qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 τι antighosting εχει τοτε αν δεν εχει στα wasd; αν εχει το κλασικο 6-key rollover που κανονικα εχει το usb , δεν εχεις θεμα το προβλημα ειναι να μη διαβαζει 2 πληκτρα το πολυ (ταυτοχρονα) οπως κανουν κατι ξεφτιλοπληκτρολογια , αλλα η logitech δε νομιζω να κανει τετοια , την εμπιστευομαι αυτα του Χ4 ειναι υπερβολικα πολλα, απλα δε μας χαλαει να υπαρχουν , θεωρητικα παιζεις και διπλο αμα λαχει
Karellen Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ναι κοιτα οπως εγραψα στα wasd πχ στο PES οταν πατας 2 κουμπια κατευθυνσης και κανεις και αμυνα με αλλα 4 τοτε στα settings παρατηρεις οτι καποια δεν εκτελουν την εντολη(δεν αναβουν αρα δεν λειτουργουν οταν τα πατας).Ωστοσο εχει antighosting και δεν το βγαζω απο το μυαλο μου καθως βαζοντας αλλα κουμπια ειναι ολα ΟΚ. Το ερωτημα μου παραμενει (αν στεκει σαν ερωτημα) ενα gaming keyboard καλο (οχι 15 euro που κανει αυτο που εχω) εχει καλυτερη-γρηγοροτερη αποκριση οταν πατας τα κουμπια πχ οπως μια καλη οθονη στα γραφικα?
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 δοκιμασε κι εσυ αυτο το προγραμματακι να δεις τι ακριβως πατιεται μαζι και τι οχι http://geekhack.org/index.php?PHPSESSID=d84si8ooj7b7t179peiis5ol26&topic=34670.msg641440#msg641440 στο x4 πατιουνται μαζι περισσοτερα απο οσα προκειται να μπορεσεις να πατησεις και η αποκριση ειναι καλη, για πληκτρολογιο μεμβρανης ειναι καλη γιατι εχουν πολυ μικρο πατημα τα πληκτρα πραγμα που τα κανει πιο αμεσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα