nikzirk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια πιο απο τα 3,htc x one,galaxy s3,iphone 4s...?
nikoskon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Το 4s βγάλε το από την λίστα σου. Πολύ μικρή οθόνη που δεν την σώζει η retina ανάλυση. Απ´ τ´ άλλα δυο, το Galaxy SIII GT-i9305, περισσότερο για τα 2GB RAM και λιγότερο για το LTE support. Sent from my iPhone using Insomnia
disqualified Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Αν θες τηλεφωνο smartphone 4s. Αν θες να ασχολεισαι ολη την ωρα με το κινητο και να το χρησιμοποιεις σαν tablet παρε καποιο απο τα αλλα
nikoskon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 <p>Αν θες τηλεφωνο smartphone 4s. Αν θες να ασχολεισαι ολη την ωρα με το κινητο και να το χρησιμοποιεις σαν tablet παρε καποιο απο τα αλλα</p> Υπερβολές. Sent from my iPhone using Insomnia
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Xperia t πολυ καλό κινητο και εχει πέσει στα 380 ήμουν στο ίδιο διλειμα με σένα το πήρα και δεν το μετάνιωσα.. Για το one x δεν έχω άποψη αν και έχω ακούσει καλα λόγια. Επίσης δες και το xperia v αν και λίγο ακριβό απο amazon.. Απλά πανέμορφο υποστηρίζει LTE Δν έρχεται Ελλάδα. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_v-4958.php Για το 4s εξαιρετικό κινητο ποιότητα κατασκευής iOS και 3.5 ιντσες οθόνη έναντι 4.3+ των υπολοίπων. Είσαι σε καλό δρόμο πάντως μιας και όλα όσα σκέφτεσαι ειναι εξαιρετικά..
nikoskon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ωστόσο θα έβαζα στις επιλογές σου και το Note II. Αλλη κατηγορία βέβαια. Sent from my iPhone using Insomnia
krypton Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 στη θεση σου θα περιμενα μερικες ημερες για το xperia z. πολυ καλυτερο σε τεχνικα χαρακτηριστικα και ειναι ανθεκτικο και σε νερο
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 το LTE τι ακριβως ειναι?4GΚαι για λεπτομέρειες http://lmgtfy.com/?q=LTE+wiki 1
danaz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 <blockquote class="ipsBlockquote" data-time="1360925843" data-cid="52175767" data-author="krypton"><cite class="ipb" contenteditable="false">krypton, on 15 Feb 2013 - 12:55, said:</cite><p>στη θεση σου θα περιμενα μερικες ημερες για το xperia z. πολυ καλυτερο σε τεχνικα χαρακτηριστικα και ειναι ανθεκτικο και σε νερο</p></blockquote>κι εγώ το Z θα περίμενα αφού πας για το top της αγοράς!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα