jay_D Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα σε όλους! Εχω εν ps3 slim 250gb κ χθες ξαφνικά εκεί π έπαιζα κολλησε κ δν μπορούσα να κανω τιποτα! Αναγκάστηκα να το βγάλω από την πρίζα κ τώρα π το ανοίγω μ βγάζει να περάσω το update! To προβλημα ειναι οτι περνάω το fw στο στικακι κ αρχίζει να κάνει το preparation αλλα κολλάει στο 99% (το είχα ανοιχτό για 8 ώρες αλλά κ πάλι δεν προχώρησε)! Υπάρχει κάτι άλλο π μπορώ να κάνω; (Δεν θέλω να αλλάξω δίσκο γιατί θα χάσω όλα τα save)
mtzs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασε απο recovery mode<br><br> Εισαι με cfw h ofw? Sent from my iPhone using Insomnia
jay_D Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν είμαι σίγουρος απο τι mode με ξεκινάει αλλα βγάζει στην οθόνη να πατήσω το ps button, κ μετά μ λέει να πατήσω start select ταυτόχρονα για να βρει απο stick το update! Εχω περάσει 2 διαφορετικά updates (4.30 , 4.31) αλλα τίποτα! Πώς μπαίνω στο recovery mode? 4.31 ofw έχω!
jay_D Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Αφου άλλαξα δίσκο (κ δούλεψε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα) κ μετά ξανάβαλα τον παλιό μου έβγαλε 2 corrupted data για το αρχείο του update κ μετά ξαφνικά μπήκε στο κανονικό μενού , έκανε restore κ τώρα δουλεύει κανονικά! Συμβουλή μου...... μηνιαία backup των αρχείων σε όσους δεν έχουν ps+!!!!!!
mtzs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 αφου αλλαξες δισκο επρεπε να κανεις rebuild database. γι αυτο στο εβγαλε καθως και τα corrupted data με προλαβες γιατι ειχα σκοπο να ανεβασω ποστ για αλλαγη σκληρου δισκου το σ/κ
jay_D Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω κ παλι παντως!!! Βασικα γιαυτο τον λογο το εκανα γιατι σκεφτηκα μηπως το θεμα ειναι του ps3 κ οχι του δισκου! Ολα καλα παντως τωρα! Βεβαια πρεπει να παρω εναν μεγαλο δισκο για να κανω backup!
mtzs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 δεν χρειαζεσαι κανενα δισκο για backup πιστεψε με σωζεις τα saves σε στικακι η στο cloud αν εχεις συνδρομη και τα trophies online synch αυτα ειναι ουσιαστικα που θες. ολα τα αλλα επανερχονται αν τα εχεις ηδη σωσμενα καπου μπορεις να τα επαναφερεις.
jay_D Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μολις το ξαναπαθα! Ενω επαιζα μια χαρα (black ops) με το που βαζω resistance 3 κατευθειαν με πεταει στην αρχικη εικονα για το update!(k την πρωτη φορα ενω επαιζα resistance 3 εγινε) Τωρα βγαζει error 8002f281 !!!!!!!
mtzs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μολις το ξαναπαθα! Ενω επαιζα μια χαρα (black ops) με το που βαζω resistance 3 κατευθειαν με πεταει στην αρχικη εικονα για το update!(k την πρωτη φορα ενω επαιζα resistance 3 εγινε) Τωρα βγαζει error 8002f281 !!!!!!! Κοιτα εδω κατω κατω τι θα κανεις βαλε τον παλιο δισκο και παρε backup αν δεν εχεις http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=52176737 Με προσοχη ομως γιατι αυτο το error ειναι της flash. καλο ειναι να ξαναπερασεις firmware με τον παλιο δισκο
jay_D Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Το ξανα-εφτιαξα μολις τωρα κ κανω backup saves k trophies!!! Βασικα εβαλα παλι των αλλον δισκο απο φορματ στο pc! Τον εφτιαξε! Του εκανα κ ενα κανονικο restore απο το ps3 κ με το π εβαλα τον παλιο δισκο εκανε update κανονικα! Περιεργα πραγματα!! Βεβαια το bluray tou resistance απο την κατω πλευρα ειναι λες κ εχει νερα πανω κ μ φαινετε πολυ περιεργο!
zvarthangalos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εγώ έχω ps3 360 και έκανα κανονικα update 4,31 αλλα μετα μπήκα στο UNCHARDED 2 στο multiplayer και απο level xx με πήγε 1 level .... Τι μπορώ να κάνω για να με ξαναπάει xx level;;;;
mtzs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αν εχεις τα saves μεσα στο σκληρο η στο cloud ξαναπερασε τα και κανε rebuild database απο recovery menu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα