Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα ps3 update στο 99% !!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους! 

Εχω εν ps3 slim 250gb κ χθες ξαφνικά εκεί π έπαιζα κολλησε κ δν μπορούσα να κανω τιποτα!

Αναγκάστηκα να το βγάλω από την πρίζα κ τώρα π το ανοίγω μ βγάζει να περάσω το update!

To προβλημα ειναι οτι περνάω το fw στο στικακι κ αρχίζει να κάνει το preparation αλλα κολλάει στο 99% (το είχα ανοιχτό για 8 ώρες αλλά κ πάλι δεν προχώρησε)!

Υπάρχει κάτι άλλο π μπορώ να κάνω; (Δεν θέλω να αλλάξω δίσκο γιατί θα χάσω όλα τα save)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δεν είμαι σίγουρος απο τι mode με ξεκινάει αλλα βγάζει στην οθόνη να πατήσω το ps button, κ μετά μ λέει να πατήσω start select ταυτόχρονα για να βρει απο stick το update! Εχω περάσει 2 διαφορετικά updates (4.30 , 4.31) αλλα τίποτα!

Πώς μπαίνω στο recovery mode?

4.31 ofw έχω!

Δημοσ.

Αφου άλλαξα δίσκο (κ δούλεψε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα) κ μετά ξανάβαλα  τον παλιό μου έβγαλε 2 corrupted data για το αρχείο του update κ μετά ξαφνικά μπήκε στο κανονικό μενού , έκανε restore κ τώρα δουλεύει κανονικά!

Συμβουλή μου...... μηνιαία backup των αρχείων σε όσους δεν έχουν ps+!!!!!!

Δημοσ.

αφου αλλαξες δισκο επρεπε να κανεις rebuild database.

γι αυτο στο εβγαλε καθως και τα corrupted data

με προλαβες γιατι ειχα σκοπο να ανεβασω ποστ για αλλαγη σκληρου δισκου το σ/κ

Δημοσ.

Ευχαριστω κ παλι παντως!!!

Βασικα γιαυτο τον λογο το εκανα γιατι σκεφτηκα μηπως το θεμα ειναι του ps3 κ οχι του δισκου! :)

Ολα καλα παντως τωρα! Βεβαια πρεπει να παρω εναν μεγαλο δισκο για να κανω backup!

Δημοσ.

δεν χρειαζεσαι κανενα δισκο για backup πιστεψε με

σωζεις τα saves σε στικακι η στο cloud αν εχεις συνδρομη και τα trophies online synch

αυτα ειναι ουσιαστικα που θες. ολα τα αλλα επανερχονται

αν τα εχεις ηδη σωσμενα καπου μπορεις να τα επαναφερεις.

Δημοσ.

Μολις το ξαναπαθα! Ενω επαιζα μια χαρα (black ops) με το που βαζω resistance 3 κατευθειαν με πεταει στην αρχικη εικονα για το update!(k την πρωτη φορα ενω επαιζα resistance 3 εγινε)

Τωρα βγαζει error 8002f281 !!!!!!!

Δημοσ.

Μολις το ξαναπαθα! Ενω επαιζα μια χαρα (black ops) με το που βαζω resistance 3 κατευθειαν με πεταει στην αρχικη εικονα για το update!(k την πρωτη φορα ενω επαιζα resistance 3 εγινε)

Τωρα βγαζει error 8002f281 !!!!!!!

Κοιτα εδω κατω κατω τι θα κανεις

βαλε τον παλιο δισκο και παρε backup αν δεν εχεις

http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=52176737

Με προσοχη ομως γιατι αυτο το error ειναι της flash.

καλο ειναι να ξαναπερασεις firmware με τον παλιο δισκο

Δημοσ.

Το ξανα-εφτιαξα μολις τωρα κ κανω backup saves k trophies!!!

Βασικα εβαλα παλι των αλλον δισκο απο φορματ στο pc! Τον εφτιαξε! Του εκανα κ ενα κανονικο restore απο το ps3 κ με το π εβαλα τον παλιο δισκο εκανε update κανονικα!

Περιεργα πραγματα!! :P

Βεβαια το bluray tou resistance απο την κατω πλευρα ειναι λες κ εχει νερα πανω κ μ φαινετε πολυ περιεργο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω ps3 360 και έκανα κανονικα update 4,31 αλλα μετα μπήκα στο UNCHARDED 2 στο multiplayer και απο level xx με πήγε 1 level ....

Τι μπορώ να κάνω για να με ξαναπάει xx level;;;; :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...