patrinos89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα!! Αντιμετωπιζω προβλημα με ενα project matlab το οποιο ενω ειναι πολυ μικρο σε μεγεθος μοντελου, το matlab αποκρινεται σφαλμα για ελλειψη μνημης και διακοπτει το run. Ειναι το πρωτο project που τρεχω στο matlab, οποτε δεν εχω εμπειρια απο αλλο. Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα??Εριξα μια ματια στο help, εδωhttp://www.mathworks.com/help/matlab/matlab_prog/resolving-out-of-memory-errors.htmlαλλα δεν βγαζω ακρη ειδικα για Mac OS X.Εχει κανει μηπως καμια ιδεα?? Ή λυση??Ευχαριστω πολυ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 εάν σου βγάζει error για heap memory size, τότε δύο πράγματα συμβαίνουν.. α) Έχεις κάνει λάθος στον κώδικα β) Έχεις πολύ μικρό heap memory size Εάν είναι το β), μπορείς να αλλάξεις το size. Αυτή τη στιγμή δεν το θυμάμαι απέξω. Εάν το googlάρεις όμως θα το βρεις 100000%.
patrinos89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Βασικα κανω ενα μοντελο μιας ανεμογεννενητριας στο simulink. Οταν τρεχω την προσομοιωση καποια στιγμη βγαζει οτι πρεπει να κλεισω εφαρμογες λογω ελλειψης μνημης. Κλεινω αλλα και παλι δεν συνεχιζει και εκτος αυτου κατα τη διαρκεια της προσομοιωσης κολλανε τα παντα.Στο macbook εχω 4gb που σημαινει οτι κατι παει λαθος.Οταν το τρεχω σε windows μου βγαζει "data logging exceeded available memory".Any ideas??
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ναι... Το "βγαζει οτι πρεπει να κλεισω εφαρμογες λογω ελλειψης μνημης" δεν είναι μήνυμα του MATLAB. Εάν θες βοήθεια, θα πρέπει να πεις τι βγάζει. Τώρα, σχετικά με το Windows OS... δώσε memory και πες τι βγάζει. Ακόμα, επειδή λες για Simulink... είσαι σίγουρος για τους τύπους δεδομένων που χρησιμοποιείς; Δεν είναι MATLAB που μπορείς να τα έχεις τα πάντα double (real). Εάν έχεις απαιτητική εφαρμογή, ίσως χρειαστείς να χρησιμοποιήσεις όσο μικρότερους τύπους μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα