Προς το περιεχόμενο

Overclock της κάρτας γραφικών

IMPACTX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχω την Gigabyte HD 6850 images?q=tbn:ANd9GcTdoA3mhfOXXEvgi49AlWy . Αξίζει να την κάνω Overclock για να την κρατήσω μέχρι να βγούν οι AMD 8xxx / Nvidia 7xx series. Το PC μου είναι αυτό της υπογραφής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναλογα με το τι θελεις να κανεις με την καρτα.Παιζεις παιχνιδια;Αν ναι σε ποιο εχεις προβλημμα;ΤΙ οθονη εχεις γιατι δεν γραφεις στην υπογραφη σου

Παίζω Call of Duty κυρίως. Αλλά πέφτουν τα FPS στο Black Ops 2. Έχω Dell Alienware OptX 2310 3D 120Hz για οθόνη. Και ενώ σε κάποιες πίστες τα FPS κολλάνε στα 120 σε άλλα φτάνουν το πολύ τα 80. 

Επείσης κάτι άλλο. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να λέει τις ακριβείς θερμοκρασίες; Το PC Wizard λέει οτί το CPU μου σε FULL LOAD πιάνει 42 βαθμούς με την μάνα ψύχτρα. Γίνετε να τον κάνω OC στα 3-3.2 με την μάνα ψύχτρα;

Εγω παντως δεν θα την αλλαζα ακομα.Αμα επαιζες crysis 2 battlefield 3 και crysis 3 (που ειναι φρεσκο)θα το συζητουσαμε.Αλλα και παλι πιστευω οτι θα σε καλυπτε (εστω με λιγες υποχωρησεις) μεχρι να βγει η νεα σειρα .Αυτο που λες για τα fps αναλογα με τις πιστες ισχυει σε ολα τα παιχνιδια και για ολες τις καρτες.Overclock αμα θες κανε αλλα και ετσι σε καλυπτει μεχρι την νεα σειρα.

Κατεβασε το OCCT και τρεξε ενα CPU test για 15-20 λεπτα.

Η καρτουλα σου ειναι μια χαρα και αφου πιανεις πανο απο 80fps εκει που θες δεν υπαρχει λογος να την κλοκαρεις.

Πανο απο τα 60 fps δεν βλεπεις διαφορα.

Η καρτουλα σου ειναι μια χαρα και αφου πιανεις πανο απο 80fps εκει που θες δεν υπαρχει λογος να την κλοκαρεις.

Πανο απο τα 60 fps δεν βλεπεις διαφορα.

το ακούω συνέχεια αυτό. Αν παίζεις COD competitive βλέπεις και μεγάλη μάλιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...