Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστη τοποθετηση και ας μην συμφωνω απολυτα.

Θα συμφωνισω οτι ο Κομμουνισμος και ο Φασισμος ειναι αποτυχημενα μοντελα.

Σ' αυτό το κομμάτι δεν συμφωνείς απόλυτα φαντάζομαι ε;  :-) (δεν έχει κανείς και πουθενά αλλού να διαφωνήσει)

Μερικοί είναι καταδικασμένοι... Δεν πειράζει maybe next time...

• Like 1
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οχι σε αυτο συμφωνω 100% απλα οπως οι αλλοι ετσι και εσυ στερησε επιχειρηματων και απλα ειπες να πεις κατι...

Εσύ βέβαια στερείσαι, πέρα των επιχειρημάτων, τόνων και ορθογραφίας. 

Δημοσ.

Εσύ βέβαια στερείσαι, πέρα των επιχειρημάτων, τόνων και ορθογραφίας. 

Καναμε ενα λαθος και το κανεις θεμα ,τονους δεν βαζω  διοτι ειμαι κατα θελω ατονικο συστημα. :-D

Δημοσ.

Προς νοσταλγους πασης φυσεως ,οι ονειρωξεις σας  -που ηταν πολυ μικρης ιστορικης διαρκειας- απετυχαν στο πολυ προσφατο παρελθον.Ο κακος και σατανικος καπιταλισμος υπαρχει 500+ χρονια με τις διαφορες μορφες τους.

Oh, really?

Καπιταλισμό είχαμε το 1500?

:fear:

Προσέξτε βρε τζημερόπουλα λίγο τα "επιχειρήματα" σας. Μπορεί να στραβώσετε κανένα ανυποψίαστο αναγνώστη..

• Like 2
Δημοσ.

έτσι γουστάρω για όλους αυτούς που με έκραξαν σε post για το e-shop (με επιχείριμα οτι είναι απλήρωτοι οι υπάλληλοι) και εξυμνούσαν το amazon !!!

να τους δω τώρα τί έχουν να πουν..

σκατα στο καπιταλισμό !!

Είδα το ντοκυμαντέρ και από τα λίγα γερμανικά που ξέρω δεν αναφέρθηκε πως η γερμανική  amazon δεν πληρώνει υπαλλήλους ούτε πως κρατά με το ζόρι τους υπαλλήλους της. 

Δημοσ.

Άκου για να μαθαίνεις κ άσε τους εγωισμούς στην άκρη.Δεν θίξαμε το άρθρο σου.

Πρώτα απ'όλα,δεν είναι η πρώτη φορά που εφημερίδες και δίκτυα διεθνούς κύρους γράφουν παπάτζες,με σκοπιμότητα η όχι.Επειδή η πηγή είναι η "independent" δε σημαίνει απολύτως τίποτα.Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι ρεπορτάζ του κ@λου,χωρίς την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.

Στην Γερμανία για όσους δεν γνωρίζουν,υπάρχει σχετική  νομοθετική διάταξη που απαγορεύει ρητά την χρήση συμβόλων ναζιστικού περιεχομένου.Απαγορεύονται επίσης και συγκεκριμένες απόψεις οι οποίες εντάσσονται στα αδικήματα γνώμης.Άν αρνηθείς την ύπαρξη του ολοκαυτώματος πχ πας μέσα.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ,να υπάρχει νεο - ναζιστική εταιρία security όπως λέει το άρθρο και να λειτουργεί νομίμως στη Γερμανία.

Πάμε πάρα κάτω τώρα,το άρθρο της independent αναφέρει πως υπάλληλοι της συγκεκριμένης εταιρίας φοράνε label συγκεκριμένης νεοναζιστικής εταιρίας ρούχων.

Ποιο είναι αυτό το label?Ιδού 

http://www.thorsteinar.de/

Ένδυση κυρίως για νέους,πολύ μοδάτα,σχεδιαστικά top notch με πολύ καλές γραμμές.Η σχεδιαστική φιλοσοφία της συγκεκριμένης εταιρίας,έχει επίκεντρο τη σκανδιναβική μυθολογία(βλέπεις συχνά ρούνους,βικινγκ κλπ).

Με δύο λόγια η φιλοσοφία είναι πολύ κοντά στην παράδοση της Γερμανίας.Κάτι αντίστοιχο με τη Lonsdale και το λιοντάρι που έχει για σήμα (το χρησιμοποιούσε παραδοσιακά η Αγγλία στα λάβαρά της).

Αυτός ο λόγος είναι αρκετός για να βαφτίσουν τη μάρκα σαν ...νεοναζιστική!

Προσωπικά δέχομαι newsletter από τη Thorsteinar από το 2008 περίπου,μάρέσουν πάρα πολύ τα ρούχα τους.Εχω παραγγείλει λίγα αλλά δυστυχώς οι τιμές τους είναι κάπως τσιμπημένες για την μνημονιακή Ελλάδα μας οπότε έχω καιρό να ψωνίσω!

Οπότε ναι,είναι εντελώς παπάτζα το θέμα.Μόνο ο δράκος λείπει...

Έχεις δίκιο. Απλά οι σεκουριτάδες σίγουρα είναι ακροδεξιοί αλλά σίγουρα όχι δηλωμένοι νεοναζιστές, γιατί θα του χώσουν μέσα. 

Δημοσ.

Και να ήταν μόνο η amazon... Όλες οι πρωτοκλασάτες εταιρίες σε όλους τους χώρους, έτσι λειτουργούν.

Σωστός... τα ίδια χαϊρια είχε και η Apple στην Κίνα. Το πρόβλημα είναι πως οι μεγάλες εταιρείες πληρώνουν για την διαμονή τον υπαλλήλων τους. Και φυσικά δεν παρέχουν ότι καλύτερο, ούτε σου δίνουν το δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι όπως θέλεις στον χώρο που κοιμάσαι. Πάντως είμαι σίγουρος πως δεν υποχρεώνουν κανέναν να εργαστεί. Αλλά ούτε η νομοθεσία του υποχρεώνει να παρέχουν ξενοδοχεία λουξ στους υπαλλήλους. 

Δημοσ.

Αυτό πάντως είναι κάτι που γίνεται πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα στη Γερμανία.Στους 8 από τους 10 φίλους-συγγενείς που φύγανε Γερμανία έγινε αυτό που γράφει.Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που και Έλληνες εκμεταλλεύονται Έλληνες.

Δηλαδή η γερμανική amazon φέρνει μετανάστες από  χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης τους δίνει βίζα και τους εξαπατά στους όρους εργασίας. Πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται. 

Όσο για τους Έλληνες και το 60 δεν περνούσαν καθόλου καλά στην Γερμανία. Ρωτήστε κανέναν παλιό μετανάστη να σας πει. Οι περισσότεροι επαναπατρισμένοι Έλληνες είναι από την Γερμανία. Γενικά οι Γερμανοί αφομοιώνουν σε πολύ λιγότερο βαθμό τους μετανάστες από άλλες χώρες.

Δημοσ.

Εμένα ποσώς με ενδιαφέρουν τα σύμβολα, εμένα με ενοχλεί η βεβαιότητα με την οποία απορρίπτεις την είδηση, λόγω προκατάληψης.

Ούτε καν με νοιάζουν οι πολιτικές πεποιθήσεις της εταιρείας. Εμένα προσωπικά τα παραπάνω με ενοχλούν και με προβληματίζει και η απάντηση της Amazon μιας και το θεωρώ απίθανο ένας τέτοιος κολοσσός να ανέχεται μια εταιρεία security να δρα χωρίς τη συγκατάθεση της με αυτό τον τρόπο. Σίγουρα ήταν ενήμερη για τις πρακτικές της και σίγουρα τους προσέλαβε σαν λυκόσκυλα, για να κάνουν σωστά τη δουλειά.

