astymagos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Για ελλαδα και με εγγυηση πλαισιου καλη τιμη.. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/tablets/tablet/Intenso-Tablet-814-8.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20130215-Weekend-Offer&NewsLetterActivate=E27741826DD1B8F1A770001CC494BA7E
takjar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχει Android Market, έχει App Center
stratigos24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχει απλα πρεπει να το εμφανισεις ή να το κατεβασεις μονος σου και να το βαλεις. Ριξε μια ματια σε ολο το θεμα, τα λεει ολα. http://www.insomnia.gr/topic/475491-intenso-tablet/ Για μενα απο αυτα που διαβαζω αλλα και απο τα χαρακτηριστικα του, αξιζει αλλα και σε αυτη την τιμη ακομα πιο πολυ. Σε αυτα τα χρηματα παιρνεις alcatel one touch ή κατι τυπου crypto κλπ που ειναι πολυ χειροτερα. Δειτε και στις αξιολογησεις στο πλαισιο τι λενε. 1
moumias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 πρεπει να ειχαν βαλει καμερες χθες την ωρα που το κραταγα στο mall..και σημερα ειναι προσφορα!! ειναι πραγματι πολυ ωραιο και απο κοντα!! σε βαζει σε σκεψεις...ισως!!!
IVIetaCreatoR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Παραδόξως καλό deal είναι, αν σκεφτείς οτι το πουλάει το 7" τούβλο-x μονοπύρηνο ~100€
MasterX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 σε σχέση με Ainol NOVO 7 Fire λεει τιποτα; μεχρι ποτε αυτη η τιμη;
spook Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 μεχρι ποτε αυτη η τιμη; Είναι προσφορά για το Σαββατοκύριακο... 48 ώρες, διάρκεια.
akalos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ένας "εξωπραγματικός" διπύρινος επεξεργαστής 1.5 που αναφερουν,απλα δεν υπαρχει τετοιο πραμα πολυ θα ηθελα ενα antutu 3.1.1
Cvento Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Οντως το market μπαίνει. Το δοκίμασα σε ενα Πλαίσιο. Δεν "φαίνεται" αλλά λειτουργεί Μοιάζει καλό για τα χρήματά του. Εαν κάποιος εμπειροτερος έχει να προτείνει εναλλακτική, αλλά να εχει και κάποια εγγύηση, ευπρόσδεκτη
kingdragon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Root μπορεί να γίνει το συγκεκριμένο μιας και φαίνεται αρκετά καλό!
Galaxy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 σε σχέση με Ainol NOVO 7 Fire λεει τιποτα; μεχρι ποτε αυτη η τιμη; Εαν εξαιρέσεις ανάλυση οθόνης , γωνίες θέασης ... μνήμη , κάμερες μπαταρία , custom υποστήριξη σε roms , έχει το πλεονέκτημα (?) της πιο μεγάλης οθόνης και ότι το πέρνεις απο Ελλάδα , εγώ πάντως δίαλεξα μαζί με πολλούς άλλους φίλους το fire ... 1
MasterX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Εαν εξαιρέσεις ανάλυση οθόνης , γωνίες θέασης ... μνήμη , κάμερες μπαταρία , custom υποστήριξη σε roms , έχει το πλεονέκτημα (?) της πιο μεγάλης οθόνης και ότι το πέρνεις απο Ελλάδα , εγώ πάντως δίαλεξα μαζί με πολλούς άλλους φίλους το fire ... και εγω αυτο διαλεξα, αλλα μου εκατσε στραβη με την οθονη (δεν δουλευει το touch) μετα απο μια βδομαδα... δεν το εχω επιλυσει ακομα.. ισως παει παλι πισω για αλλαγη..
alexx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Έχω αυτό το ταμπλετ και όταν ανοίγω το YouTube μετά απο λίγο κρασαρει!! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα