dek22 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα παιδιά Έχω ένα HP Compaq nx7300 και έχει 1 GB μνημη Ram Βάζω το προγραμματάκι SIW και μου "λέει" ότι υπάρχουν δύο θέσεις από 512 MB η κάθε μια και ότι μπορώ να το φτάσω ως 4 GB σύνολο. Πήρα δύο μνήμες 2 GB η κάθε μια, ανοίγω το καπάκι και βρίσκω μία μνήμη μέσα την αλλάζω και τώρα έχω 2,5 GB μνήμη. Ξέρει κάποιος πού βρίσκεται η δεύτερη μνήμη για να την αλλάξω και αυτή ή μου έμεινε μια αμανάτι???
coolerman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Κάτω από το πληκτρολόγιο βρίσκεται το 2 slot για την μνήμη,ανασηκώνεις το πληκτρολόγιο και θα το δείς το 2 slot ξεβιδώνεις 2 βίδες (τα βελάκια)
iMarilina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα παιδιά Έχω ένα HP Compaq nx7300 και έχει 1 GB μνημη Ram Βάζω το προγραμματάκι SIW και μου "λέει" ότι υπάρχουν δύο θέσεις από 512 MB η κάθε μια και ότι μπορώ να το φτάσω ως 4 GB σύνολο. Πήρα δύο μνήμες 2 GB η κάθε μια, ανοίγω το καπάκι και βρίσκω μία μνήμη μέσα την αλλάζω και τώρα έχω 2,5 GB μνήμη. Ξέρει κάποιος πού βρίσκεται η δεύτερη μνήμη για να την αλλάξω και αυτή ή μου έμεινε μια αμανάτι??? Δες τί λέει εδω http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/12614_div/12614_div.HTML * Memory greater than 2 GB requires Mobile Intel 945GM Express Chipset. Above 3-GB, all memory may not be available due to system resource requirements. 667-MHz memory is supported at a maximum speed of 533 MHz by the 940GML Express Chipset.
dek22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια η "εγχειρηση" πετυχε, αν και μου αναγνωριζει 3,6 GB ειμαι ευχαριστημενος
coolerman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια η "εγχειρηση" πετυχε, αν και μου αναγνωριζει 3,6 GB ειμαι ευχαριστημενος Ωραία φίλος. είναι και η κάρτα γραφικών που δεσμεύει από την μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα