Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Canonical ανακοίνωσε ότι η πρώτη preview έκδοση του Ubuntu Phone θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου. Σε 6 μέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε την πρόταση της Ubuntu για smartphones!Με την ονομασία Touch Developer Preview θα κυκλοφορήσει η πρώτη preview έκδοση του mobile λειτουργικού της Canonical. Θα μπορεί να τρέξει σε Samsung Nexus αλλά και σε Nexus 4. Μαζί με την preview έκδοση θα διατεθεί ο κώδικας καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το flash των συσκευών.

Ο σκοπός φυσικά είναι ένας, να ξεκινήσει η ανάπτυξη εφαρμογών για την νέα mobile πλατφόρμα.

Source.png Πηγή: http://www.gadgeta.me/?p=5254[/url]']gadgeta.me

ccs-39041-0-06890800-1361668070_thumb.png

ccs-39041-0-82223300-1361668137_thumb.png

ccs-39041-0-16201400-1361668271_thumb.jpg

ccs-39041-0-57222400-1361668356_thumb.png

ccs-39041-0-05983900-1361668504_thumb.jpg

ccs-39041-0-04458900-1361668618.jpg

ccs-39041-0-99304100-1361669865_thumb.jpg

Επεξ/σία από gadgeta
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ποσο γρηγορα θα πιασει πατο, δεν μου περναει απο το μυαλο!! Δεν χωραει αλλο λειτουργικο στα κινητα παιδες, ειλικρινα, οσο κ αν θελουμε πλουρεαλισμο στον συγκεκριμενο τομεα για χ,ψ λογους, η αγορα εχει υπερκορεστει ειδικα μετα κ την αποπειρα της microsoft εχουμε τρια πληρη, υποστηριζομενα λειτουργικα.. THATS ENOUGH!

Δημοσ.

Επιτέλους η μόνη σοβαρή απάντηση στην Apple. 

Ελπίζω να μην έχει τις παιδικές ασθένειες των νέων OSs και να υπάρξει όντως ανταγωνισμός στις πλατφόρμες. 

Θα μπορούσε και η MS να έχει κάνει πρώτη αυτή την κίνηση αλλά ο κόσμος δεν πήρε καλά το Windows 8. 

Δημοσ.

Το ποσο γρηγορα θα πιασει πατο, δεν μου περναει απο το μυαλο!! Δεν χωραει αλλο λειτουργικο στα κινητα παιδες, ειλικρινα, οσο κ αν θελουμε πλουρεαλισμο στον συγκεκριμενο τομεα για χ,ψ λογους, η αγορα εχει υπερκορεστει ειδικα μετα κ την αποπειρα της microsoft εχουμε τρια πληρη, υποστηριζομενα λειτουργικα.. THATS ENOUGH!

Συγγνώμη, αλλά θέλω κάτι πιο ολοκληρωμένο για το κινητό που πλήρωσα μια περιουσία...

Δεν μου φτάνουν τα παιχνιδάκια.

• Like 6
Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά θέλω κάτι πιο ολοκληρωμένο για το κινητό που πλήρωσα μια περιουσία...

Δεν μου φτάνουν τα παιχνιδάκια.

Ειναι θεμα υποστηριξης Μαριε, συμφωνω μαζι σου αλλα οσοι εχουν πλατες επιβιωνουν στον συγκεκριμενο τομεα.. Developers κ καμια 1000 εφαρμογες ηδη κ η αγορα ειναι full.. (τουλαχιστον)..

Δημοσ.

Για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα επίσημα να βάλει κάποιος ένα άλλο λειτουργικό στο smartphone του και αμέσως βγήκαν ατομα να το καταδικάσουν,με διάφορες προφάσεις. Αν κάποιοι αισθάνονται απειλή, δεν χρειαζονται να φέρνουν δικαιολογίες τσοπάνου για την πιο μεγάλη στάνη ....

Οσο για τους x86 το android με την intel το προχωράνε και δεν αποκλειεται να δουμε και το tizen επισης στην ιδια αρχιτεκτονική.

• Like 6
Δημοσ.

Νομίζω ότι με τόση κινητικότητα θα έχουμε πολύ θετικές εξελίξεις και φθηνά κινητά για όλους...

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους η μόνη σοβαρή απάντηση στην Apple. 

Ελπίζω να μην έχει τις παιδικές ασθένειες των νέων OSs και να υπάρξει όντως ανταγωνισμός στις πλατφόρμες

Θα μπορούσε και η MS να έχει κάνει πρώτη αυτή την κίνηση αλλά ο κόσμος δεν πήρε καλά το Windows 8.

Μακάρι αλλά και η Canonical παραάργησε..

Την go g e δεν την κουνάει κανείς (famous last words :P)..

Με αυτό το firefox os τι γίνεται;

• Like 3
Δημοσ.

Canonical's logic: Πάρτε την "αυθεντική" συσκευή του ανταγωνιστή μου και βάλτε το δικό μου λειτουργικό μέσα.. και φτιάξτε εφαρμογές (για το δικό μου πάντα)

killyourselves.png

• Like 1
Δημοσ.

Πάνω στο android δεν θα πατάει ή έχω καταλάβει λάθος;

Απλά χρησιμοποιεί τον kernel της εκάστοτε συσκευής γιατί οι drivers του καθε κινητού είναι κλειστοί (για να δουλεύουν όλα, φλας, κάμερα κλπ). Και τα δυο τώρα (Ubuntu και Android) έχουν σαν βάση τον Linux kernel, αλλά στα υπόλοιπα διαφέρουν πολύ.

Πάντως κι εγώ, αν και το συμπαθώ το Ubuntu, δεν νομίζω να πετύχει, ήδη το Android δίνει στους χρήστες ότι ζητάνε και με το παραπάνω. Απλά άργησε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...