Προς το περιεχόμενο

Πιθανή διαρροή του χειριστηρίου του PlayStation 4 (ενημέρωση)


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την 21 Φεβρουαρίου όταν και θα δούμε το "μέλλον του PlayStation" και συγκεκριμένα το PlayStation 4 σε ειδική εκδήλωση της Sony. Όμως ίσως από σήμερα έχουμε μια πρώτη γεύση με βάση φωτογραφία που διέρρευσε και δείχνει το νέο χειριστήριο DualShock.Η φωτογραφία που με βάση πηγές της ιστοσελίδας Kotaku είναι έγκυρη, εμφανίζει ένα χειριστήριο το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες με όλα τα περασμένα DualShock της Sony, με τη διαφορά ότι διαθέτει μια επιφάνεια αφής στο πάνω μέρος και ένα μπλε φωτισμό στο πίσω μέρος. Και οι δύο αυτές προσθήκες έρχονται να επιβεβαιώσουν παλιότερες αναφορές για το χειριστήριο του PlayStation 4 οι οποίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει οθόνη αφής και ίσως την λειτουργικότητα του PlayStation Move.

 

Σε κάθε περίπτωση, το χειριστήριο της φωτογραφίας είναι σε πρωτότυπη μορφή και πολύ πιθανόν η τελική του έκδοση που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες να διαφέρει αρκετά.

 

Ενημέρωση (16/2/2013): Και δεύτερη φωτογραφία διέρρευσε που δείχνει ένα πλήρως ανασχεδιασμένο χειριστήριο για το PlayStation 4

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: destructoid.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλα ρε παιδια την ομορφια κιτατε ?

το θεμα ειναι να μην χαλαει με τιποτα !!!

 

να εχει αναδραση, να ειναι ασυρματο, να βγαλει επίσημους drivers για windows, να αλλαζουν οι μπαταριες του οπως τα τηλεκοντρόλ, και αλλα τετοια που θα μας κανουν την ζωη ευκολη. τι την θελουμε την ομορφια οταν εχουμε πλουσια χαρακτηριστικά.

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλά χαλαρώστε λιγάκι. prototype είναι για να δοκιμάσουν τις λειτουργίες του! εδώ κάνει μπαμ ότι είναι usb μόνο η σύνδεση του..

 

πάντως έξυπνο το να ενσωματώσουν το playstation move πανω στο χειριστηριο! αρκεί να είναι σε τέτοια θέση που ο χρωματισμός του δεν θα χτυπάει στα μάτια (πράγμα που θα το έκανε κουραστικό) και να απενεργοποιείται όταν δεν χρησιμοποιείται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι δεν θα είναι. Καταρχάς τι κάνει το Panasonic Gamecube εκεί πέρα ? Το από πάνω μηχάνημα έχει βύσματα για σύνδεση χειρηστηρίων gamecube.

Το χειρηστήριο περισσότερο για imitation τρίτης εταιρίας μου κάνει παρά για original sony.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο πανω του εγω βλεπω κατι που εχει USB 3 Θυρα δεν βλεπω gamecube ( Nintendo ) το Panasonic ειναι GameQ ( No offence για την ιστορια το γραφω ) αλλα αν και μοιαζει εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι . Τωρα οσο αφορα το pad ειναι αθλιο προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου . Θα δειξει .... 5 ημερες εμειναν ....

 

Υ.Γ 20/2 οχι 21/2 :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απορώ πως αγοράζει τρυπάνια ο κόσμος, μα καλά καμία αίσθηση του στύλ τέλος πάντων; Κοίτα συνδυασμό χρωμάτων, κοίτα σχέδιο...πραγματικά απαίσιο. Και αυτό το μαύρο χερούλι που εξέχει; Χάλια μαύρα, καλύτερα να το αφαιρέσουν και να βάλουν ένα μονόπετρο πάνω.

GBH5-40dce.jpg

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμα ο μοχλός στη θέση του σταυρού; Αφού η Μ$ έδειξε το δρόμο, τα περισσότερα παιχνίδια χρησιμοποιούν αναλογικό μοχλό για την κίνηση, η σόνυ επιμένει στο παραδοσιακό σχέδιο...

Πως είναι δυνατόν να μπει το move σε χειριστήριο; Το six axis δεν τους έκανε;

Και πότε επιτέλους θα καταργηθούν τα χειριστήρια; Ούτε ακρίβεια έχουν ούτε τα κουμπιά φτάνουν. Move+kinnect πότε θα δουλέψουν σε παιχνίδια; Θέλω επιτέλους keyboard τύπου Minority Report.

Να χαρώ εγώ καινοτομίες στο gaming από τις κονσόλες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...