Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να αναβαθμισω την Καρτα Γραφικων μου αλλα επειδη δεν ξερω πολλα απο pc θελω βοηθεια!!!!!

αυτη που φοραω τωρα ειναι μια 8800GT 512 η μητρηκη ειναι Asus P5KC..αξιζει να αναβαθμισω;;θελω αν γινεται να παιζω τα καινουργια παιχνιδια..πχ Crysis 3 Far Cry 3...ευχαριστω

Δημοσ.

οθονη μια 17αρα αλλα δεν ξερω αναλυση

τροφοδοτικο 750W etasis gaming

επεξεργαστης intel core duo2 6750 2.66gHZ

δινω μεχρι 300ευρο

το καλοκαιρι ομως σκεφτομαι να παρω καινουργιο pc(κοματι κοματι) απλα λεω να παρω απο τωρα την καρτα γραφικων

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου αν είναι σωστή επιλογή η αναβάθμιση από τώρα της κάρτας γραφικών αφού το σύστημα που έχεις δεν μπορεί να την εκμεταλευτεί με τίποτα ... (να την τρέξει )

Το καλοκαίρι με τα ίδια χρήματα θα παίρνεις καινούρια κάρτα αρκετά δυνατότερη  !

Η γνώμη αν θέλεις να αγοράσεις τώρα κάτι είναι να πουλήσεις το σύστημα που έχεις στις παρακάτω τιμές και να πας :

8800GT (35€)

E6750 (30€)

ASUS (25€) 

DDR2 μνήμες  αν έχεις 4Gb (30€) ενώ αν έχεις 2gb  (20€) 

---------------------------------------------------------------------------------

Συνολικά μαζεύεις 110-120€ από την πώληση !!! στα οποία προσθέτεις και τα 300€ που δίνεις για την κάρτα !!! 

Και πας σε :

AMD PHENOM II X4 965BE (90€)

ASROCK 970 EXTREME 3 (75€)

KINGSTON 4GB DDR3 1866Mhz (27€)

------------------------------------------------------

Κάρτα γραφικών VTX 3D HD7870 2GB DDR5 BLACK EDITION  (213€)

----------------------------------------------------------------------------

Το σύνολο θα σου βγει 400€ με νέο σύστημα και θα παίζει όλα τα games στο τέρμα !!!  :-D

Αν μπορείς να δόσεις +40€ βάλει για επεξεργαστή τον AMD FX 6300 (130€)

Αυτά από εμένα !

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση, αν υπαρχει καποιος που εχει αγορασει αυτη τη vtx3d 7870 tahiti le, ποια ειναι η γνωμη του, γιατι η καρτα στα χαρτια δειχνει πολυ καλη αλλα απο την αλλη η vtx δεν εχει και το καλυτερο ονομα στα ξενα forum...επισης, ποση εγγυηση δινει η κατασκευαστρια, γιατι ουτε στην ιστοσελιδα τους δεν βρηκα αυτη την πληροφορια...αν ξερει κανεις ας μου δωσει τα φωτα του γιατι η τιμη της ειναι αστερατη για ελλαδα...

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση, αν υπαρχει καποιος που εχει αγορασει αυτη τη vtx3d 7870 tahiti le, ποια ειναι η γνωμη του, γιατι η καρτα στα χαρτια δειχνει πολυ καλη αλλα απο την αλλη η vtx δεν εχει και το καλυτερο ονομα στα ξενα forum...επισης, ποση εγγυηση δινει η κατασκευαστρια, γιατι ουτε στην ιστοσελιδα τους δεν βρηκα αυτη την πληροφορια...αν ξερει κανεις ας μου δωσει τα φωτα του γιατι η τιμη της ειναι αστερατη για ελλαδα...

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/vtx3d-hd7870-black-review-tahiti-le/

• Like 1
Δημοσ.

Και επισης να προσθεσω οτι κοντραρει την υλοποιηση της HIS (οχι καμια τυχαια εταιρεια) στην 7950!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω xmorsx αλλα εχω διαβασει ολα τα reviews της καρτας. Αυτο που θελω να διαβασω ειναι οι εντυπωσεις αν υπαρχει κανενας κατοχος εδω μεσα γιατι σε ολους μας αρεσει αλλα δεν ειδα κανεναν ακομη να την αγοραζει...

Δημοσ.

Ευχαριστω xmorsx αλλα εχω διαβασει ολα τα reviews της καρτας. Αυτο που θελω να διαβασω ειναι οι εντυπωσεις αν υπαρχει κανενας κατοχος εδω μεσα γιατι σε ολους μας αρεσει αλλα δεν ειδα κανεναν ακομη να την αγοραζει...

Και να την αγόρασε δεν έχει προλάβει να παραλάβει ακόμα ...  :-D

Δημοσ.

Aν ειναι ετσι παω πασο τοτε φιλε adtakhs, παντως αν καποιος καποια στιγμη παραλαβει και μας διαβαζει τωρα, ας κανει εναν κοπο να μας γραψει τις εντυπωσεις του. Σωστο και το σχολιο του milennium, μην ξεχναμε και τα δικαιωματα μας ως καταναλωτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...