Φύλαξη και επιβολή της τάξης με χάδια δεν γίνεται. Το πρόβλημα είναι είναι οι νεοναζί. Τώρα οι Ισπανοί υπάλληλοι νομίζουν πως είναι στην χώρα τους, με τον ήλιο τους, την σιέστα τους, και όλα χαλαρά.

Δημοσ.

Εγώ σταμάτησα να επιχειρηματολογώ γιατί ορισμένους δεν σας ενδιαφέρει η αλήθεια.Bάλατε τα τσιτάτα του προλεταριάτου και δώστου spam στο reply button μέχρι να ματώσει.Σαν αυθεντικοί keyboard warriors..

Είδατε το "μετανάστες" στο άρθρο,ξύπνησαν τα πολιτικά αντανακλαστικά σας και ήταν αρκετό για να αρχίσετε τους αφορισμούς a priori.

Ένας πιο πάνω είπε δε θα ξαναψωνίσει από amazon,o άλλος μας λέει ότι οι σεκιουριτάδες είναι σίγουρα ακροδεξιοί και ο άλλος "ε αφού το έδειξε το ντοκυμαντέρ και το είπε η independent έτσι είναι"...

Ντάξει μάγκες,πάλι καλά που υπάρχετε γιατί θα χαν μείνει κ χωρίς δουλειά οι δυσφημιστές.Επιτελείτε κοινωνικό έργο στην ουσία,βοηθώντας ένα εργατικό κλάδο να αυξάνει τις θέσεις εργασίας..

• Like 2
Δημοσ.

Καλα κι εδω εχουν μαζευτει ολοι οι  "δημοκρατες"/"κοινωνικοι επαναστατες"/"αγανακτισμενοι" ?Αν την επομενη μερα σας πουν ο Χιτλερ ζει οσοι εχετε VW αμαξι να το καψετε μιας και την ιδεα αυτης της μαρκας αυτοκινητου αυτος την ειχε...Μην αγορασετε απο amazon ποτε ξανα πηγαιντε ακουμπιστε τα διπλα σε λεφτα για να παρετε κατι 2 φορες υποδιαιστερο απο το πλαισιο το e-shop τα multirama και οποιον αλλο παπατζα "επιχειρηματια".Και μη ξεχνατε να επισκεπτεστε ακριβως τα ιδια ειδισεογρικα site που επισκεπτονται αυτοι στα Μ.Μ.Εξ. για σιγουρη διασταυρωση πληροφοριων.

Δημοσ.

Καλα κι εδω εχουν μαζευτει ολοι οι  "δημοκρατες"/"κοινωνικοι επαναστατες"/"αγανακτισμενοι" ?Αν την επομενη μερα σας πουν ο Χιτλερ ζει οσοι εχετε VW αμαξι να το καψετε μιας και την ιδεα αυτης της μαρκας αυτοκινητου αυτος την ειχε...Μην αγορασετε απο amazon ποτε ξανα πηγαιντε ακουμπιστε τα διπλα σε λεφτα για να παρετε κατι 2 φορες υποδιαιστερο απο το πλαισιο το e-shop τα multirama και οποιον αλλο παπατζα "επιχειρηματια".Και μη ξεχνατε να επισκεπτεστε ακριβως τα ιδια ειδισεογρικα site που επισκεπτονται αυτοι στα Μ.Μ.Εξ. για σιγουρη διασταυρωση πληροφοριων.

Μερικοί είμαστε λίγο έτσι περίεργοι. Αντί να είμαστε 100% καταναλωτικά όντα χωρίς συνείδηση, βάζουμε μέσα στη ζωή μας κι αυτή την κακή λέξη (πολιτική λέγεται, μόνο που την λέω τρέμουν μερικοί, άκου εκεί πολίτες με πολιτική σκέψη, ούτε καν ετυμολογικά ολόιδιες λέξεις δεν είναι!), η οποία επηρεάζει την καθημερινότητά μας.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...