Aniparktos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 τι μου προτείνετε για dual sim smartphone?
Galaxia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Βέλε και κανένα κριτήριο (π.χ. οικονομικό όριο) για να ξέρουμε κι εμείς τι να σου προτείνουμε...
Galaxia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Φαντάζομαι πως αυτό είναι η καλύτερη επιλογή. Δυστυχώς δεν βλέπω καμία άλλη συμμετοχή στο thread, οπότε απ' ότι φαίνεται θα πάρεις ό,τι σου προτείνω εγώ...
liotsberg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2358832/Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562.html Edit: Ooops! Τώρα είδα ότι έδωσε το ίδιο... Sorry!
demosp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 το SONY Xperia E Dual απο 150€ το ειδατε?Οθόνη: 3,5" • Λειτουργικό: Android™ 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) •Επεξεργαστής: 1 GHz Cortex-A5 • Κάμερα: 3,15 Megapixels • Dual sim http://www.skroutz.gr/s/2782817/Sony-Xperia-E-Dual.html 1
Galaxia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, είναι πιο οικονομικό. Εξαρτάται τι θέλει ο Aniparktos...
platinum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Φαντάζομαι πως αυτό είναι η καλύτερη επιλογή. Δυστυχώς δεν βλέπω καμία άλλη συμμετοχή στο thread, οπότε απ' ότι φαίνεται θα πάρεις ό,τι σου προτείνω εγώ... Ρε παιδία τα φτηνά Galaxy, όσοι τα έχουν μου λένε ότι κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα...Τελικά τι παιζει?
Chrisigia Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ρε παιδία τα φτηνά Galaxy, όσοι τα έχουν μου λένε ότι κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα...Τελικά τι παιζει? Αν είσαι φιλόθρησκος και θεοσεβής αλλά φτωχομπινές, το παίρνεις και κάνεις την προσευχή σου. Αν είσαι άθεος και φτωχομπινές, το παίρνεις κι ελπίζεις ο Θεός να είναι φιλάνθρωπος. Και να σε συμπαθεί. 1
mertaghon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 δεν παλευεται το lag του s duos,οχι σε συγκριση με το gs3 μου, αλλα με μονοπυρηνο με a8.. χαλι.. παρε αλκατελ 997d χωρις 2η σκεψη..
Galaxia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 δεν παλευεται το lag του s duos,οχι σε συγκριση με το gs3 μου, αλλα με μονοπυρηνο με a8.. χαλι.. παρε αλκατελ 997d χωρις 2η σκεψη.. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι τα Alcatel ΗΤΑΝ ό,τι χειρότερο κυκλοφόρησε ποτέ και αυτή τη στιγμή, λόγω τραυματικών εμπειριών δεν θα τα ξαναεμπιστευόμουν. Ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν βελτιωθεί... Εν τω μεταξύ ο Aniparktos παίζει να έχει ήδη αγοράσει κιντάκι κι εμείς να διαφωνούμε ακόμα μόνοι μας. 1
platinum Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 φιλη μου πάντως που της κλέψαν το i phone και πήρε alcatel, ειναι αρκετά ευχαριστημένη, δεν είναι iphone βεβαια, αλλά Οκ, λέει...
Chrisigia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μήπως ξέρεις ποιο Alcatel έχει η φίλη σου; Αν δεν ξέρεις δεν πειράζει, δεν θα στραβώσω.
platinum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μήπως ξέρεις ποιο Alcatel έχει η φίλη σου; Αν δεν ξέρεις δεν πειράζει, δεν θα στραβώσω. Δεν θυμάμαι το μοντέλο-είναι ένα που μοιάζει με fablet...Θα τη ρωτήσω πάντως και θα επανέλθω με ΠΜ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα