Προς το περιεχόμενο

Iphone 3gs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Πριν απο 1 μήνα ειχα αγοράσει απο μέλος του φόρουμ ενα iphone 3gs που ειναι jb σε 6.1,

Επειδη δεν εχω ιδεα απο iphone και jb θέλω να μου πείτε αν μπορώ να κανω αναβάθμιση κανονικα, γιατι εδω και καμια βδομαδα μου εχει ειδοποιηση νεο λογισμικου στις Ρυθμησεις, μπορω να το κάνω κανονικα η θα εχω καπιο προβλημα? :unsure:

Δημοσ.

το κινητό του συχωρεμένου του steve πήρες γιατί τα δικά μας τα ταπεινά μήλα ακόμα στην 6.1 είναι δεν έχουν ειδοποίηση για νέα αναβάθμιση ( εκτός από το iphone 4s που είναι στην  6.1.1 ).

Δημοσ.

Καλησπερα.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ πριν μου πεις τι model number και modem firmware εχει μην ειναι ξενο και το κλειδώσεις.

Πηγαινε ρυθμίσεις-γενικά-about (πανω πανω) και πες μου αυτά τα δυο.

Και μετά θα σου πω αναλυτικά τι να κανεις για να μην εχεις κανα κολλημα τρελλό και τρέχουμε και συ και γω (γιατί καθημερινά τρέχω με όλους τους φίλους που κάνουν διαδικασίες και δημιουργούνται θέματα :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

<p>χμμ εκδοση λεει 6.0.1 (10Α523)</p>

<p>Μοντελο MC132GR</p>

<p>firmware 05.16.07</p>

Ωραια ελληνικό ειναι αρα δεν εχουμε θεμα.

Λοιπόν θα το συνδέσεις στον υπολογιστή, θα το δει ως usb στο "Ο υπολογιστής μου", και θα τραβήξεις τις φωτό σου.

Θα πας στο ιτουνς, θα το συνδέσεις και θα κανεις δεξί κλικ στο τηλέφωνο και "Μεταφορά αγορών" (transfer purchases).

Θα τραβηξεις οτι μουσική έχεις κλπ επίσης, και αν εχεις icloud δεν ανησυχεις για τις επαφές, για επιπλέον πας και κατεβάζεις απο app store δωρεαν το MyContacts Backup.

Οταν εχεις κρατησει ολα αυτά, θα πατησεις ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ (restore), στο ιτουνς.

Σημειωση: σε σπασμένο αειφον ΠΟΤΕ αναβαθμιση απλή και ΠΟΤΕ ρησετ μεσα στο τηλέφωνο.

Οταν τελειωσει η επαναφορά θα εισαι 6.1. Σετάρεις το τηλέφωνο, επιλέγεις ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ ΩΣ ΝΕΟ IPHONE και μετά συγχρονίζεις τις εφαρμογές σου μεσω itunes, ξαναπερνάς φωτο ,και επαφές απο το icloud ή απο το προγραμματακι που ειπαμε.

Μετά πας www.evasi0n.com, κατεβάζεις το εργαλείο, το συνδέεις το τηλέφωνο πατάς jailbreak και περιμενεις να τελειώσει.

Αυτά.

ΥΓ. Αν σου βγάλει error 3194 το ιτουνς οταν πας να κανεις επαναφορά, πας c:/windows/system32/drivers/etc ανοιγεις με δεξι κλικ και notepad το αρχειο HOSTS και διαγράφεις τη γραμμη gs.apple.com.xxxxx , κανεις σώσιμο και επανεκκινηση υπολογιστή και ξαναδοκιμάζεις.

Οτι θες πες μου

• Like 1
Δημοσ.

<p>Πωωω παιδια δεν μου βασταει η καρδια, θα κανω καμια μ@....@ και θα τρεχω αδικα... :fear:</p>

Σταμάτα καλέ και φτιάξτο και στη χειρότερη θα με πάρεις ενα τηλέφωνο και θα σε βοηθήσω εγώ.

Δημοσ.

Μετα το update μην επαναφερεις το back up σου αφου προν ησουν με jb γιατι θα μεταφερεις σκουπιδια και μπορει να σ δημιουργισει προβλημα.

Δημοσ.

<p>Το έκανα ευχαριστω πολυ..</p>

Αυτό που λέει ο φίλος Σωτήρης πρόσεξέ το. Ειναι ολα οκ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...