Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μου ήρθε newsletter από το www.game.co.uk και ανάμεσα στα άλλα είχε 25% έκπτωση στο PSN+ για 1 χρόνο.

το θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλεύει σε ελληνικό PSN account καθώς η αγορά είναι από Αγγλία. πάντως από ότι έχω δει από το αγγλικό amazon αγοράζουν πολλοί οπότε λογικά θα δουλεύει.

αν κάποιος ξέρει κάτι στα σίγουρα ας το πει γιατί είναι ωραία προσφορά!

http://www.game.co.uk/en/playstation-plus-subscription-1-year-142948/?cm_mmc=update-_-wk2912FY-_-skinny-_-PSPlusOffer

http://www.hotukdeals.com/deals/playstation-plus-subscription-1-year-game-1476834

Δημοσ.

προσωπικά δεν ξαναψωνίζω από το Game ΠΟΤΕ ξανά ( το eshop της Αγγλίας φανταστείτε. ) , τις τελευταίες  2 φορές μου τα ακύρωσε και έχασα τουλάχιστον 10 ευρώ από τις μετατροπές των τραπεζών με τα refund.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικά δεν ξαναψωνίζω από το Game ΠΟΤΕ ξανά ( το eshop της Αγγλίας φανταστείτε. ) , τις τελευταίες  2 φορές μου τα ακύρωσε και έχασα τουλάχιστον 10 ευρώ από τις μετατροπές των τραπεζών με τα refund.  

καλά εδώ δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα καθώς από ότι κατάλαβα το αγοράζεις και σου στέλνουν τον κωδικό στο email.

με ποια δικαιολογία σου ακύρωσαν και τις 2 παραγγελίες?

edit: διάβασα το παρακάτω

This PlayStation Network (PSN) voucher code is redeemable only by users holding a PSN account registered in the United Kingdom.

Άρα δεν θα δουλεύει στα ευρωπαϊκά PSN Accounts? το παράξενο βέβαια είναι ότι το αγγλικό amazon πουλάει ακριβώς το ίδιο προϊόν αναφέροντας ξεκάθαρα ότι θα δουλέψει μόνο σε UK / EU PSN Accounts...

Επεξ/σία από katsikoula
Δημοσ.

Δεν ξερω αν το προσεξε κανεις αλλα η sony απο 6/2 τρεχει στο store την 3μηνη στις 7,99 λιρες/9.99 ευρω. Δεν 'συμφερει' ακριβως σε σχεση με αυτο ή την προηγουμενη προσφορα της ετησιας που ηταν στα 37,5 ευρω αλλα μπορεις πχ να παρεις 3*3μηνες και να τις ενεργοποιεις οποτε εχεις χρονο ή οποτε εχει καλα παιχνιδια κλπ.

Δημοσ.

Τέλεια!!! Θα το τιμήσω αργότερα

;-)

Ευχαριστώ

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...