silve Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας. Έχω πάρει μια οθόνη με ανάλυση 1920x1080. Έχω ένα μικρό θέμα με την ανάλυση του chrome που πολλές φορές να γίνεται εκνευριστικό. Συγκεκριμένα επειδή οι σελίδες εμφανίζονται πολύ μικρές, αναγκάστηκα να αυξήσω την μεγέθυνση των σελίδων σε 125%. Το πρόβλημα όμως είναι ότι σε μερικές σελίδες να παραμορφώνονται τα γραφικά, η γραμματοσειρές να βγαίνουν εκτός σώματος κλπ. Η ερώτησή μου είναι, υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ανάλυση του chrome; Έχει κάποια ρύθμιση; Δεν βρήκα κάτι.
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Εν συντομια, οχι. Εκτος chrome, στο desktop πανω πχ, δεν σε ενοχλει η αναλυση?
silve Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Στο desktop όχι δεν με ενοχλεί διότι έχω κάνει ρυθμίσεις να φαίνονται οι γραμματοσειρές και τα εικονίδια μεγαλύτερα οπότε είναι μια χαρά. Ούτε στον chrome με ενοχλεί πολύ, απλά μερικές σελίδες παραείναι κακό-σχεδιασμένες με αποτέλεσμα να παραμορφώνονται. Τέλος πάντων εφόσον δεν γίνεται κάτι okay. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα