Προς το περιεχόμενο

BlackBerry Z10

IoNik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όπως αναφέρουν σήμερα από το πρωί πηγές από το εξωτερικό, το νέο flagphone της BlackBerry, το Ζ10, ξεκίνησε να λαμβάνει ΟΤΑ το πρώτο του software update.

Το update, το οποίο ακούει στο όνομα 10.0.10.85, φέρει ένα σωρό bugfixes και updated features τα οποία ως επί το πλείστον αποτελούν feedback που έδωσαν οι χρήστες κατά την διάρκεια του πρώτου μήνα κυκλοφορίας της συσκευής.

Το θέμα είναι πως το πρώτο update πρακτικά το “pushάρουν” οι κατά τόπους carriers, κάτι που σημαίνει πως οι χώρες που θα το λάβουν λογικά θα είναι μόνο αυτές στις οποίες έχει κυκλοφορήσει επίσημα η συσκευή.

Ελπίζω πραγματικά να μην αργήσει να κυκλοφορήσει και στα unlocked Z10 γιατί κάτι μου λέει πως οι χρήστες, μαζί και εγώ προσωπικά, θα μείνουμε με μισή χαρά.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε μου είχες ποτέ κανένα πρόβλημα με χρεώσεις από το 3G σου; 

Ένας συνάδελφος που έχει το ίδιο του ήρθε ο λογαριασμός τρομερά ανεβασμένος και δείχνει ότι τον τελευταίο μήνα έχει κατεβάσει κοντά 500MB ενώ δεν έχει κάνει ο ίδιος τίποτα, ούτε και κάποιος άλλος χειρίζεται το κινητό αυτό.

Δυστυχώς κι εγώ δεν ξέρω να ελέγξω για τυχόν προγράμματα στο background που πιθανόν να μένουν ανοικτά.

Έχεις κάτι να προτείνεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...