Προς το περιεχόμενο

προβλημα με corsair H80i

FPapados

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια, χρειαζομαι την βοηθεια σας.εχω την παραπανω υδροψυξη.πρωτη μερα λειτουργιας σημερα και εβαλα εναν δικο μ ανεμηστηρα μονο για puss κ τον συνεδεσα με την ψυκτρα για να τον πηγαινει οπου θελει αλλα αυτος επεζε τερμα κ μετα σταματαγε τελειως ,μετα απο λιγο παλι τα ιδια.τον εβγαλα λοιπον κ τον εβαλα στο πανελ π εχω για να ρυθμιζω εγω την ταχυτητα του.οι θερμοκρασιες με ενα occt στα 2 λεπτα φτασαν τους 85.τι ειναι τωρα παλι αυτο?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος και στα ποσα δουλευε ο ανεμηστηρας?

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Βασικα πωως εβαλες νεο φαν αφου παιρνει ειδικους υποδοχεις για τους δικους της ?

καλησπερα παιδια, χρειαζομαι την βοηθεια σας.εχω την παραπανω υδροψυξη.πρωτη μερα λειτουργιας σημερα και εβαλα εναν δικο μ ανεμηστηρα μονο για puss κ τον συνεδεσα με την ψυκτρα για να τον πηγαινει οπου θελει αλλα αυτος επεζε τερμα κ μετα σταματαγε τελειως ,μετα απο λιγο παλι τα ιδια.τον εβγαλα λοιπον κ τον εβαλα στο πανελ π εχω για να ρυθμιζω εγω την ταχυτητα του.οι θερμοκρασιες με ενα occt στα 2 λεπτα φτασαν τους 85.τι ειναι τωρα παλι αυτο?????

h80i fans rattling /high pitch noise....

ανοιξε ενα rma case  στο σιτε της εταιρειας περιγραφοντας το τι γινεται και θα σου στειλουν pwm fans μετα απο καποια διαδικασια την οποια θα μαθεις με την αμεση επικοινωνια μαζι τους..

θα σου στειλουν free τους ανεμιστηρες και αναμενεις για το νεο firmware σε περιπτωση που ειναι προβλημα αντλιας..

αν δεν διορθωθει τιποτα απο αυτα πας για αλλαγη ψυκτρας ...

Μα δεν εβαλε τους δικους τους ανεμηστηρες ας δει με τους στοκ...

http://forum.corsair.com/v3/forumdisplay.php?f=155

καλο διαβασμα γιατι πολλα μας τα κανες χωρις να γνωριζεις , μονο να υποθετεις...τρολολολ

• Like 1

http://forum.corsair.com/v3/forumdisplay.php?f=155

καλο διαβασμα γιατι πολλα μας τα κανες χωρις να γνωριζεις , μονο να υποθετεις...τρολολολ

με πειραξε ο αερας.Τελος παντον ρε δες λιγο με τους στοκ ανεμηστηρες και βγαλε αυτον της c/m διοτι μπορει να μην ειναι καλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...