Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σε όλους !! Μπαίνω στο θέμα έχω το εξής σύστημα :

pentium R 5200 ΣΤΑ 3gh τον έχω

4 gb ddr2 800 mh

asus p5ql-e

500 w force τροφοδοτικό

LG ips224 οθόνη 21.5 ''

γραφικών gigabyte gt 440 oc edition

Και ρωτάω αξίζει να πάω σε μια 7770 ? τη σηκώνει το σύστημα ; κι αν ναι θα έχει το λεγόμενο botteneck ;

Τα παιχνίδια που παίζω είναι lol wow και μερικά customs όπως ac cod !

120 euro budget

Ευχαριστώ  !

Επεξ/σία από zeroxtime
Δημοσ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα δεις χαοτική διαφορά με το απόλυτο vfm την 7770.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν θα υπάρξει bottleneck.

Προχώρα με τρέλα και κορδέλα λέμε!!!  :mrgreen:

Δημοσ.

να ρωτησω κατι σχετικο κι εγω  με τον q9400   2.6 intel core 2 quad  μεχρι πια καρτα γραφικων φτανει χωρις να εχω bottleneck;   

Δημοσ.

να ρωτησω κατι σχετικο κι εγω  με τον q9400   2.6 intel core 2 quad  μεχρι πια καρτα γραφικων φτανει χωρις να εχω bottleneck;   

Με την 7770 δε θα έχει επίσης πρόβλημα, αλλά μπορεί και την 7850 με ένα ποιοτικό τροφοδοτικό βέβαια.

Δημοσ.

Μα ναι, στο είπα ήδη. 

Ελπίζω μόνο να μην έχεις κάποιο noname τροφοδοτικό, καθώς η σωστή κι ασφαλής τροφοδοσία είναι σημαντική για κάρτες από 7850 και άνω. ;)

* Δεν υπάρχει κάτι σε nVidia να ανταγωνιστεί τιμολογιακά την 7850 στο Ελλαδιστάν...

Δημοσ.

καλα  ενταξει σιγουρα  αν εχω μαπα τροφοδοτικο δεν κανει,    απλα ετσι   εγκυκλοπεδικα ρωτησα, οχι οτι θα το κανω,  απλα καποια στιγμη στο μελον,  θα μου πεις κανε γενικη αναβαθμιση, 

με λιγα λογια αν παμε σε σειρα 8770  πχ λεω τωρα, θα σκαλωνει στον επεξεργστη ετσι δεν ειναι; 

Δημοσ.

εεε ναι ρε συ φιλε  ενταξει  ξερω οτι δεν βγηκανε ακομα,   αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την nvidia gtx 550ti  που εχω τωρα

Δημοσ.

Αν είναι διατεθειμένος, ας το κάνει.

Όμως είναι αρκετά που πρέπει να λάβει υπ' όψιν του, αν το επιχειρήσει, γι' αυτό και δεν το πρότεινα καν.

Δημοσ.

οχι δεν μ αρεσει το overclocking θα προτιμουσα μια αναβαθμιση, παρα να κανω overclocking  

αλλα οπως ειπα και πιο επανω  εχω απογοητευτει απο την nvidia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...