Mrcommander Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ολα οκ!!! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Sent from my iPhone using Insomnia Ολα οκ!!! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ολα οκ!!! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Ολα οκ!!! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Μπράβο καλή συνέχεια! Sent from my iPhone using Insomnia
sotris99 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Αγόρασα πρόσφατα ένα jailbroken iphone 3GS στην 5.1.1. και θέλω να κρατήσω το jailbreak. Όταν θα ρίξω το back από το 3g που έχω τι είναι καλύτερο να κάνω? Set as new or restrore from backup? update 10:40 Και με τα sms τι κάνω? Βρήκα αυτόν τον οδηγό στο internet. Είναι σωστός η θα μου γεμίσει το 3GS σκουπίδια http://www.mydigitallife.info/how-to-restore-sms-text-messages-only-to-iphone-itunes-without-jailbreak/ update 12:37 Έκδοση 5.1.1 (9Β206) Μοντέλο MC134CZ Firmware modem 05.16.05 imei 012028001461828 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2013 από sotris99
iMarilina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 <p>Αγόρασα πρόσφατα ένα jailbroken iphone 3GS στην 5.1.1. και θέλω να κρατήσω το jailbreak.</p> <p> </p> <p>Όταν θα ρίξω το back από το 3g που έχω τι είναι καλύτερο να κάνω?</p> <p> </p> <p>Set as new or restrore from backup?</p> <p> </p> <p>update 10:40</p> <p> </p> <p>Και με τα sms τι κάνω? Βρήκα αυτόν τον οδηγό στο internet. Είναι σωστός η θα μου γεμίσει το 3GS σκουπίδια</p> <p> </p> <p>* SPOILER *</p> <p> </p> <p>update 12:37</p> <p> </p> <p>Έκδοση 5.1.1 (9Β206)</p> <p>Μοντέλο MC134CZ</p> <p>Firmware modem 05.16.05</p> <p>imei 012028001461828</p> ΠΑΝΤΑ setup as new αλλα δεν ειναι τοσο απλά τα πράγματα με τπ θέμα jailbreak. Στειλε μου ενα πμ και θα σου πω αναλυτικά.
sotris99 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μαριλίνα επειδή φοβάμαι λόγω του ότι το κινητό είναι τσέχικο πέρασα επαφές από το outlook και sms μέσω SSH μετονομάζοντας το 3d0d7e5fb2ce288813306e4d4636395e047a3d28.mddata σε sms.db Photo και λοιπά δεν με νοιάζει. Στο παλιό το 3G που έχω έκανα και εκεί restore ας new και έχω κρατήσει το τελευταίο backup. Σε εκείνο όμως δεν δουλεύει το power button. Πώς θα το βάλω σε dfu mode? Είδα μερικά tutorials μέσω του redsnow τα οποία όμως έκαναν brick τις συσκευές. Θέλω να το κάνω jailbreak επειδή όλες οι εφαρμογές θέλουν ios 4.3 και το 3g μου είναι σε 4.2.1. Σ ένα jaibroken iphone ομως σε τύπου installous εφαρμογές μπορώ να βρώ και παλιότερες εκδόσεις των εφαρμογών. Δύο εφαρμογές θέλω μόνο το opera mini και το facebook.
iMarilina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 <p>Μαριλίνα επειδή φοβάμαι λόγω του ότι το κινητό είναι τσέχικο πέρασα επαφές από το outlook και sms μέσω SSH μετονομάζοντας το 3d0d7e5fb2ce288813306e4d4636395e047a3d28.mddata σε sms.db</p> <p> </p> <p>Photo και λοιπά δεν με νοιάζει.</p> <p> </p> <p>Στο παλιό το 3G που έχω έκανα και εκεί restore ας new και έχω κρατήσει το τελευταίο backup. Σε εκείνο όμως δεν δουλεύει το power button. Πώς θα το βάλω σε dfu mode? Είδα μερικά tutorials μέσω του redsnow τα οποία όμως έκαναν brick τις συσκευές. Θέλω να το κάνω jailbreak επειδή όλες οι εφαρμογές θέλουν ios 4.3 και το 3g μου είναι σε 4.2.1. Σ ένα jaibroken iphone ομως σε τύπου installous εφαρμογές μπορώ να βρώ και παλιότερες εκδόσεις των εφαρμογών.</p> <p> </p> <p>Δύο εφαρμογές θέλω μόνο το opera mini και το facebook.</p> Ξαναλέω δέ θα κανεις restore from backup απο το 3G. Θα τις ξαναπεράσεις τις εφαρμογές μια μια γιατι θα περάσουν και σκουπίδια από το 3G μέσα στο 3GS και θα γινει αστα βράστα.
sotris99 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Set as new έκανα. Πέρασα επαφές από το outlook και τα μηνύματα τα κότσαρα στην διαδρομή /var/mobile/Library/SMS/sms.db To 3gs είναι jailbroken. Τις φωτό θα τις κάνω όλες ένα mail - δύο mail όσα νάναι όπως και τις σημειώσεις και θα τις κατεβάσω πάλι μέσω mail από copy - paste. Εκτός από τις εφαρμογές τι άλλο πρέπει να τραβήξω από το παλιό τηλέφωνο?
iMarilina Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 <p>Set as new έκανα.</p> <p> </p> <p>Πέρασα επαφές από το outlook και τα μηνύματα τα κότσαρα στην διαδρομή /var/mobile/Library/SMS/sms.db</p> <p> </p> <p>To 3gs είναι jailbroken. Τις φωτό θα τις κάνω όλες ένα mail - δύο mail όσα νάναι όπως και τις σημειώσεις και θα τις κατεβάσω πάλι μέσω mail από copy - paste. Εκτός από τις εφαρμογές τι άλλο πρέπει να τραβήξω από το παλιό τηλέφωνο?</p> Προσεξες ομως μην κλειδωσει που ειναι ξένο; Γιατι να κανεις φωτο μια μια; Περνα τις απο το ιτουνς με συγχρονισμό καλε ελεος
cabdik Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 παιδια, μια ερωτηση. σε iPhone 3GS εχουμε ενα θεματακι. δεν κανει upload videos σε facebook. βλεπει τις φωτο κανονικα, αλλα δεν βλεπει τα βιντεο. τι συμβαινει?
sotris99 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Προσεξες ομως μην κλειδωσει που ειναι ξένο; Γιατι να κανεις φωτο μια μια; Περνα τις απο το ιτουνς με συγχρονισμό καλε ελεος To άφησα στην 5.1.1. Ενδεχομένως όμως να χρειαστώ την βοήθειά σου όταν του περάσω την 6.0.1. Πρέπει να κρατήσω τα shsh blobs αν θέλω να γυρίσω στην 5.1.1 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα