Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

Έχω ένα HP Compaq nx7300 και έχει 1 GB μνημη Ram

Βάζω το προγραμματάκι SIW και μου "λέει" ότι υπάρχουν δύο θέσεις  από 512 MB η κάθε μια και ότι

μπορώ να το φτάσω ως 4 GB σύνολο.

Πήρα δύο μνήμες 2 GB η κάθε μια, ανοίγω το καπάκι και βρίσκω μία μνήμη μέσα την αλλάζω και τώρα έχω 2,5 GB μνήμη.

Ξέρει κάποιος πού βρίσκεται η δεύτερη μνήμη για να την αλλάξω και αυτή ή μου έμεινε μια αμανάτι???

Δημοσ.

Κάτω από το πληκτρολόγιο βρίσκεται το 2 slot για την μνήμη,ανασηκώνεις το πληκτρολόγιο και θα το δείς το 2 slot

ξεβιδώνεις 2 βίδες (τα βελάκια)

Screenshot_56.png

Screenshot_54.png

Screenshot_55.png

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

Έχω ένα HP Compaq nx7300 και έχει 1 GB μνημη Ram

Βάζω το προγραμματάκι SIW και μου "λέει" ότι υπάρχουν δύο θέσεις  από 512 MB η κάθε μια και ότι

μπορώ να το φτάσω ως 4 GB σύνολο.

Πήρα δύο μνήμες 2 GB η κάθε μια, ανοίγω το καπάκι και βρίσκω μία μνήμη μέσα την αλλάζω και τώρα έχω 2,5 GB μνήμη.

Ξέρει κάποιος πού βρίσκεται η δεύτερη μνήμη για να την αλλάξω και αυτή ή μου έμεινε μια αμανάτι???

Δες τί λέει εδω

http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/12614_div/12614_div.HTML

* Memory greater than 2 GB requires Mobile Intel 945GM Express Chipset. Above 3-GB, all memory may not be available due to system resource requirements. 667-MHz memory is supported at a maximum speed of 533 MHz by the 940GML Express Chipset.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια η "εγχειρηση" πετυχε, αν και μου αναγνωριζει 3,6 GB ειμαι ευχαριστημενος

Ωραία φίλος.

είναι και η κάρτα γραφικών που δεσμεύει από την μνήμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...