seskou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα και παλι στο φορουμ.Θα ηθελα να ρωτησω αν σας ερχονται αμεσα τα μηνυματα στο gmail.Επειδη χρησιμοποιω το app του hotmail παρατηρησα οτι μου ερχεται ειδοποιηση αμεσως μολις λαβω καποιο e-mail.Φυσικα χρησημοποιω και το gmail μου και μου εκανε εντυπωση που δεν ειχα μηνυματα τοσο καιρο ωσπου το ανοιξα(στο κινητο μιλαω παντα)και ειδα οτι μου ειχαν ερθει μαζεμενα μολις εκανα refresh.Απο τοτε το παρατηρησα οτι πρεπει να μπω στην εφαρμογη και να κανω ανανεωση για οποιο πιθανο μηνυμα μπορει να εχω.Ετσι λειτουργει το app που εχει το κινητο ή πρεπει να τσεκαρω κατι εγω;Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Θα μας πεις και τι λογισμικό μιλαμε; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα και παλι στο φορουμ.Θα ηθελα να ρωτησω αν σας ερχονται αμεσα τα μηνυματα στο gmail.Επειδη χρησιμοποιω το app του hotmail παρατηρησα οτι μου ερχεται ειδοποιηση αμεσως μολις λαβω καποιο e-mail.Φυσικα χρησημοποιω και το gmail μου και μου εκανε εντυπωση που δεν ειχα μηνυματα τοσο καιρο ωσπου το ανοιξα(στο κινητο μιλαω παντα)και ειδα οτι μου ειχαν ερθει μαζεμενα μολις εκανα refresh.Απο τοτε το παρατηρησα οτι πρεπει να μπω στην εφαρμογη και να κανω ανανεωση για οποιο πιθανο μηνυμα μπορει να εχω.Ετσι λειτουργει το app που εχει το κινητο ή πρεπει να τσεκαρω κατι εγω;Ευχαριστω. Κλικαρισε τον συγχρονισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seskou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Sorry ξεχασα να το γραψω.Android εχω.Βασικα ευχαριστω πολυ.Ο συγχρονισμος ηταν.Απλα ενω το ειχα τσεκαρει στην αρχη για καποιο λογο απενεργοποιηθηκε και δεν το ειχα παρει χαμπαρι και αναρωτιομουν τι αλλο πρεπει να κανω.Απο περιεργεια το ξανακοιταξα μιας και το αναφερες και τελικα οντως ηθελε να το τσεκαρω παλι.Ευχαριστω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα