john-anto Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα σε ολους,αφου εκανα μια βλακια αναγκαστικα να να κανω master reset το 3gs μου το εκανα αλλα δεν αναγνωρίζει τιν cosmote to εκανα jailbreak και μπορεσα να μπω στο κιν αλλα ακομα δεν μπορει να δει την sim με λεει 'καμια υπηρεσια' please help me!!!
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα σε ολους,αφου εκανα μια βλακια αναγκαστικα να να κανω master reset το 3gs μου το εκανα αλλα δεν αναγνωρίζει τιν cosmote to εκανα jailbreak και μπορεσα να μπω στο κιν αλλα ακομα δεν μπορει να δει την sim με λεει 'καμια υπηρεσια' please help me!!! Καλημέρα. Το θέμα είναι οτι ΜΑΛΛΟΝ είναι απο εξωτερικό το κινητό. Ήταν πριν jailbroken? Αν ναι, δεν έπρεπε να κάνεις master reset γιατί καταρχάς υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει και δεύτερον χάνεις το jailbreak και συνεπώς το unlock. Θελω να μου πεις μερικές πληροφορίες του κινητού. Μπες στις ρυθμίσεις πήγαινε ΓΕΝΙΚΑ - ABOUT (πανω πανω) και πες μου MODEL NUMBER, και MODEM FIRMWARE. Και επίσης σε τί έκδοση iOS είσουν και είσαι.
john-anto Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 μοντελο mc138ll/a και μοντεν firmware 05.16.08
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Αμερικάνικο ειναι και το κλείδωσες. Στειλε μου ενα πμ και θα σου πω μολις γυρίσω σπιτι το τί πρεπει να κάνεις για να το ξεκλειδώσεις. Ειναι αρκετή διαδικασία αλλα θα ξεκλειδώσει Δεν παίζουν με αυτά, δεν το ήξερες οτι ειναι ξένο;. Σε τί iOS εισαι; Sent from my iPhone using Insomnia
john-anto Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 οχι δεν το ξερα :/ kai εκδοση 6.1 (10b141)
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 οχι δεν το ξερα :/ kai εκδοση 6.1 (10b141) Λοιπον άκου, επειδή το εργαλείο για unlocking δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμη για 6, θέλω καταρχάς να κάνεις το εξής. Θα πας εδω http://thefirmwareumbrella.blogspot.gr/ και θα κατεβάσεις το tinyumbrella για windows που λέει δεξιά στη στήλη με τα downloads. Θα συνδέσεις τη συσκευή στον υπολογιστή θα τρέξεις το πρόγραμμα, θα πας στην καρτέλα advanced και θα τικάρεις το request SHSH from Cydia και μετά πάνω δεξιά θα πατήσεις Save SHSH Στο παράθυρο της εφαρμογής αριστερά θα δεις το τηλέφωνό σου, άμα πατήσεις πάνω του θα σου δείξει στο κεντρικό παράθυρο τί shsh έχεις. Δες τα και πες μου. Πρέπει όπωσδήποτε να το πάμε σε παρακάτω έκδοση (5.1.1 πχ) για να μπορέσει να ξεκλειδώσει. Εφόσον το λειτουργούσες κανονικά τόσο καιρό, αυτό σημαίνει ότι ήταν jailbroken άρα θα έχει SHSH σωσμένα. (Για να μαθαίνεις, τα SHSH ειναι οι υπογραφές της Apple για λογισμικά τα οποία πλέον είναι παλαιότερα από αυτό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, και στις περισσότερες περιπτώσεις αν έχεις τα SHSH μπορείς να κατέβεις σε παλαιότερη έκδοση λογισμικού) για πες μου επίσης, με τί έκανες jailbreak και μπήκες στο κινητό στην 6.1? redsn0w 0.9.15b3?
john-anto Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 να μπω σε dfu mode? και ναι με redsnow
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 να μπω σε dfu mode? και ναι με redsnow Koίτα καταρχάς πρέπει να γίνει restore/setup as new το κινητό και να ξαναπεραστεί η 6.1. Δεύτερον η baseband (modem firmware) που έχει το κινητό σου δεν ξεκλειδώνει οποτε πρέπει να περαστεί η 06.15.00 baseband η οποία ειναι η λεγόμενη ipad baseband για να ξεκλειδώσει. Το κινητό και όλα του θα λειτουργουν κανονικότατα απλά το μόνο μείον είναι ότι δε θα δουλεύει το GPS. Βέβαια πρέπει να επιλέξεις μεταξύ του να έχεις κλειδωμένο άχρηστο ipod αντί τηλέφωνο ή να μην έχεις GPS. Πριν κάνουμε οτιδήποτε θέλω να κάνεις άλλο ένα πράγμα. Κατέβασε ένα προγραμματάκι το οποιο λέγεται iDetector και σύνδεσε το τηλέφωνο να μου πεις αν είναι old ή new bootrom (αν το έχεις χρόνια θα είναι old αλλα να το τσεκάρουμε καλού κακού για να είμαστε σίγουροι γιατί το redsn0w ρωτάει, και παίζει ρόλο στο redsn0w μόνο προσωρινά γιατί μόλις το ταχτοποιήσουμε το τηλέφωνο θα το κάνουμε untethered jailbreak μέσω σύντια). Απλά καλό είναι να ξέρουμε. Λοιπόν η διαδικασία είναι η εξής. 1. Θα βάλεις το τηλέφωνο σε DFU, και θα κατεβάσεις από εδω την ios 6.1 http://absinthejailbreak.com/download-ios-6-ipsw-firmware-iphone-ipod-ipad/ 2. Θα ανοίξεις το ιτουνς, θα πας στην καρτέλα Summary (πατώντας πάνω στο iphone) και θα κρατήσεις πατημένο SHIFT και θα πατήσεις RESTORE (επαναφορά). Στο παράθυρο που θα ανοίξει θα επιλέξεις το αρχείο της 6.1 που κατέβασες και θα πατήσεις άνοιγμα. Θα περιμένεις να κάνει restore το τηλέφωνο. 3. Μολις τελειώσει, που δε θα ανοίγει, θα πας στο redsn0w 0.9.15b3 και θα κάνεις jailbreak, και θα επιλέξεις επίσης (αν στο δίνει στην αρχή σαν επιλογή) INSTALL IPAD BASEBAND. Αν ΔΕ στο δίνει στην αρχή, κάνεις jailbreak, μόλις τελειώσει και ανοίξει το τηλέφωνο ξαναπάς στο redsn0w, πας redsn0w - EXTRAS - INSTALL IPAD BASEBAND. Θα γίνει η διαδικασία. 4. Μολις τελειώσει και μπεις στο τηλέφωνο, θα πας στη cydia, στην καρτέλα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, μετά στο ΠΗΓΕΣ (sources) και θα δεις αν λέει ότι είναι εγκατεστημένη η πηγή ultrasn0w. Λογικά θα είναι. Αν δεν είναι, θα πατήσεις πάνω δεξιά που λέει EDIT, και μετά το κουμπί ADD ( προσθήκη) και θα βάλεις μες το κουτάκι αυτό εδώ http://repo666.ultrasn0w Το πιθανότερο είναι ήδη εγκατεστημένο. Εν πάσει περιπτώσει, μετά θα πας στην Αναζήτηση κάτω αριστερά στη σύντια και θα γράψεις ultrasn0w, θα το εγκαταστήσεις, θα κάνεις ότι σου λέει, και μετά θα κάνεις πάλι αναζήτηση και θα εγκαταστήσεις το Ultrasn0w Fixer. Μολις τελειώσεις, θα σου πει λογικά να κάνεις επανεκκίνηση τηλεφώνου. Οτι σου πει, μετά θα έχεις κανονικά σήμα. Αν κολλήσεις κάπου πες μου.
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 κατεβαζω 6.1 για το 3gs? E ναι αφού έχεις 3gs
john-anto Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 το ξερω οτι φαινομαι λιγο χαζος απλα δεν εχω καμια εμπειρία με apple :/
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 το ξερω οτι φαινομαι λιγο χαζος απλα δεν εχω καμια εμπειρία με apple :/ Σε καταλαβαίνω γι αυτό στα είπα και οσο πιο αναλυτικά μπορούσα. Αλλά το να κατεβάσεις την έκδοση που λέει για iphone 3gs δε θελει και πολλές γνώσεις χιχι
john-anto Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ωχχχχ μου λεει δεν ιταν δυνατη η επαναφορα σφαλμα
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ωχχχχ μου λεει δεν ιταν δυνατη η επαναφορα σφαλμα 3194? πήγαινε στο windows στο c:/windows/system32/drivers/etc βρες το hosts file, άνοιξέ το με notepad, και σβήσε τη γραμμή gs.apple.com και σώστο και επανεκκίνηση του υπολογιστή και ξανά τη διαδικασία ρηστορ.
john-anto Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 # Copyright © 1993-2009 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host # localhost name resolution is handled within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost 127.0.0.1 validation.sls.microsoft.com τι να σβησω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα