cris41 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα. Αποφασισα για λογους φορητοτητας να παρω ενα Tablet(πολυ πιο ανετο και γρηγορο για συνδεση με προτζεκτορα απο το να ανοιγω το λαπτοπ). Στο θεμα μας. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο(δε θελω 7αρι). Αρχες Μαρτιου θα ειμαι Γερμανια και σκεφτηκα την αγορα του Nexus 10 απο εκει. Η διαφορα στη τιμη ειναι μεγαλυτερη με του iPad 4; Εσεις τι προτεινετε; Δεν εχω προβλημα ουτε με το ενα ουτε με το αλλο. Το ειδα στο youtube το nexus και ειναι λιγο ασχημο βεβαια αλλα με πολυ δυνατα χαρακτηριστικα. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Αν και ειμαι fun android παρε ipad.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 NEXUS 10 ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ? ΤΙ ΡΩΤΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ REVIEW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 iPad,αν δεν ειχε βγει το jb μπορει να ελεγα nexus,ελεω jailbrake το iPad ειναι πια τουμπανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω το θελω για χρηση ιντερνετ και για συνδεση με προτζεκτορα για παρουσιαση με διαφανειες. Δε με ενδιαφερει να του κανω JB ουτε να πειραματιστω με Customs Roms κλπ. Απλα με ενδαιφερει και η ποιοτητα οσο να ναι. Μην ειναι να τα φτυσει αμεσως. Οι τιμες με εχουν μπερδεψει. Εχω βρει ποσο εχει το iPad 4 αλλα για το νεξους 10 βλεπω διαφορετικες. Ποια ειναι η σωστη; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από cris41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω θα σου ελεγα να παρεις το ipad 4(λογω ποιοτητας)για την χρηση που θες αν και το nexus αξιζει περισσοτερο κατα την γνωμη μου. Αν θες ομως να ασχοληθεις λιγο περισσοτερο και να το χαρεις περισσοτερο(hacks,tweaks) θα σου προτεινα με τα χιλια να παρεις android. Οι cpu ειναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ κοντινοι.Αλλου ειναι ο ενας καλυτερος,αλλου ειναι ο αλλος. Βεβαια κατα πασα πιθανοτητα θα βγει ipad 5 τον Μαρτιο ή Μαϊο(και η apple κανει χοντρο αποκλεισμο(ειμαι παθων) σε παλια μοντελα γιατι μονο αυτη χρησιμοποιει το ios,καμια σχεση με τον android που ακομα και με αρχαιο μοντελο κανεις την δουλεια σου αξιοπρεπεστατα.) Το ipad εχει λιγο καλύτερα χρωματα αλλα το nexus εχει πιο καλη αναλυση σε σχεση με τις ιντσες της οθονης. Θα το παρεις απο online η απο καποιο καταστημα κανονικο? Read more: http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/tablets/3409131/google-nexus-10-vs-apple-ipad-4-tablet-comparison-review/#ixzz2KzmfdsGS ΥΓ:Πιστευω πως αυτην την στιγμη,το android ειναι ανωτερο του ios(σε αντιθεση με παλαιοτερα) και το android ειναι ενα λειτουργικο που αναπτυσσεται ταχυτατα ενω το ios μενει στα ιδια και πεφτει το μεριδιο του οποτε μακροπροθεσμα θα εχει περισσοτερες εφαρμογες και υποστηριξη. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από apple32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω την διαφορα στην τιμη τους αλλα φανταζομαι πως το ipad θα ειναι λιγο εως αρκετα ακριβοτερο. Σε καθε περιπτωση αν το μπατζετ σου δεν σε περιοριζει πηγαινε για ipad, διοτι: Α. στα tablets η apple συνεχιζει να υπερεχει στους περισσοτερους τομεις Β. ios > android ιδιαιτερως στα tablets Γ. οι εφαρμογες στο ios ειναι γραμενες για την συσκευη σου, οι εφαρμογες στο android ειναι γραμενες και δοκιμασμενες σε 1-2 αντε 3 συσκευες απο τις 10δες (και μαντεψε, μεσα στις 1-2-3 μπορει να μην ειναι το nexus 10 αρα μεγεια τις διαφορες ασυμβατοτητες/errors/αρνησεις να τρεξει η εφαρμογη κλπ). Δ. Επειδη το android ακομα και στην 4.2 παραμενει ενα λειτουργικο με τεραστιες προοπτικες και αρκετα βελτιωμενο, ενω το ios ειναι εδω και καποια χρονια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ λειτουργικο για τη δουλεια που κανει. Smooth, σταθεροτατο, απλο με ακομη απλουστερα και λιτσα submenus, ομοιομορφια στα διαφορα interface των εφαρμογων, δεν πονοκεφαλιαζεις για τιποτα Ε. Επειδη η apple φροντιζει να υποστηριζει για μεγαλο-πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα τις συσκευες της. ΣΤ. Μπαταρια/αυτονομια. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ε. Επειδη η apple φροντιζει να υποστηριζει για μεγαλο-πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα τις συσκευες της. Μια διετια. Διοτι μετα εχει βγει το ipad n+2 απο αυτο που εχεις και το iOS δεν το υποστηριζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μια διετια. Διοτι μετα εχει βγει το ipad n+2 απο αυτο που εχεις και το iOS δεν το υποστηριζει.To ipad2 μεχρι στιγμης συνεχιζει να παιρνει αναβαθμισεις και συμπληρωνει 2 χρονια ζωης (για το ipad1 δεν ειμαι σιγουρος αν παιρνει ios6, αλλα ειναι και αλλη φαση το hardware του, μονπυρηνο κλπ). Aναβαθμισεις συνεχιζει να παιρνει και το iphone 3gs που συμπληρωνει 4 ετη κυκλοφοριας σε λιγους μηνες. Γενικα απο τις διαφορες εταιρειες που στηριζονται στο android, η apple ειναι πιο συνεπης στην υποστηριξη. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ε. Επειδη η apple φροντιζει να υποστηριζει για μεγαλο-πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα τις συσκευες της. Μια διετια. Διοτι μετα εχει βγει το ipad n+2 απο αυτο που εχεις και το iOS δεν το υποστηριζει. Πολυ λαθος.. Χαλαρα πας σε ipad topic starter! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο που με ενδιαφερει. Το iPad συνδεεται με βυσμα σε προτζεκτορα για παρουσιαση powerpoint; Το νεξους σαν ανδροιδ(το σ3 μου συνδεοταν) πιστευω συνδεεται με βυσμα. Και η τιμη τελικα ειναι 399$(~300€) για Nexus 10 (απο γκουγκλ) και 499€ το iPad. Πιστευω οτι ειναι τεραστια διαφορα τελικα τα 200€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 To ipad2 μεχρι στιγμης συνεχιζει να παιρνει αναβαθμισεις και συμπληρωνει 2 χρονια ζωης (για το ipad1 δεν ειμαι σιγουρος αν παιρνει ios6, αλλα ειναι και αλλη φαση το hardware του, μονπυρηνο κλπ). Aναβαθμισεις συνεχιζει να παιρνει και το iphone 3gs που συμπληρωνει 4 ετη κυκλοφοριας σε λιγους μηνες. Γενικα απο τις διαφορες εταιρειες που στηριζονται στο android, η apple ειναι πιο συνεπης στην υποστηριξη. Nα πουμε μια 3ετια? Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πιθανως οι αναγκες σου να μην αλλαξουν σε μια 3ετια, ουτε να χρειαστεις δυνατοτερο hardware. Οποτε ειναι κριμα να μην σε υποστηριζει σε software. πχ το δικο μου το ipod 2G απο iOS 5 και μετα δεν υποστηριζεται(θα μου πεις ειναι hardware dependent-Ουσιαστικα ουτε το iOS 4 υποστηριζε σωστα ομως). Αλλη συσκευη βεβαια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτο που με ενδιαφερει. Το iPad συνδεεται με βυσμα σε προτζεκτορα για παρουσιαση powerpoint; Το νεξους σαν ανδροιδ(το σ3 μου συνδεοταν) πιστευω συνδεεται με βυσμα. Και η τιμη τελικα ειναι 399$(~300€) για Nexus 10 (απο γκουγκλ) και 499€ το iPad. Πιστευω οτι ειναι τεραστια διαφορα τελικα τα 200€. Εξαρτάται τί συνδέσεις έχει ο προτζέκτορας.Απλά ο μετατροπέας για ipad θα σου κοστίσει 40-50€ και για το nexus 5-10€. Το nexus έχει 400€ Γερμανία που μας είπες ότι θα το πάρεις και όχι δολλάρια. Από την άλλη δεν θα έχεις εγγύηση ελλάδα με το nexus ενώ το ipad έχει international εγγύηση. Κλειστό λειτουργικό το ios ενώ ανοιχτό το android με ότι συνεπάγεται αυτό. Επίσης έγραψες ότι έχεις S3 το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να έχεις αγοράσει αρκετές εφαρμογές τις οποίες θα τις έχεις αυτόματα και για το nexus ενώ για το ipad πρέπει να τις αγοράσεις πάλι. Η άποψή μου είναι ότι ευχαριστημένος θα μείνεις και από τα δύο αν και εγώ πήρα Ipad από αμερική επειδή μου κόστισε κάτω απο 400€ και έχω και εγγύηση. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2013 από CarbonFibre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ειχα S3 και πλεον εχω iPhone 5. Μεσω θυρας HDMI. Εχω ανταπτορα απο εβαυ που βγαζει την εξοδο του σ3 σε HDMI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μια διευκρίνηση,γιατι το βλεπουν και αλλοι αυτο το θέμα: 1.Το nexus 10 εχει 2 χρονια πανευρωπαϊκή εγγύηση απο την samsung και η Ελλαδα,αν δε κανω λάθος, ανήκει στην Ευρώπη,ακομη! 2.Το ipad εχει 1 χρονο μονο εγγύηση,International! 3.Το nexus 7 αν αγοραστεί απο Ευρώπη εχει 2 χρονια international warranty απο την asus και αν αγοραστεί από Αμερική εχει μονο ένα χρόνο international warranty! Καλες αγορές! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα