Προς το περιεχόμενο

Πιθανή διαρροή του χειριστηρίου του PlayStation 4 (ενημέρωση)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως φαίνεται ότι είσαι άσχετος...είναι γνωστό ότι όγκος = μάζα. :P

άσχετος είσαι εσύ συν ότι είσαι και αναιδείς γιατί το να έχεις μια άποψη δεν σημαίνει πως μπορείς να βρίζεις κάποιον , σιγά τον όγκο που έχει,δεν είναι και σαν πληκτρολόγιο PC και το βάρος είναι σχετικό γιατί θα μπορούσε να έχει το μισό μέγεθος με το διπλό βάρος άν είχε πολύ πράμα μέσα και δεν φαίνεται και το διπλό σε όγκο απο το sixaxis τους PS3 απλά φαίνεται κάπως φουσκομένο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

άσχετος είσαι εσύ συν ότι είσαι και αναιδείς γιατί το να έχεις μια άποψη δεν σημαίνει πως μπορείς να βρίζεις κάποιον , σιγά τον όγκο που έχει,δεν είναι και σαν πληκτρολόγιο PC και το βάρος είναι σχετικό γιατί θα μπορούσε να έχει το μισό μέγεθος με το διπλό βάρος άν είχε πολύ πράμα μέσα και δεν φαίνεται και το διπλό σε όγκο απο το sixaxis τους PS3 απλά φαίνεται κάπως φουσκομένο.

Φιλε μου ειναι προφανες οτι ο φιλος κανει πλακα και δεν εχει σκοπο να σε προσβαλλει.

<p>Μια χαρα ειναι το χειριστιριο οπως και τα προηγουμενα.Οσον αφορα την αποκριση μεγαλο ρολο παιζει και η τηλεοραση,αν αγορασει καποιος tv με πολλα ms λογικο ειναι να μην ανταποκρινονται τα κουμπια αμεσως.</p>

Για πες μου δλδ εσυ θα καταλάβεις διάφορα στα κουμπιά σε μια οθόνη 2 ms με μια άλλη 12 ms??? γιατι σε τέτοιες ταχύτητες μόνο με ειδικό εξοπλισμό εργαστήριου μπορείς να δεις τη διαφορά, ή τέλος πάντως σε μια Γρηγόρη εναλλαγή των εικόνων...

Sent from my iPhone using Insomnia

Απο πανω του εγω βλεπω κατι που εχει USB 3 Θυρα δεν βλεπω gamecube ( Nintendo ) το Panasonic ειναι GameQ ( No offence για την ιστορια το γραφω ) αλλα αν και μοιαζει εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι . Τωρα οσο αφορα το pad ειναι αθλιο προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου . Θα δειξει .... 5 ημερες εμειναν ....

Υ.Γ 20/2 οχι 21/2 :P

Αναφέρομαι στο μαύρο,μικρότερο κουτί που κάθεται πάνω στο μεταλλικό,όχι στο κουτί που είναι συνδεδεμένο το χειρηστήριο του ps4.

Τα βύσματα έχουν το ίδιο σχήμα.

frontPorts.jpg

Sony_PS4_controller.jpg

Σε αυτή τη περίπτωση θα πρόκειται είται για development kit του Gamecube,ή του Wii.

Πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι για την ημερομηνία φωτογράφησης.

• Super Moderators

Για πες μου δλδ εσυ θα καταλάβεις διάφορα στα κουμπιά σε μια οθόνη 2 ms με μια άλλη 12 ms??? γιατι σε τέτοιες ταχύτητες μόνο με ειδικό εξοπλισμό εργαστήριου μπορείς να δεις τη διαφορά, ή τέλος πάντως σε μια Γρηγόρη εναλλαγή των εικόνων...

άλλο το response time κι άλλο το input lag...

Παιξε σε μια πλασμα τον 0 ms και σε μια led των 50-100 ms και 100hz και θα καταλαβεις.Και ειδικα σε fps θα καταλαβεις τη μεγαλυτερη διαφορα.Περνα μια βολτα απο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53970-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming

• Super Moderators

Παιξε σε μια πλασμα τον 0 ms και σε μια led των 50-100 ms και 100hz και θα καταλαβεις.Και ειδικα σε fps θα καταλαβεις τη μεγαλυτερη διαφορα.Περνα μια βολτα απο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53970-Επιλογή-τηλεόρασης-για-gaming

το θέμα είναι το input lag...

Παιξε σε μια πλασμα τον 0 ms και σε μια led των 50-100 ms και 100hz και θα καταλαβεις.Και ειδικα σε fps θα καταλαβεις τη μεγαλυτερη διαφορα.Περνα μια βολτα απο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53970-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming

To είπε και ο Thresh, το γράφει και το site που πόσταρες.

Το πιό σημαντικό είναι το input lag.

Αν η εικόνα υφίσταται βαριά επεξεργασία από τους εγκέφαλους της τηλεόρασης, τότε έχεις καθυστέρηση μεταξύ της εισόδου (video signal, input commands) και της εξόδου (οπτική απεικόνιση στην TV).

Αυτό είναι που επηρεάζει το gameplay σου και όχι ο ρυθμός ανανέωσης των καρέ (χρόνος απόκρισης).

Ένα input lag >100ms είναι ικανό να σου κάνει unplayable ορισμένα παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...