Προς το περιεχόμενο

Intenso Tablet 814 8'' 125euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει απλα πρεπει να το εμφανισεις ή να το κατεβασεις μονος σου και να το βαλεις.

Ριξε μια ματια σε ολο το θεμα, τα λεει ολα.

http://www.insomnia.gr/topic/475491-intenso-tablet/

Για μενα απο αυτα που διαβαζω αλλα και απο τα χαρακτηριστικα του, αξιζει αλλα και σε αυτη την τιμη ακομα πιο πολυ. Σε αυτα τα χρηματα παιρνεις alcatel one touch ή κατι τυπου crypto κλπ που ειναι πολυ χειροτερα.

Δειτε και στις αξιολογησεις στο πλαισιο τι λενε.

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να ειχαν βαλει καμερες χθες την ωρα που το κραταγα στο mall..και σημερα ειναι προσφορα!! ειναι πραγματι πολυ ωραιο και απο κοντα!! σε βαζει σε σκεψεις...ισως!!!

Δημοσ.

Ένας "εξωπραγματικός" διπύρινος επεξεργαστής 1.5 που αναφερουν,απλα δεν υπαρχει τετοιο πραμα

πολυ θα ηθελα ενα antutu 3.1.1

Δημοσ.

Οντως το market μπαίνει.

Το δοκίμασα σε ενα Πλαίσιο.

Δεν "φαίνεται" αλλά λειτουργεί

Μοιάζει καλό για τα χρήματά του.

Εαν κάποιος εμπειροτερος έχει να προτείνει εναλλακτική, αλλά να εχει και κάποια εγγύηση, ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

σε σχέση με Ainol NOVO 7 Fire λεει τιποτα;

μεχρι ποτε αυτη η τιμη;

Εαν εξαιρέσεις ανάλυση οθόνης , γωνίες θέασης ... μνήμη , κάμερες μπαταρία , custom υποστήριξη σε roms , έχει το πλεονέκτημα (?) της πιο μεγάλης οθόνης και ότι το πέρνεις απο Ελλάδα  , εγώ πάντως δίαλεξα μαζί με πολλούς άλλους φίλους το fire  ...

• Like 1
Δημοσ.

Εαν εξαιρέσεις ανάλυση οθόνης , γωνίες θέασης ... μνήμη , κάμερες μπαταρία , custom υποστήριξη σε roms , έχει το πλεονέκτημα (?) της πιο μεγάλης οθόνης και ότι το πέρνεις απο Ελλάδα  , εγώ πάντως δίαλεξα μαζί με πολλούς άλλους φίλους το fire  ...

και εγω αυτο διαλεξα, αλλα μου εκατσε στραβη με την οθονη (δεν δουλευει το touch) μετα απο μια βδομαδα... δεν το εχω επιλυσει ακομα.. ισως παει παλι πισω για αλλαγη.. :(

Δημοσ.

Έχω αυτό το ταμπλετ και όταν ανοίγω το YouTube μετά απο λίγο κρασαρει!! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...