Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Σήμερα μου ήρθε η ιδέα οτι καλό θα ήταν να έπερνα ενα ipad.Θα με βοηθούσε και στην σχολή (pdf κτλπ ) και γενικά θα ήταν χρήσιμο.

Αν τελικά πάρω,το μόνο σίγουρο ειναι οτι θα γίνει jb (αν παίζει ρόλο αυτό)

Το μόνο πρόβλημα ειναι οτι εχω χάσει την μπάλα με τις εκδόσεις.

Θέλω να με βοηθήσετε λίγο στην επιλογή του κατάληλου μοντέλου για τις ανάγκες μου.

Θέλω να ειναι μελλοντικά υποστιρικτό απο την apple (όπως πχ το 3GS που παίρνει ακομα την 6.1),πχ δεν θα πάω τωρα να πάρω το ipad 1, και οταν βγεί το ios 7, να μην μπορεί να το πάρει (εδω θελω αν μπορείτε να μου δώσετε μια συσχέτιση της χρονολογίας των ipad με τα iphone),δηλαδή: 3GS=ipad 1, 4=ipad, 4s=ipad2,έτσι πάει;

Και το πιο σοβαρό θέμα μου ειναι το θέμα ιντερνετ, Απο οτι ξέρω ολα έχουν wifi, αλλα δεν μου ειναι αρκετο αυτό, με το 3G τι γίνεται;
Τι διαφορά έχει το 3G με το celular που λένε κάποια μοντέλα;
Για να μπορώ να μπένω με 3G, χριάζεται συμβόλαιο και τέτοια;Δεν μπορώ να έχω τον αριθμό μου και να έχω διαθέσιμα mb;
Τα έχω μπερδέψει σε αυτό το θέμα και για αυτό θέλω πιο πολύ την βοήθεια σας.

Ευχαριστω εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερώτησεις μου. 
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα μου ήρθε η ιδέα οτι καλό θα ήταν να έπερνα ενα ipad.Θα με βοηθούσε και στην σχολή (pdf κτλπ ) και γενικά θα ήταν χρήσιμο.

Αν τελικά πάρω,το μόνο σίγουρο ειναι οτι θα γίνει jb (αν παίζει ρόλο αυτό)

Το μόνο πρόβλημα ειναι οτι εχω χάσει την μπάλα με τις εκδόσεις.

Θέλω να με βοηθήσετε λίγο στην επιλογή του κατάληλου μοντέλου για τις ανάγκες μου.

Θέλω να ειναι μελλοντικά υποστιρικτό απο την apple (όπως πχ το 3GS που παίρνει ακομα την 6.1),πχ δεν θα πάω τωρα να πάρω το ipad 1, και οταν βγεί το ios 7, να μην μπορεί να το πάρει (εδω θελω αν μπορείτε να μου δώσετε μια συσχέτιση της χρονολογίας των ipad με τα iphone),δηλαδή: 3GS=ipad 1, 4=ipad, 4s=ipad2,έτσι πάει;

Και το πιο σοβαρό θέμα μου ειναι το θέμα ιντερνετ, Απο οτι ξέρω ολα έχουν wifi, αλλα δεν μου ειναι αρκετο αυτό, με το 3G τι γίνεται;

Τι διαφορά έχει το 3G με το celular που λένε κάποια μοντέλα;

Για να μπορώ να μπένω με 3G, χριάζεται συμβόλαιο και τέτοια;Δεν μπορώ να έχω τον αριθμό μου και να έχω διαθέσιμα mb;

Τα έχω μπερδέψει σε αυτό το θέμα και για αυτό θέλω πιο πολύ την βοήθεια σας.

Ευχαριστω εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερώτησεις μου. 

Το cellular είναι το 3G ή το 4G τώρα τελευταία. Με απλά λόγια φαντασου ότι παίρνεις ένα κινητό χωρίς δυνατότητα κλήσεων αλλά Internet. Τα μοντέλα με cellular παίρνουν την sim που παίρνει και το κινητό ( αλλά micro sim ) και κάνουν έτσι αυτό που προανέφερα.
Δημοσ.

ωραια με βοήθησες αρκετά.

εχω δει ενα μοντέλο, το οποίο γράφει δυνατότηες 4G-LTE αλλα δεν εχει δυνατότητες 3G,στέκει αυτό η λέω βλακίες;

Και αν στέκει, θα μπένει εδω που μονο με 3G σερφάρουμε(κάποια στιγμή θα εχουμε και εμεις σοβαρό 4g).

Δημοσ.

ωραια με βοήθησες αρκετά.

εχω δει ενα μοντέλο, το οποίο γράφει δυνατότηες 4G-LTE αλλα δεν εχει δυνατότητες 3G,στέκει αυτό η λέω βλακίες;

Και αν στέκει, θα μπένει εδω που μονο με 3G σερφάρουμε(κάποια στιγμή θα εχουμε και εμεις σοβαρό 4g).

4g είναι ή εξέλιξη του 3G ... Ειναι το τελευταίο μοντέλο iPad φυσικά και θα μπαίνει με 3G εώς ότου ενεργοποιηθεί το 4G..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...