτιδηποτε βρεις με κλιπακι, προσοχη ομως στα χαρακτηριστικα γιατι εχω βρεθει με ενα που δεν εκανε shuffle...Τωρα για ποιοτητα ηχου και value for money ριχνοντας μεσα και την υποκειμενικη αντιληψη του καθενα για την ποιοτητα δε νομιζω να βγαλεις καποιο συμπερασμα χωρις να εχεις ακουσει ο ιδιος

Δημοσ.

Ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/262499/Sandisk-Sansa-Clip-4G%CE%92.html">Sansa Clip +

+ ότι παίρνει και memory card και ο ήχος είναι απλά απίστευτος..είναι μίλια μπροστά από όλα τα άλλα mp3 players για αθλήματα και από τα ipod και τις εξωφρενικές τιμές τους..

Μόνο πρόσεξε να πάρεις και καλά ακουστικά για αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητες του. ^_^

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/262499/Sandisk-Sansa-Clip-4G%CE%92.html">Sansa Clip +

+ ότι παίρνει και memory card και ο ήχος είναι απλά απίστευτος..είναι μίλια μπροστά από όλα τα άλλα mp3 players για αθλήματα και από τα ipod και τις εξωφρενικές τιμές τους..

Μόνο πρόσεξε να πάρεις και καλά ακουστικά για αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητες του. ^_^

χμμμμ διαβασα μερικα reviews και δεν λενε και τα καλυτερα... πολυ χαμηλος ηχος και χαλαει ευκολα.. και στο αμαζον εχει 30 λιρες... εδω 50 ευρώ... μήπως αυτο του αμαζον δεν εχει φορτιστη ? η απλα οι δικοι μας το χουν τσιμπημενο..?

η υποδοχη για φορτιση ειναι micro usb? μπορουμε να δουμε τι volt + ampere θελει γιατι εχω ηδη ενα φορτιστη micro usb για το κινητο... αν ειναι να το παραγγειλω..

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

είναι μίλια μπροστά από όλα τα άλλα mp3 players για αθλήματα και από τα ipod και τις εξωφρενικές τιμές τους..

Με εξωφρενικά καλύτερο ήχο. :)
  • Like 1
Δημοσ.

anyway, το παρήγγειλα .. φορτιστη θα βρούμε ελπίζω! :P

Χαχα μην φοβάσαι micro usb έχει και βρίσκεις πανεύκολα φορτιστή.

Επίσης για το θέμα της έντασης του ήχου μπορείς να το διορθώσεις μέσα από το mp3.

Αυτό που έχουν κάνει οι τύπου στην sansa είναι να έχουν ορίσει μία maximum ένταση επειδή έτσι ορίζεται από ένα νόμο που έχει βγει στην ευρώπη για να μην καταστρέψουμε τα αφτιά μας :Ρ ( μην ρωτήσεις ποιον νόμο γιατί ούτε που θυμάμαι ποιος είναι :P )..μπορείς όμως να το αλλάξεις όπως σου είπα..στείλε μου μήνυμα όταν σου έρθει με το καλό για να συ πώ ΄πως να το αλλαξεις :)

Δημοσ.

καλημέρα... ναι το διαβασα γιαυτο και το παρηγγειλα... εχω φορτιστη micro usb αλλα ειναι 4.8v... θα παω να βρω κανεναν 5v 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλακα μας κανει το amazon? ανακαλυψαν την τηλεμεταφορα...?? σημερα το πρωι μου ηρθε σπίτι.... ειναι ακριβως 2 μέρες.

... αν το επαιρνα απο ελληνικο μαγαζί θα εκανε περισσότερες μέρες :P

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

Χαχα μην φοβάσαι micro usb έχει και βρίσκεις πανεύκολα φορτιστή.

τελικά έχει mini usb... το γράφω απλα για να υπάρχει μην μπερδευεται ο κόσμος που μπορει να το πάρει... εβαλα μερικά mp3 που είχα σε χαλια ποιότητα και ο ήχος ειναι πολυ καλός :) ελπίζω απλα να αντέξει λίγο καιρό :P

Δημοσ.

τελικά έχει mini usb... το γράφω απλα για να υπάρχει μην μπερδευεται ο κόσμος που μπορει να το πάρει... εβαλα μερικά mp3 που είχα σε χαλια ποιότητα και ο ήχος ειναι πολυ καλός :) ελπίζω απλα να αντέξει λίγο καιρό :P

Για στείλε link με το φορτιστή γιατί ενδιαφέρομαι.

Δημοσ.

Δίκιο έχεις πατάτα πέταξα  :P

Δημοσ.

ρε παιδια αν βαλω τον 4.8v φορτιστή που έχω λέτε να έχω πρόβλημα...? μην αγορασω χωρίς λόγο φορτιστή... δεν εχω καταφέρει να βρώ αν δημιουργεί πρόβλημα αυτη η διαφορα. υποτιθεται οτι το USB πρεπει να ειναι 5v... ετσι δεν ειναι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...