Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αριστερό όμως?

Όλο το φάσμα της αριστεράς και του αναρχισμού σήμερα,αποτελούν αποπαίδι του πάλαι ποτέ κραταιού κομουνισμού που μέχρι το 1968 στην Ελλάδα,είχαν όλοι κοινή στέγη στο ΚΚΕ.Μετά είδαμε αριστερούς πατριώτες,αριστερούς φιλελευθερους,αριστερούς δημοκράτες (!),αριστερούς τραπεζίτες,αριστερούς επαναστάτες,αριστερούς μεγαλοαστούς με iphone,αριστερούς με βίλες και πισίνες κ.α

Το να αρνείται όμως ένας αριστερίζων τις κομουνιστικές του καταβολές,η αμόρφωτος είναι η τυχάρπαστος που πάει με τη φορά του ανέμου.

Βάζε ταμπέλες εσύ, όπως γουστάρεις να φαντάζεσαι τον καθένα, για να ικανοποιείς τα προσωπικά σου βίτσια.

Ευτυχώς με έβγαλε από τον κόπο ο Νότιος που έχουμε και ίδια ηλικία κατά τα φαινόμενα.

• Like 1
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@ Spyros7

Σε 3 απαντήσεις που έχεις δώσει μέχρι τώρα,εμπεριέχεις σε όλες το "fail".

Έχεις να προσφέρεις κάποιο ουσιώδες επιχείρημα,πέρα από τους ανούσιους ταλιμπανισμούς που επιδίδεσαι?

Υ.Γ.Το προηγούμενο post μου δεν αφορούσε τον notios,ήταν ξεκάθαρο με το quote σε ποιον αναφερόμουν.

Δημοσ.

@ Spyros7

Σε 3 απαντήσεις που έχεις δώσει μέχρι τώρα,εμπεριέχεις σε όλες το "fail".

Έχεις να προσφέρεις κάποιο ουσιώδες επιχείρημα,πέρα από τους ανούσιους ταλιμπανισμούς που επιδίδεσαι?

Υ.Γ.Το προηγούμενο post μου δεν αφορούσε τον notios,ήταν ξεκάθαρο με το quote σε ποιον αναφερόμουν.

Τα fail αναφέρονται σε κάθε περίπτωση με σαφέστατη διατύπωση  σε τραγικές ανακρίβειες τις οποίες χρησιμοποίησες.

Σε ότι είπες με τη μορφή επιχειρήματος, έχω απαντήσει με επιχειρήματα. Αν δεν κατάλαβες κάτι, ευχαρίστως να σου το εξηγήσω αναλυτικότερα.

Τώρα αν προσπαθήσεις να με πείσεις ότι έχω ντε και καλά κομμουνιστικές καταβολές λυπάμαι αλλά αυτό δε θα το συζητήσω.

Έχω αφιερώσει χρόνο και έχω διαβάσει και 5 πράγματα για να μπορώ να εκφέρω άποψη βλέπεις, δεν την πήρα έτοιμη από το πρώτο θέμα της κυριακής.

• Like 1
Δημοσ.

Και επαναλαμβάνω ότι με κάλυψε η απάντηση του Νοτίου. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω?

Όσοι τρέχετε πίσω από κόμματα και ιδεολογίες, προφανώς θεωρείτε ότι όλοι πρέπει να είμαστε κάπως έτσι, σωστά?

Είτε προσκολλημένοι στην αριστερά, είτε στη δεξιά. Το να σας έχει σιχαθεί όλους ο κοσμάκης, δεν σας περνάει απ' το μυαλό καθόλου ε? 

• Like 2
Δημοσ.

@ Spyros7

Το αν είναι ανακρίβειες η όχι μπορεί να το διαπιστώσει ο πλέον αδαής με ένα υπεραπλουστευμένο search στο διαδίκτυο.

Θες να σε διευκολύνω?

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82_%CE%95%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας Εσωτερικού (ΚΚΕ εσωτ.) υπήρξε ελληνικό πολιτικό κόμμα της αριστεράς που προήλθε από τη διάσπαση του ενιαίου ΚΚΕ μετά το Φεβρουάριο του 1968

Στο 4ο Συνέδριό του, το Μάιο του 1986 αποφασίστηκε η ίδρυση ενός νέου φορέα της Αριστεράς και μερικούς μήνες μετά το κόμμα διασπάστηκε. Έτσι προέκυψαν η Ελληνική Αριστερά (Ε.ΑΡ.), που συγκέντρωσε την πλειοψηφία, και το ΚΚΕ εσωτερικού - Ανανεωτική Αριστερά. Στις βουλευτικές εκλογές του 1989 η Ε.ΑΡ. συμμετείχε στον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου.

Συνιστώ λοιπόν,όταν κάνεις χαρακτηρισμούς όπως "ανιστόρητος" κλπ να έχεις κ τα κατάλληλα επιχειρήματα να το υποστηρίξεις.

Επίσης επαναλαμβάνω,η τοποθέτηση μου στο προηγούμενο post είχε σαφή αποδέκτη.

Άν συνεχίσεις να απαντάς με "fail" όμως,αστοιχείωτα,χωρίς να προσθέτεις κάτι πέραν του flame - δεν έχω αντίρρηση.Παίζω σε όλα τα επίπεδα

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή τραβάει αυτή η κουβέντα....

Οποιος πιστευει οτι ο καπιταλισμός τυπου "σχολής του Σικαγο" σωζει να ενημερωθει παραπανω....αυτό που κανει ειναι να διαλυει τη μεσαια ταξη κ τους ανθρωπους και  να εχει πολυ φτωχους το 90% και πολύ πλουσιους το 10%.

Οποιος πιστευει ότι ο κομμουνισμός (που δεν αναγνωριζει δικαιωμα στην ιδιοκτησια, όχι σπιτιού αλλα ουτε αυτοκινητου) οπου το κρατος οριζει ακομα κ τις ποσότητες των τροφιμων...σωζει. ...να ενημερωθεί κι αυτός καλύτερα.

Οποιος πιστευει οτι ο εθνικισοσιαλισμός, εθνικισμός, ναζισμός ή οτι αλλο θα κανει υγιεις δομες σ ενα κρατος που θα αναπτυχθεί κ θα προστατευει τους πολίτες....ας διαβασει ιστορια.

Το οτι  δημοκρατια που εχουμε ΔΕΝ ειναι ουσιαστικά δημοκρατια πια (ισχυει), σημαινει οτι πρεπει να την αλλαξουμε (μαζικα κ δημοκρατικα), οχι οτι πρεπει να επιλεξουμε πραγματα που μετα την ψυχολογική εκτονωση θα μας πανε κι αλλο πισω με μεγαλυτερη εξαθλιωση-φτωχεια-εμφυλιο κ μετα πάλι ξένη επιρροη.

Θελω Καποδίστρια, δε θελω ουτε σταλιν, ουτε χίτλερ, ουτε παπαδοπουλο.

Κ ο νοών νοειτω...ενημερωθειτε.

Φιλικά.

• Like 5
Δημοσ.

Είδες που είμαι μέσα στο μυαλό σου ...μπαγασάκο; «Χρόνο» και «διάθεση» για να ρωτάς και να πετάς μπηχτές, έχεις άφθονο. Όταν όμως είναι να απαντήσεις συγκεκριμένα ...αιφνιδίως τελειώνει!

Το «απαξιώ» που πρόβλεψα πριν (επίσημη «γραμμή» βλέπεις, για όλα τα συντρόφια...), ή στο πιο λαϊκό: «Τουμπεκί ψιλοκομμένο»...

Απαιτεί πολύ ...χρόνο(!) και ιδιαίτερη ...διάθεση(!), η αναφορά μίας λέξης, ε; Έστω και μόνο για να βουλώσεις το στόμα αυτού που - όπως λες - σε χαρακτηρίζει φασίστα. Είσαι μεγαλόψυχος όμως και δε θέλεις να με κάνεις ρεζίλι...

Α, παρεμπιπτόντως, δε σε χαρακτηρίζω, ούτε σε θεωρώ «ναζί». Βασικά, δε σου προσδίδω κανένα χαρακτηρισμό προσωπικά, αφού δε σε ξέρω. Οποιονδήποτε όμως,  ο οποίος δεν έχει ούτε τα guts να παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο και την αλήθεια τής ιδεολογίας του, ούτε τη θέληση να τεκμηριώσει τις απόψεις του, τον χαρακτηρίζω δειλό υποκριτάκο. Το ποιος διακρίνει χαρακτηρισμούς και - το σημαντικότερο - βλέπει τον εαυτό του μέσα στον εκάστοτε χαρακτηρισμό και ...μυγιάζεται, είναι άλλο ζήτημα.

Δεν το συνεχίζω, για να μη σπαταλώ τον ...πολύτιμο χρόνο σου, ούτε να σου χαλάω τη ...διάθεση! Εκτός αν το θελήσεις...

Σου απάντησα μέσω της Θάτσερ σε ότι έγραψες,αν και καλύτερη απάντηση θα ήταν η διαλεκτική του Ηράκλειτου.Φάε λοιπόν δημοκρατικές μη εναλλακτικές και άσε με εμένα τον κόκκινο φασιστα στην ησυχία μου.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...