panos0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα! Έχω παραγγείλει από το eshop αυτό το laptop : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902693 Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας για την αξιοπιστία της Acer,αν κάποιος έχει παρόμοιο laptop, και αν αξίζει για τα λεφτά του? Προσωπικά το θέλω για video editing, encoding, αλλά και για gaming. Με προβληματίζει ο i5 που είναι διπύρηνος, ουσιαστικά, αν θα μπορεί να ανταπεξέλθει για τις απαιτητικές εφαρμογές που το θέλω. Δε ξέρω πολλές πληροφορίες για τη κάρτα γραφικών του που είναι καινούργια, θα κάνει για συγχρονα παιχνίδια?? Η τιμή του θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ειδικά τώρα που είναι σε προσφορά, αλλά προβληματίζομαι! Ευχαριστώ!
venumis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Για τα λεφτά του είναι αρκετά τίμια αγορά, μια χαρά είναι τα Acer. Ανάλογα τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις, αν εννοείς κάποιο Fifa 13 θα το παίζει μια χαρά, αν θέλεις battlefield 3 εκει θα κανεις αρκετές υποχωρήσεις. Για βαρύ video editing δεν θα πρότεινα κανένα λαπτοπ, ο επεξεργαστής θα ζορίζεται, αυτές οι δουλειές είναι για σταθερους υπολογιστές.
Chrisl7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου το είχα παραγγείλει και εγω αλλα όταν πήγα και το είδα στα μεντια δεν μου άρεσαν καθόλου τα πλαστκα! Απο επιδόσεις αρκετα καλο απο εμφάνιση 5 ετιας! Τώρα είναι θεμα γουστου του καθενός! Πήγαινε πρώτα να το δεις εξωτερικά Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα