iMarilina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 <p>Πωπω ντροπή.Άδικα γράφω και απαντούν.Έχω ξενερώσει και παραγγέλνω άμεσα ssd.</p> <p>Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις στο πρόβλημα που δεν υπήρξε ποτέ!</p> Χιχι μα ειναι κριμα με i7 και να μην εχεις ssd! Λεω και γω 53 δευτερολεπτα ελεος! Sent from my iPad using Insomnia
alexsuzukilover Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Χιχι μα ειναι κριμα με i7 και να μην εχεις ssd! Λεω και γω 53 δευτερολεπτα ελεος! Sent from my iPad using Insomnia Θα γίνει αγορά άμεσα δεν το συζητώ!
ozelot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Θα γίνει αγορά άμεσα δεν το συζητώ! Ε ρε γλέντια !!!! Πάντως, οι 666 εμφανίσεις μήπως είναι σημαδιακές ; Αστειεύομαι βέβαια, με το καλό να τον αποκτήσεις.
raid_av Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ειχα θεμα με το χρονο ανοιγματος-κλεισιματος μετα απο την αναβαθμιση απο Lion σε M/L. Χρονοι πριν την αναβαθμιση 20sec boot και 2 sec shutdown. Μετα την αναβαθμιση 35sec book και 19 sec shutdown. Ειχα δοκιμασει τοτε ολα τα παραπανω χωρις σημαντικη βελτιωση. Το προβλημα λυθηκε με clean install του M/L. Mετα το clean install 22sec boot και 2 sec shutdown. Σε μηχανημα Macbook pro 13.3 late 2011 με συμβατικο δισκο.
alexsuzukilover Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ε ρε γλέντια !!!! Πάντως, οι 666 εμφανίσεις μήπως είναι σημαδιακές ; Αστειεύομαι βέβαια, με το καλό να τον αποκτήσεις. Χαχα!Να σαι καλά φίλε! Ειχα θεμα με το χρονο ανοιγματος-κλεισιματος μετα απο την αναβαθμιση απο Lion σε M/L. Χρονοι πριν την αναβαθμιση 20sec boot και 2 sec shutdown. Μετα την αναβαθμιση 35sec book και 19 sec shutdown. Ειχα δοκιμασει τοτε ολα τα παραπανω χωρις σημαντικη βελτιωση. Το προβλημα λυθηκε με clean install του M/L. Mετα το clean install 22sec boot και 2 sec shutdown. Σε μηχανημα Macbook pro 13.3 late 2011 με συμβατικο δισκο. Clean install ε?Μπορώ να βάλω στο bootable usb ένα copy του ml που είχα κατεβάσει από το tpb και να κάνω τη δουλειά μου? Νομίζω πως θα το δοκιμάσω.Γιατί όχι.Δεν έχω δα και τίποτα σοβαρό μέσα.Για να δούμε!
raid_av Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Φτιαχνεις ενα USB installation του ML και ξεκινας clean install. http://arstechnica.com/apple/2012/07/how-to-create-a-bootable-backup-mountain-lion-install-disk/ Αφου δεν εχεις πολλα πραγματα μεσα προχωρα δεν εχει τιποτα να χασεις.
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ειχα θεμα με το χρονο ανοιγματος-κλεισιματος μετα απο την αναβαθμιση απο Lion σε M/L. Χρονοι πριν την αναβαθμιση 20sec boot και 2 sec shutdown. Μετα την αναβαθμιση 35sec book και 19 sec shutdown. Ειχα δοκιμασει τοτε ολα τα παραπανω χωρις σημαντικη βελτιωση. Το προβλημα λυθηκε με clean install του M/L. Mετα το clean install 22sec boot και 2 sec shutdown. Σε μηχανημα Macbook pro 13.3 late 2011 με συμβατικο δισκο. Μια χαρα.
mentoras99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Διαβασα το πρωτο ποστ, σωστα οσα λεει. Στο μηχανημα μου δεν τιθεται θεμα. Ωστοσο, για ssd δισκο σε mbp, 25 sec boot time (Lion), τα θεωρω πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα