apoxa2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Kαλημερα.. Ψαχνω καποιο call blocker το οποιο ομως να απορριπτει την κληση απευθειας(ναδειχνει ειτε οτι ειναι κλειστο το κινητο ειτε οτι δεν εχει σημα) χωριςνα χτυπησει στον αλλο και μετα να του το κλεινει και να λεει ειναικατειλημμενο..Ψαχνω πολυ καιρο και δεν βρισκω κατι αντιστοιχο.Σας ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Κι εγώ είχα κάνει μια mini έρευνα χωρίς αποτέλεσμα. Σε όποια εφαρμογή δοκίμασα του το κλεινε στα μούτρα... Επίσης θα ήταν χρήσιμο να βρεθεί και κάποια που να μην δίνει αναφορά παράδοσης μηνύματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα θα μας πεις και τι λογισμικό εχεις; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Σωστά, δεν παρατήρησα καν ότι δεν το λέει ο topic starter. (όντως πρέπει να δημιουργηθούν subforums, δεν είναι κατάσταση αυτή) Εγώ έχω android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 <p>Σωστά, δεν παρατήρησα καν ότι δεν το λέει ο topic starter.</p> <p>(όντως πρέπει να δημιουργηθούν subforums, δεν είναι κατάσταση αυτή)</p> <p> </p> <p>Εγώ έχω android.</p> Για σενα δε μπορω να κανω κατι, αν εχει iphone πιθανώς Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 το android εχει επιλογη απο μονο του να τους στελνει κατευθειαν στο τηλεφωνητη και νομιζω οτι στους αλλους που σε παιρνουν φαινεται οτι εχεις κλειστο τηλεφωνο μπες στην επαφη που θες και πηγαινε στις επιλογες της επαφης δε χρειαζεσαι επιπλεον προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο που ζητας ειναι ΥΠΗΡΕΣΙΑ δικτύου, δηλαδή εξαρτάτε απο την εταιρεία κινητής, για αυτό οσο και να ψάχνει δεν θα βρει τετοια εφαρμογή. Μίλησε με τον πάροχο σου. Αν μιλας για κλήσεις με απόκρυψη υπάρχει τετοια ευκολία, αν μιλάς για black list(συγκεκριμένοι αριθμοί) και αυτή υπάρχει αλλά δεν ξέρω αν η εταιρείας σου την δίνει για χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoxa2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Συγνωμη παιδια..Εχω android 4.1.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ωραια μπες στην επαφη που θες , πατα setting και επελεξε το "send calls to voicemail" δε θες προγραμμα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MpOuZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Kαλημερα.. Ψαχνω καποιο call blocker το οποιο ομως να απορριπτει την κληση απευθειας(να δειχνει ειτε οτι ειναι κλειστο το κινητο ειτε οτι δεν εχει σημα) χωρις να χτυπησει στον αλλο και μετα να του το κλεινει και να λεει ειναι κατειλημμενο.. Ψαχνω πολυ καιρο και δεν βρισκω κατι αντιστοιχο. Σας ευχαριστω!! Απ΄όσο γνωρίζω, αυτό που θέλεις γίνεται μόνο στην περίπτωση που σου ενεργοποιήσει ο πάροχος την αντίστοιχη υπηρεσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα