billakoskav Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω τον υπολογιστή μου εδώ πέρα και τρώει το εξήςκόλλημα: ενώ πατάς το κουμπί να ανάψει, ανάβει και κολλάει στο λογότυπο της ASUS, έπειτα αφού περάσει κάμποσηώρα στην οθόνη εμφανίζονται κινέζικα ή απλά διάφορα χρώματα σκορπισμένα στην οθόνηκαι κολλάει εκεί.. παλιότερα που δούλευε σωστά, με το που άναβε, εμφάνιζε το λογότυποτης ASUS και έπειτα συνέχιζεστην εκκίνηση τον windows!!προσπάθησα να μπω στα bios και κολάι στην εντολή «prepare to enter setup… τι να παίζει ρε παιδία??Λέτε να τα έπαιξε η μητρική?
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Reset cmos για αρχή και πες μας πάλι. 2
billakoskav Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Αν, εννοείς να βγάλω την μπαταρία για λίγο και να την ξαναβάλω,, ναι το έχω κάνει αλλά κάνει τα ίδια,,,
billakoskav Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 κανεις βρε παιδιά να ξέρει τι συμβαίνει???
alexis333 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Βγαλε τους δισκους απο το συστημα και δες αν περναει το σημα της ASUS αμεσως μολις κανεις εκινηση. Συνηθως οταν κολαει σε εκεινο το σημειο ειναι επειδη παει να διαβασει το δισκο.
sargos1978 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 κανε ενα update to bios και πεσ μασ τι κανει
TR-909 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εγω θα σου προτεινα να αποσυνδεσεις τα παντα απο επανω και βημα βημα να τα επανατοποθετεις. Αστο μονο με επεξεργαστη, μνημες και καρτα γραφικων να δεις αν φτανεις σε καποιο μυνημα τυπου "no boot disk" και αν ναι κοιτας για δισκο.Αν οχι και συνεχιζει να κανει αυτα τα σκουπιδια και κινεζικα που εμφανιζει στην οθονη σου, δοκιμασε με μια αλλη καρτα γραφικων. Τελος δεν θα επιχειρουσα bios update σε ασταθες συστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα