CosmosKGR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Το ακριβές αυτών που αναφέρονται εδώ πάντως (αν έχω καταλάβει καλά), δεν λέει πως δεν θα υπάρχουν λάθη αλλά πως, όταν θα υπάρχουν, να γίνονται έγκαιρα "αντιληπτά" ώστε, 1ον να αποτρέπονται οι συνέπειές τους και 2ον να μην ξαναγίνονται.
dop Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Huh? Από πότε οι εντολές εκτελούνται σειριακά; Δηλαδή με αυτό αποχαιρετάμε Instruction Level Parallelism, speculative execution, superscalar κλπ; 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δεν θα έχει ούτε framedrops αυτος ο υπολογιστης?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 lolwut? 1
CosmosKGR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μ' αυτά κι αυτά, θα χάσουν το ψωμάκι τους ένα σωρό τεχνικοί υπολογιστών στο μέλλον! :-D
pigeon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ρε σεις δε σας είπα να μη καταπίνετε ότι σας κερνάει το bot των ειδήσεων του forum; Να, οριστε τώρα! Αρχίσατε να γράφετε σαν αυτόν... -"Ωραία ανακάλυψη, θα κάνει καλό στο περιβάλλον" -"Τελικά η ανθρωπότητα εχει αστείρευτες δυνατότητες" -"Ο τελευταίος που θα πεί στερεότυπη μαλακία, κερνάει". -"Αυτό που παίρνω μάλλον είναι σουπερμαντολίνη, μου το είπε ο Βουτσάς".
ntellos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Το ακριβές αυτών που αναφέρονται εδώ πάντως (αν έχω καταλάβει καλά), δεν λέει πως δεν θα υπάρχουν λάθη αλλά πως, όταν θα υπάρχουν, να γίνονται έγκαιρα "αντιληπτά" ώστε, 1ον να αποτρέπονται οι συνέπειές τους και 2ον να μην ξαναγίνονται. Λάθη = προβλήματα. Υπάρχουν επιλύσιμα και μη προβλήματα! Αν "σπάσει" σε κρίσιμο σπάσιμο η εφαρμογή και δεν υπάρχει "λύση" τι γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα