ababapanos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 μπορει να μου πει κανεις τι παιζει με αυτο το μαραφετι που λεγετε , ZTE ZXDSL 931VII που μου εδωσε ο ΟΤΕ???? Μεχρι πριν βαλω VDSL με το netgear που ειμουνα ολα λειτουργουσαν ρολοι, εχω εναν δορυφορικο δεκτη dreambox 500HD και ενω τα συνδεω κανονικα ο dreambox μου βγαζει σφαλμα στους name servers και δεν παιρνει ιντερνετ, και η τηλεωραση μου μια LG 5500 που ειχα κανει δυκτιο DLNA και επαιζε με το plex απο τον υπολογιστη, παλι δεν συνδεεται και μου βγαζει σφαλμα DNS η κατι τετοιο.Να το πεταξω??? η μπορει να με βοηθησει καποιος?
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μηπως το ρουτερ εχει αλλη Lan ip με σχεση το προηγουμενο και εσυ εχεις δωσει καρφωτα ip οποτε δεν βλεπουν το vdsl router??firewall να σε κοβει δυσκολα.καλα οταν δεν βλεπουν Internet Ολα προβλημα dns Λενε.δοκιμασε και καρφωτα ip και dns Μετα μηπως αλλαξει κατι αν τα εχεις στο αυτοματο.
ababapanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μηπως το ρουτερ εχει αλλη Lan ip με σχεση το προηγουμενο και εσυ εχεις δωσει καρφωτα ip οποτε δεν βλεπουν το vdsl router??firewall να σε κοβει δυσκολα.καλα οταν δεν βλεπουν Internet Ολα προβλημα dns Λενε.δοκιμασε και καρφωτα ip και dns Μετα μηπως αλλαξει κατι αν τα εχεις στο αυτοματο. Αυτο ειναι το θεμα οτi το εχω στo αυτοματο ( dhcp) και δεν περνει ιντερνετ . το εβγαλα το dhcp και εβαλα καρφοτα IP , πριν το netgear ειχε IP 192.168.0.1 , το ΖΤΕ που μου εδωσαν τωρα εχει 192.168.1.1 , οποτε και εγω του εδωσα μια τυχαια IP 192.168.1.12 και δεν γινεται τιποτα.... getaway εβαλα του ρουτερ 192.168.1.1 και μασκα 255.255.255.0 , Το firewall το απενεργοποιησα αλλα και παλι τιποτα. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει???
ababapanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 καμια ιδεα? Εχω και ενα switchaki αυτο λετε να μπορει να παιζει καποιο ρολο? γινεται στα switch να αλλαξει η IP? ειναι το level one FSW-0511
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο ειναι το θεμα οτi το εχω στo αυτοματο ( dhcp) και δεν περνει ιντερνετ . το εβγαλα το dhcp και εβαλα καρφοτα IP , πριν το netgear ειχε IP 192.168.0.1 , το ΖΤΕ που μου εδωσαν τωρα εχει 192.168.1.1 , οποτε και εγω του εδωσα μια τυχαια IP 192.168.1.12 και δεν γινεται τιποτα.... getaway εβαλα του ρουτερ 192.168.1.1 και μασκα 255.255.255.0 , Το firewall το απενεργοποιησα αλλα και παλι τιποτα. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει??? δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο περα απο καμια ασυμβατοτητα.δοκιμασε χωρις το switch αμα μπορεις με ενα καλωδιο απευθειας.εκτος αν ειναι με καλωδιο ηδη οποτε βαλε το switch ενδιαμεσα.και δοκιμασε μονο με αυτην την συσκευη χωρις pc Κτλ πανω.firmware για το ρουτερ σιγα μην εχει βγει. καμια ιδεα? Εχω και ενα switchaki αυτο λετε να μπορει να παιζει καποιο ρολο? γινεται στα switch να αλλαξει η IP? ειναι το level one FSW-0511 to switch δεν ειναι managed δεν εχει ip.
ababapanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 με το dreambox ολα οκ τελικα συνδεθηκε . με την τηλεοραση το προβλημα ακομα παραμενει. Ενω εφτιαξα τις ρυθμισεις και συνδεθηκε στο δυκτιο και στο ιντερνετ , παρολα αυτα δεν μπορει να συνδεθει με το PLEX και να δει το PC. Αυτο εγινε με την αλλαγη του ρουτερ, Μηπως πρεπει να κανω καμια νεα ρυθμιση μεσα απο το PLEX? αλλα τι?
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.περα απο ip η να ειναι αυτοματο δεν πρεπει να θελει κατι αλλο.αν και κατι τελευταιο.ελπιζω η 4η θυρα του zte να μην ειναι για iptv(stb) και εσυ να συνδεεις εκεi την tv
ababapanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 οχι εκανα την ρυθμιση και απενεργοποιησα το stb για την 4η θυρα... Αλλα ειναι οντως περιεργο αφου η tv συνδεθηκε κανονικα και στο δικτιο και περνει και ιντερνετ να μην βλεπει το plex απο τον υπολογιστη που ειναι συνδεμενος στο ιδιο δυκτιο. Το μονο που δεν εκανα ηταν να κανε εγκατασταση ξανα το plex απο την αρχη. Αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι!
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 καντο και αυτο δοκιμασε να μην ειναι και στην stb τυπικα .δεν ξερω τι αλλο ειλικρινα.κλεισε firewall ,ids οτι αλλο δινει το ρουτερ πανω μπας και το πειραζει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα