Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ισχύει με την επιστροφή αλλά το μαγαζί είναι αξιόπιστο , έχω παραγγείλει δυο φορές με δωρεάν μεταφορικά (ισχύει απο κάποια τιμή και πάνω) και είμαι ικανοποιημένος

Δημοσ.

προχώρα άφοβα,επειδή είχα κάνει και εγω αυτήν την ερώτηση πριν λίγες μέρες,μου είπαν οτι είναι το μεγαλύτερο κατάστημα με υποδήματα στήν ευρώπη

πάνω απο 60 ευρώ αγορές είναι δωρεάν μεταφορικά με UPS (η οποια συνεργαζέται με την γενική ταχυδρομική για εντός ελλάδος παράδοση).

περίπου μια εβδομάδα έκαναν να έρθουν,όλα καλά :-)

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος ανησυχίας για απομιμήσεις ε;

Προσωπικά αγοράσα δύο ζευγαριά 1 asics & 1 puma,δέν διέκρινα κάποια "μαιμουδιά",μιά χαρά τα βλέπω μέχρι ώρας.

Nike γνωρίζω οτι υπάρχει πολύ απομίμηση σε υποδήματα,αν έχεις ενδοιασμούς ρωτησέ τους εάν είναι γνήσια η απομιμήση

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω παραγγείλει δύο ζευγάρια Keds, και ήρθαν γρήγορα, σωστά νούμερα, είναι γνήσια, καλής ποιότητας, όχι σαν αυτά τα ψεύτικα Keds που πουλάνε τελευταία στην Αθήνα. Έχω επιλέξει την αποστολή με UPS σε 1 μέρα (χρέωση 15 ευρώ), γιατί έπρεπε να ταξιδέυω στο εξωτερικό, και ήρθαν πολύ γρήγορα. Ακόμα  επειδή δεν ήμουν στο σπίτι την ημέρα, πήρα τηλέφωνο στο UPS για να περάσουν αργότερα, και ο οδηγός UPS πέρασε στις 17:30 για να τα παραδώσει. Ευχαριστώ σε όλους!

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Bump του θέματος, αλλά ψάχνω για τζίν μπουφάν με μανίκια φούτερ και γενικά είναι εξανλτημένο στα πιό γνωστά μαγαζιά με εξαίρεση το spartoo
https://www.spartoo.gr/Jack-Jones-JJIJEAN-x21515183.php
Θα ήθελα αρχικά να ρωτήσω το site σε θέμα αξιοπιστίας είναι εντάξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...