georgepppo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Πως φαίνεται ότι είσαι άσχετος...είναι γνωστό ότι όγκος = μάζα. άσχετος είσαι εσύ συν ότι είσαι και αναιδείς γιατί το να έχεις μια άποψη δεν σημαίνει πως μπορείς να βρίζεις κάποιον , σιγά τον όγκο που έχει,δεν είναι και σαν πληκτρολόγιο PC και το βάρος είναι σχετικό γιατί θα μπορούσε να έχει το μισό μέγεθος με το διπλό βάρος άν είχε πολύ πράμα μέσα και δεν φαίνεται και το διπλό σε όγκο απο το sixaxis τους PS3 απλά φαίνεται κάπως φουσκομένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobiras13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 αν αυτο ειναι το χειριστηριο; η συσκευη που βλεπουμε ειναι το playstation 4 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 άσχετος είσαι εσύ συν ότι είσαι και αναιδείς γιατί το να έχεις μια άποψη δεν σημαίνει πως μπορείς να βρίζεις κάποιον , σιγά τον όγκο που έχει,δεν είναι και σαν πληκτρολόγιο PC και το βάρος είναι σχετικό γιατί θα μπορούσε να έχει το μισό μέγεθος με το διπλό βάρος άν είχε πολύ πράμα μέσα και δεν φαίνεται και το διπλό σε όγκο απο το sixaxis τους PS3 απλά φαίνεται κάπως φουσκομένο.Φιλε μου ειναι προφανες οτι ο φιλος κανει πλακα και δεν εχει σκοπο να σε προσβαλλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Νέα φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselembawa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 <p>Μια χαρα ειναι το χειριστιριο οπως και τα προηγουμενα.Οσον αφορα την αποκριση μεγαλο ρολο παιζει και η τηλεοραση,αν αγορασει καποιος tv με πολλα ms λογικο ειναι να μην ανταποκρινονται τα κουμπια αμεσως.</p> Για πες μου δλδ εσυ θα καταλάβεις διάφορα στα κουμπιά σε μια οθόνη 2 ms με μια άλλη 12 ms??? γιατι σε τέτοιες ταχύτητες μόνο με ειδικό εξοπλισμό εργαστήριου μπορείς να δεις τη διαφορά, ή τέλος πάντως σε μια Γρηγόρη εναλλαγή των εικόνων... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Απο πανω του εγω βλεπω κατι που εχει USB 3 Θυρα δεν βλεπω gamecube ( Nintendo ) το Panasonic ειναι GameQ ( No offence για την ιστορια το γραφω ) αλλα αν και μοιαζει εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι . Τωρα οσο αφορα το pad ειναι αθλιο προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου . Θα δειξει .... 5 ημερες εμειναν .... Υ.Γ 20/2 οχι 21/2 Αναφέρομαι στο μαύρο,μικρότερο κουτί που κάθεται πάνω στο μεταλλικό,όχι στο κουτί που είναι συνδεδεμένο το χειρηστήριο του ps4. Τα βύσματα έχουν το ίδιο σχήμα. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρόκειται είται για development kit του Gamecube,ή του Wii. Πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι για την ημερομηνία φωτογράφησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Για πες μου δλδ εσυ θα καταλάβεις διάφορα στα κουμπιά σε μια οθόνη 2 ms με μια άλλη 12 ms??? γιατι σε τέτοιες ταχύτητες μόνο με ειδικό εξοπλισμό εργαστήριου μπορείς να δεις τη διαφορά, ή τέλος πάντως σε μια Γρηγόρη εναλλαγή των εικόνων... Sent from my iPhone using Insomnia άλλο το response time κι άλλο το input lag... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexsuzukilover Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ retro μου φάνηκε.00`s κάπως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Για πες μου δλδ εσυ θα καταλάβεις διάφορα στα κουμπιά σε μια οθόνη 2 ms με μια άλλη 12 ms??? γιατι σε τέτοιες ταχύτητες μόνο με ειδικό εξοπλισμό εργαστήριου μπορείς να δεις τη διαφορά, ή τέλος πάντως σε μια Γρηγόρη εναλλαγή των εικόνων... Sent from my iPhone using Insomnia Παιξε σε μια πλασμα τον 0 ms και σε μια led των 50-100 ms και 100hz και θα καταλαβεις.Και ειδικα σε fps θα καταλαβεις τη μεγαλυτερη διαφορα.Περνα μια βολτα απο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53970-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brine94 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 λενε οτι στην μεση εχει speaker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Παιξε σε μια πλασμα τον 0 ms και σε μια led των 50-100 ms και 100hz και θα καταλαβεις.Και ειδικα σε fps θα καταλαβεις τη μεγαλυτερη διαφορα.Περνα μια βολτα απο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53970-Επιλογή-τηλεόρασης-για-gamingτο θέμα είναι το input lag... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 εμένα δεν μ αρέσουν οι μοχλοί .σαν ψευτικοι είναι ,κατα ταλλα ωραίο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Παιξε σε μια πλασμα τον 0 ms και σε μια led των 50-100 ms και 100hz και θα καταλαβεις.Και ειδικα σε fps θα καταλαβεις τη μεγαλυτερη διαφορα.Περνα μια βολτα απο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53970-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming To είπε και ο Thresh, το γράφει και το site που πόσταρες. Το πιό σημαντικό είναι το input lag. Αν η εικόνα υφίσταται βαριά επεξεργασία από τους εγκέφαλους της τηλεόρασης, τότε έχεις καθυστέρηση μεταξύ της εισόδου (video signal, input commands) και της εξόδου (οπτική απεικόνιση στην TV). Αυτό είναι που επηρεάζει το gameplay σου και όχι ο ρυθμός ανανέωσης των καρέ (χρόνος απόκρισης). Ένα input lag >100ms είναι ικανό να σου κάνει unplayable ορισμένα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα