qweRRr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδία σήμερα ήρθε το στικάκι μου Kingston Data Traveler 111 USB 3.0Αρχικά οταν το βάζω στις θύρες USB 3.0 μια το διαβαζει μια οχι! Στις USB 2.0 κανονικά το διαβαζει! Οταν λοιπον το διαβαζει στις USB 3.0 οι ταχυτητες είναι άθλιες!! Νομίζω πρέπει να έχω κάνει πατάτα με τα drivers! Πως θα βρω το driver του USB3.0 να το κανω unistall Και να τον περάσω απο τηνα ρχη? Τώρα που το ξαναδοκίμασα!!Ξεκινάει καλά και σιγα σιγα πέφτει η ταχυτητα του στα 10 mb/s!
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων του πίνακα ελέγχου . Μπορεί βέβαια να είναι θέμα του στικ !!! Δεν πάει να πει πως επειδή είναι USB III μεταφέρει ποιο γρήγορα ....
qweRRr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Η δευτερη μετρηση ειναι σε usb3.0 port!@adtakhs δεν βρίσκω κάτι εκει που μου είπες για USB 3!
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί να λέει DRIVER για NEC controller ή για Asmedia ή για etron ανάλογα ποιο controller φοράει ...
qweRRr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί να λέει DRIVER για NEC controller ή για Asmedia ή για etron ανάλογα ποιο controller φοράει ... Προγραμμα οδήγησης επεκτάσιμου κεντρικού ελεγκτή Intel sub 3.0 Αυτο να το διαγράψω? Και να κατεβάσω απο το site το πιο πρόσφατο?
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Px. σε εμένα Ναι αυτό ! Ποια μητρική έχεις ?
qweRRr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 @adtakhs Asus b75-m le Το κατεβάζω απο το site πάει να κάνει Install και πριν ολοκληρωθεί μου πετάει ένα error!
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Στο bios είναι δηλωμένα να τρέχουν σαν USB III ? Κατέβασε προηγούμενη έκδοση ή κοίταξε για οδηγούς στην ιστοσελίδα της intelας !
qweRRr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ναι ολα enabled είναι τα κοίταξαα!!!! Στο bios είναι δηλωμένα να τρέχουν σαν USB III ? Κατέβασε προηγούμενη έκδοση ή κοίταξε για οδηγούς στην ιστοσελίδα της intelας ! how??? Ξεκινάει με 150 Mb/s πέφτει σιγα σιγά μέχρι που φτάνει στα 10-11 και μένει εκει σταθερά!! Δεν νομλιζω να το έκανε αυτό αν ήταν usb2!!
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Από την στιγμή που δεν κάθεται ο driver θα έχεις θέματα !!!
qweRRr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Από την στιγμή που δεν κάθεται ο driver θα έχεις θέματα !!! Μήπως έχεις link για το driver?
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ κοίταξε ! γράψε στο ψαχτήρι USB 3 DRIVER και θα το βρεις ! http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng
qweRRr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ κοίταξε ! γράψε στο ψαχτήρι USB 3 DRIVER και θα το βρεις ! http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng Πωωω το ίδιο error μου πετάει!!!
qweRRr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω πως φταίει το στικάκι!! με ποιο πρόγραμμα να το τεστάρω???? Η δοκιμή θα γίνει σε 2 υπολογιστές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα