direwolf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα σε ολους εχω το λαπτοπ acer aspire 7750G και προσφατα του περασα τα windows8 διαβασα οτι υπαρχουν κατι θεματακια οπως: δεν εμφανιζεται η μπαταρια και πρεπει καθε φορα να κανω scan for hardware change . Δεν εχω κανει ποτε bios update και θα ηθελα τη γνωμη σας. κατεβασα απτο site της acer το τελευταιο bios και πηγα να το κανω εγκατασταση αλλα τα win8 μου βγαλαν οτι απεκλεισαν το προγραμμα. αυτο πως το διορθωνω?υπαρχει περιπτωση να αποτυχει και να χασω το μηχανημα?ευχαριστω πολυ..
evoracing Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ?? Από που πήγες να κάνεις Bios Update? κατεβάζεις ένα αρχείο όχι setup πας στο Bios και από εκεί κάνεις Update
direwolf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 με flashaki το κανω ? υπαρχουν καπου οδηγιες?
Acepower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπα, BIOS update γίνεται μέσα από τα windows... σε acer notebook, έχω περάσει BIOS με setup πρόγραμμα, κατεβασμένο από το site της acer.
direwolf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 τα windows μου εμφανιζουν αυτο το μηνυμα ακομα και με run as administrator
Acepower Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Τα Windows 8 χρησιμοποιούν το SmartScreen για να μπλοκάρουν την εκούσια εκτέλεση ανυπόγραφων προγραμμάτων. Απλώς πατάς το more info και το SmartScreen, επιτρέπει την εκτέλεση του προγράμματος...Από εκεί και πέρα το P5WE0121.exe θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Προσοχή μόνο να έχεις στο laptop και την μπαταρία και το ρεύμα συνδεδεμένα, ώστε να αποφύγεις την διακοπή της διαδικασίας update, εξ' αιτίας διακοπής ρεύματος...
direwolf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ! το δοκιμάζω τωρα! ελπιζω να πανε ολα καλα!
bog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα φίλε, την έκανες την αναβάθμησή του bios? δεν είχες κάποιο πρόβλημα? είδες καμία διαφορά; σκέφτομαι να κάνω και εγώ αναβάθμηση bios σε acer 7750G.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα