pantelis_vl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα σας, μου έδωσαν ένα samsung infuse 4G at&t, τοοποίο είναι κλειδωμένο στην at&t. αγόρασα κωδικό για να το ξεκλειδώσω αλλάδεν έγινε τπτ και μου τα ξανά έδωσαν τα χρήματα. υπάρχει κάποιος τρόπος ναξεκλειδώσω το τηλέφωνο έτσι ώστε να βάλω ελληνική κάρτα? κάποιο μαγαζί? όποιαβοήθεια ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 <p>καλησπέρα σας, μου έδωσαν ένα samsung infuse 4G at&t, το<br> οποίο είναι κλειδωμένο στην at&t. αγόρασα κωδικό για να το ξεκλειδώσω αλλά<br> δεν έγινε τπτ και μου τα ξανά έδωσαν τα χρήματα. υπάρχει κάποιος τρόπος να<br> ξεκλειδώσω το τηλέφωνο έτσι ώστε να βάλω ελληνική κάρτα? κάποιο μαγαζί? όποια<br> βοήθεια ευπρόσδεκτη</p> <p><br><br> </p> Για ριξε μια ματιά εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1176886 Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis_vl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 το εχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 το εχω δει Κωδικό από πού αγόρασες αν επιτρέπεται? Αυτό που το είδες δε δουλεψε? Πέρασες rom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis_vl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 αγορασα απο unlockliberty.com και απο UnlockThatPhone.com και μου εδωσαν και οι 2 τον ιδιο αριθμο ξεκλειδωματος. το ειχα δει χθες αυτο που μου εστειλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis_vl Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ακομα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis_vl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 κανεις αλλος να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή δεν ξέρω τη διαδικασία και πόσο εύκολη/δυσκολη ειναι, ειναι σιγουρο οτι τα κανες σωστά; Μήπως σου διαφεύγει κάτι; Θαλεγα να στειλεις εμαιλ εκει που αγόρασες τον κωδικό και να τους πεις οτι δε σου δούλεψε και αν μπορούν να βοηθήσουν. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis_vl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μου εδωσαν διαφορους τροπους για να το κανω, αλλα δεν τα καταφεραμε και ετσι μου επεστρεψαν τα χρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Τι να πω, δες και στο youtube μπας και βγάλεις καμια άκρη. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis_vl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 τα εχω ψαξει ολα, και εχω δοκιμασει ολες τις μεθοδους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα