Προς το περιεχόμενο

PC σε MAC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το office για MAC είναι απλά τραγικό, συγκρινόμενο με το αντίστοιχο για Windows. Πολύ αργό, δύσχρηστο και με αρκετά κολληματάκια.

Όσο για τον ορθογράφο αυτό δεν σου δουλεύει:;

http://www.macuser.gr/greek-spell-checker-office-for-mac-3585/

αργο?! 

ανοίγει πριν καν τελειώσω να το πατήσω :o

(εχω και το pages και αυτό πολύ ωραίο βέβαια, και καναδυο άλλα, αλλα δεν τα πολυχρησιμοποιώ)

Δημοσ.

Το office για MAC είναι απλά τραγικό, συγκρινόμενο με το αντίστοιχο για Windows. Πολύ αργό, δύσχρηστο και με αρκετά κολληματάκια.

Όσο για τον ορθογράφο αυτό δεν σου δουλεύει:;

http://www.macuser.gr/greek-spell-checker-office-for-mac-3585/

Τραγικό δεν θα το έλεγα. Βέβαια, δεν το χρησιμοποιώ και πολύ η αλήθεια είναι αλλά όσες φορές το έχω χρειαστεί δεν μου άφησε την αίσθηση του τραγικού. 

Ο ορθογράφος δεν μου δούλεψε με την πρώτη... και μιας και στο word σπάνια να γράψω ελληνικά το άφησα. 

Δημοσ.

αργο?!

ανοίγει πριν καν τελειώσω να το πατήσω :o

Δεν κρίνουμε ένα πρόγραμμα όπως το office suite από το πόσο γρήγορα ανοίγει ή όχι η εφαρμογή. Αν δουλεύεις πιο σύνθετα κείμενα (με πολλούς πίνακες, εικόνες κτλ) θα καταλάβεις την διαφορά σε σχέση με το αντίστοιχο πρόγραμμα στα Windows. Η όλη απόκριση είναι αισθητά χειρότερη....και σκέψου ότι το δουλεύω με quadcore i7 και ssd sata 3.

Δημοσ.

Δεν κρίνουμε ένα πρόγραμμα όπως το office suite από το πόσο γρήγορα ανοίγει ή όχι η εφαρμογή. Αν δουλεύεις πιο σύνθετα κείμενα (με πολλούς πίνακες, εικόνες κτλ) θα καταλάβεις την διαφορά σε σχέση με το αντίστοιχο πρόγραμμα στα Windows. Η όλη απόκριση είναι αισθητά χειρότερη....και σκέψου ότι το δουλεύω με quadcore i7 και ssd sata 3.

α καλα πάω πάσο. Δε δουλεύω με εικόνες και τέτοια, απλά κείμενα δουλεύω :D

Δημοσ.

Ο ορθογράφος δεν μου δούλεψε με την πρώτη... και μιας και στο word σπάνια να γράψω ελληνικά το άφησα. 

Πιθανόν έχεις κάνει κάτι λάθος, ο ορθογράφος λειτουργεί μια χαρά. Το τσέκαρα μόλις ξανά.

Δημοσ.

Πιθανόν έχεις κάνει κάτι λάθος, ο ορθογράφος λειτουργεί μια χαρά. Το τσέκαρα μόλις ξανά.

Παίζει... αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Οπότε απλά το αφήνω.

Δημοσ.

ειλικρινα δεν μπορω αλλο windows.... εβαλα τα 8 και νομιζα πως θα αλλαξει κατι αλλα τζαμπα ονειρα εκανα.... τελικα δουλεψα εναν imac και ερωτευτηκα το λειτουργικο... απιστευτα απλο...ομορφο.... ειδα επιτελους εναν email client.... γενικα ολα μου αρεσαν.... ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Με εμπειρία χρήσης και των δύο λειτουργικών για χρόνια η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει καμία σημαντική διαφορα. Κάποια πράγματα γίνονται πιο εύκολα στο MacOS και το αντίθετο. Νομίζω τις περισσότερες φορές είναι ο ενθουσιασμός μία καινούριας αγοράς και το marketing της apple (μέλος μίας "διαφορετικής" ομάδας) παρά κάτι το ουσιαστικό.

Αν έχεις τα χρήματα αγόρασε ένα macmini αλλά κάτι διαφορετικό δεν θα δεις στην καθημερινή σου δουλειά. Chrome/Firefox, Word και autocad χρησιμοποιούσες πριν, το ίδιο και με το macmini, διαφορά καμία.

Edit: Ξέχασα να σημειώσω ότι ο email client του MacOS είναι καλός για απλή χρήση αλλά όχι για επαγγελματική (πχ χιλιάδες emails) όπου το Outlook είναι πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

Με εμπειρία χρήσης και των δύο λειτουργικών για χρόνια η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει καμία σημαντική διαφορα. Κάποια πράγματα γίνονται πιο εύκολα στο MacOS και το αντίθετο. Νομίζω τις περισσότερες φορές είναι ο ενθουσιασμός μία καινούριας αγοράς και το marketing της apple (μέλος μίας "διαφορετικής" ομάδας) παρά κάτι το ουσιαστικό.Αν έχεις τα χρήματα αγόρασε ένα macmini αλλά κάτι διαφορετικό δεν θα δεις στην καθημερινή σου δουλειά. Chrome/Firefox, Word και autocad χρησιμοποιούσες πριν, το ίδιο και με το macmini, διαφορά καμία.Edit: Ξέχασα να σημειώσω ότι ο email client του MacOS είναι καλός για απλή χρήση αλλά όχι για επαγγελματική (πχ χιλιάδες emails) όπου το Outlook είναι πολύ καλύτερο.

Αυτό το outlook http://www.microsoft.com/mac/outlook εννοείς?

Δημοσ.

Δεν έχω εμπειρία από το mac office, έχω χρησιμοποιήσει μόνο το windows version αλλά από ότι διαβάζω δεν έχουν μεγάλες διαφορές.

Ο μόνος λόγος που έχω bootcamp στο mbp είναι το office + outlook (και ότι δεν θέλω να πληρώσω το office 2011).

Δημοσ.

Το MS Office for Mac είναι χειρότερο από το MS Office for Windows. Θεωρητικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές, στην πράξη όμως είναι... δυσκίνητο.

Ειδικά το MS Outlook for Mac, δεν έχει καμία σχέση με τη Windows. Εκτός των άλλων έχει πρόβλημα και με το encoding σε μηνύματα γραμμένα στα ελληνικά. Δεν μπορείς να ορίσεις default encoding, πρέπει κάθε φορά που γράφεις νέο μήνυμα να ορίζεις encoding με το χέρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...