nikoss3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας eimai νέο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας.Έχω διαβάσει κάποια paromia θέματα αλλα δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα.Τι ψάχνω ?Θέλω ένα monitor η μάλλον monitor που να έχει και tv tuner αλλα 3d passive. Προς το παρόν έχω αυτό στο μυαλό μου http://www.lg.com/uk/support-product/lg-TM2792S-SZ είναι πολύ ωραία η ιδέα με όλα αυτά που προσφέρει στο menu της εκτος αν μου δώσετε κάποια καλύτερη λύση.Όλες οι προτάσεις δεκτες.Το θέλω 50% για εφαρμογές pc 40% για ταινίες-tv και 10% για παιχνίδια.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Ανεβάζω το διαθέσιμο ποσο στα 450 euro
nikoss3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καμια ιδέα ρε παιδιά?Δώστε μου τα φώτα σας.
JohnJohn3484 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Και αυτή που προτείνεις είναι αρκετά καλή αλλά αν θες κάτι πιο φθηνό κοίτα αυτή http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-DM2752D-PZ-LED-TV-Monitor-3D-27-DM2752D-PZ.htm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ούτε για πλάκα δεν αξίζει τα 450 η 27αρα πιο πάνω, η 2η που πρότεινε ο JohnJohn είναι καλύτερο vfm...
nikoss3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τις απαντήσεις σας.Επειδή ένας γνωστός έχει άκρη με την lg θα μου την φέρει πολύ φτηνότερη. επόμενος αν στις τιμές λέει 500 euro θα την πάρω αρκετά φτηνότερα.Απευθύνθηκα στο forum γιατί γνωρίζω έχει πόλους ψαγμένους.Ξέρω έχει σχεδόν εξαντληθεί το θέμα με τα monitor tv αλλα στην περίπτωση μου διαθέτω το ποσο τον 500 euro και θα τα δώσω αρκεί να το αξίζει και να μην το μετανιώσω .Για αυτό ζητάω την βοήθεια σας για να μπορέσω να αποφασίσω.Κάθε απάντηση σας είναι πολύτιμη για εμενα.Σας ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 σε περίπτωση που διαθέτεις 500 euro πηγαίνεις στο Dell U2713HM και ξεχνάς τα 3D & TV tuner...
Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 +1 για την U2712HM.Το 3d δεν αξίζει τα λεφτά του. 1
savakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Διαφωνώ με τους προηγούμενους. το passive 3D είναι απίστευτο, ξεκούραστο και η πιο εντυπωσιακή εξέλιξη στις οθόνες έως τώρα. Πιο εντυπωσιακό και από την μετάβαση CRT-TFT.... Έχω ps3 σε passive 3d tv το αποτέλεσμα σε ταινίες και παιχνίδια είναι φοβερό. Αρνούμαι να δω κάποια ταινία σε 2d αν υπάρχει σε 3d. Το ίδιο και στα παιχνίδια. για ταινίες και gaming πάρε 3D αν είσαι επαγγελματίας γραφίστας κλπ πάρε την dell που σου προτείνουν.... BTW η DM2762 έχει πολύ καλές κριτικές passive 3d και ips panel 1
aquadim3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 συμφωνώ ακαθεκτα με τον φιλο savakis !! Εχω εδω και καιρο την LG DM2352D και πραγματικα αξιζει με τα χιλια τα χρηματα της !!! Εγω με το 3D εχω κολησει !! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! ειδικα αν εχεις και full HD ταινιες 3D ειναι χαρμα οφθαλμων !!! και απιστευτα ξεκουραστο !!! Παντως οποια απο τις δυο να παρεις δεν θα δεις διαφορα στην εικονα , απλα αυτη με τα 450 σου προσφερει επιπλεον δυνατοτητες οπως smart , και ειναι πιο ομορφη αφου ειναι borderless . 1
TEOKOS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Το μόνο 3d gaming που αξίζει είναι το 3d vision. Το χρήμα όμως που απαιτείται είναι δυσανάλογο της θετικής εμπειρίας που θα λάβεις. ( Ακριβή nvidia κάρτα , πανάκριβα γιαλιά, 120hz μονιτορ) Διαφορετική είδους θετική εμπειρία είναι το gaming σε 1440p που όμως η ανάλυση αυτή είναι χρήσιμη all around . ( Σε όλα αυτά δεν εξετάζω την δυνατότητα θέασης 3d ταινιών) Γνώμη μου..... 1
tipestwra Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 aquadim3 + 1 savakis +1 δε βλεπω 2d ταινια για να μην την καψω , την περιμενω 3d ! καμμια σχεση .. φιλε μην δωσεις λεφτα για 2d στο μελλον θα το μετανιωσεις ! το extra χρηματα μονο για smart tv δεν αξιζουν γιατι πολυ απλα με ενα hdmi μπορες να εχεις συνεδεμενο το pc σου και να κανεις οτι θελεις οχι μονο νετ εφαρμογες ..
telarin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το μόνο 3d gaming που αξίζει είναι το 3d vision. Το χρήμα όμως που απαιτείται είναι δυσανάλογο της θετικής εμπειρίας που θα λάβεις. ( Ακριβή nvidia κάρτα , πανάκριβα γιαλιά, 120hz μονιτορ) Διαφορετική είδους θετική εμπειρία είναι το gaming σε 1440p που όμως η ανάλυση αυτή είναι χρήσιμη all around . ( Σε όλα αυτά δεν εξετάζω την δυνατότητα θέασης 3d ταινιών) Γνώμη μου..... το μόνο 3d gaming που ΔΕΝ αξίζει είναι το 3d vision για τους λόγους που είπες, το passive αξιζει με 1000 γιατί σ'αυτό ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα ( φθηνά μονιτορ, φθηνά γυαλιά, καθόλου flickering, amd, PS3) και ταυτόχρονα πολύ πιο ξεκούραστο. το gaming σε 1440-1600 κάτι λέει αλλά πάλι πεφτεις στην λούμπα του κόστους, των απαιτήσεων σε ισχύ και χάνεις το 3d Για ταινίες ισχύει ότι και για τα games, το active απλά δεν υπάρχει, τα θεωρητικά περί διπλάσιων γραμμών και 120 hz κλπ εξαφανίζονται μόλις κάτσει κάποιος να δει 3d ταινία/παίξει 3d game με τα 2 συστήματα δίπλα δίπλα, ακόμη και αν βάλεις πανάκριβο active με φθηνό passive το active ρίχνει την πετσέτα, απλά κάποιοι σχιστομάτιδες έριξαν τα δισ της αρκούδας για εξέλιξη σε κουλό στανταρ και τώρα τρέχουν μπας και κάνουν καμιά απόσβεση. Ολα αυτά καραδοκιμασμένα στην πράξη εδώ και 2 χρόνια που ασχολούμαι και με διάφορες μάρκες και επίπεδα τιμών. Passive και ας είναι και το πιο τσίπικο.
TEOKOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 το μόνο 3d gaming που ΔΕΝ αξίζει είναι το 3d vision για τους λόγους που είπες, το passive αξιζει με 1000 γιατί σ'αυτό ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα ( φθηνά μονιτορ, φθηνά γυαλιά, καθόλου flickering, amd, PS3) και ταυτόχρονα πολύ πιο ξεκούραστο. το gaming σε 1440-1600 κάτι λέει αλλά πάλι πεφτεις στην λούμπα του κόστους, των απαιτήσεων σε ισχύ και χάνεις το 3d Για ταινίες ισχύει ότι και για τα games, το active απλά δεν υπάρχει, τα θεωρητικά περί διπλάσιων γραμμών και 120 hz κλπ εξαφανίζονται μόλις κάτσει κάποιος να δει 3d ταινία/παίξει 3d game με τα 2 συστήματα δίπλα δίπλα, ακόμη και αν βάλεις πανάκριβο active με φθηνό passive το active ρίχνει την πετσέτα, απλά κάποιοι σχιστομάτιδες έριξαν τα δισ της αρκούδας για εξέλιξη σε κουλό στανταρ και τώρα τρέχουν μπας και κάνουν καμιά απόσβεση. Ολα αυτά καραδοκιμασμένα στην πράξη εδώ και 2 χρόνια που ασχολούμαι και με διάφορες μάρκες και επίπεδα τιμών. Passive και ας είναι και το πιο τσίπικο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν μιλάς σοβαρά. Σίγουρα η passive τεχνολογία έχει χίλια-δυό καλά. Ολα αυτά που ανέφερες και άλλα τόσα που αν θες τα συζητάμε. Ομως αυτό που λες με την σύγκριση δίπλα-δίπλα μάλλον έπεσες στην περίπτωση. Δεν είναι δυνατόν όλοι εμείς σε αυτό το forum που σκάμε ένα σωρό παραπάνω λεφτα για να πάρουμε λίγα fps περισσότερα από την κάρτα γραφικών μας, αλλάζουμε τo φτηνό ΤΝ monitor μας και τα σκάμε διπλά για λίγο καλύτερες γωνίες θέασης και λιγο ζωηρότερα χρώματα για ένα IPS,χρυσοπληρώνουμε μνήμες για ανούσιες υψηλότερες συχνότητες να δεχόμαστε οτι το passive 3D που σαν τελικό αποτέλεσμα δίνει την μισή ανάλυση με ότι αυτό συνεπάγεται ,από την active, ειναι και καλύτερη. Αυτό που θέλω να πώ τελικά ειναι ότι η passive ειναι κάτι σαν mainstream και η active το Hi-End
larsson2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Παιδιά εγω θέλω ν αγορασω μι 27αρα χωρίς 3d...kai θέλω τη γνωμη σας..lg 2732d ή lg 2755d? Ή κατι αλλο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα