dirkdirgler Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά πρέπει να είναι τα dimm slots...:-o Τις τέσταρα και τις δύο στο slot 2 που δουλεύει σωστά με 1 pass και δεν είχα errors.. Στάνταρ οι 3-4 είναι ψημένες γιατί δεν ανοίγει η οθόνη..Απο την άλλη η 1 μια έπαιζε μια δεν έπαιζε (ίσως δεν πατούσε σωστά η μνήμη?).Τέσπα μετά απο το επιτυχημένο pass στη slot 1 έβαλα και την άλλη στο slot 2 και τις τεστάρω τώρα μαζί..Λέω να τις αφήσω να κάνουν καμία 10ριά passes για να είμαι σίγουρος..Μέχρι στιγμής πάντως μετά το πρώτο δε μου χει βγάλει error..Επίσης είδα ένα βιντεάκι για το πως μπορείς να υπερχρονίσεις τη μνήμη στα BIOS της Gigabyte και αν δείτε τη φώτο πιο πάνω λέγεται System Memory Multiplier το οποίο είναι default στο Auto..Το δοκίμασα στο 4.0 και χρόνισαν στα 800..Λέτε να μου δημιουργήσει πρόβλημα ή να το αφήσω έτσι?
dirkdirgler Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Τις άφησα και τις 2 κάνα 6ωρο και πάλι έβγαλαν error...Μάλλον πρέπει να παίζει ρόλο και πόση ώρα τις αφήνεις?Ξαναδοκιμάζω πάλι μια τη φορά και θα αφήσω τη καθεμιά 2 ώρες...Τι παίδεμα!Αν πιστεύετε ότι πρέπει να τις αφήσω παραπάνω ενημερώστε με αν δεν σας είναι κόπος.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι εκτός εγγύησης οι μνήμες και η μητρική σου; Sent from my iPhone using Insomnia
dirkdirgler Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πριν 10 μέρες τις πήρα μέσα είναι..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Απο την στιγμή που βγάζουν σφάλματα οι μνήμες, τις αλλάζεις στην εγγύηση. Γιατι να κάτσεις να παιδευτεις τόσο; Αν έχεις υποψίες ότι και η μητρικη την έχει ακούσει, απο λανθασμένο over clock, η οτιδήποτε, ακόμα και μαμά, πήγαινε την κι αυτήν πίσω για rma. Sent from my iPhone using Insomnia
dirkdirgler Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ο υπολογιστής είναι της κοπέλας μου και τον πήρε απο ένα φίλο 25 ευρώ και είπαμε να κάνουμε καμία αναβάθμιση..Απλά επειδή τις μνήμες τις πήρα ξεχωριστά (Kingston 1+1=2GB απο pc1.gr ) δεν θέλω να στείλω πίσω κάποια την οποία θα την τσεκάρουν οι τεχνικοί τους και θα μου πουν "φιλαράκι αυτή είναι μια χαρά.." και θα μου την ξαναστείλουν πίσω..Πρώτα απ όλα πρέπει να σιγουρευτώ οτί είναι οι μνήμες και αν ναι ποιά έχει το πρόβλημα..
dirkdirgler Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά μετά απο πολλά τέστ και ψάξιμο κατάφερα να το στρώσω το μηχάνημα με αναβάθμιση στα BIOS και αλλάζοντας στο System Memory Multiplier απο Auto σε manual setting για να είναι συνέχεια χρονισμένες οι μνήμες στα 667 (αν και πιστεύω η αναβάθμιση ήταν όλα τα λεφτά..).Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2013 από dirkdirgler
dirkdirgler Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ξανάφαγε φλασιά το pc!Τελικά ήταν τα dimm slots!Τελεσίδικο συμπέρασμα...Μόνο το slot 2 δούλευε σωστά γι'αυτό και έβαλα τη μία απο τις δύο..Πακέτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα